Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Masaüstü bilgisayarımda 250 gb ssd var .Windows ve diğer programlar yüklü üzerinde.Daha hızlı ve kapasitesi yüksek bir ssd almak istiyorum ama programları yeni ssd'ye aktarma şansım var mı ? Sıfır Ssd'ye windows'u da yeniden kurmam gerekecek.Veri aktarımı mümkün mü ssd'ler arasında ?Aynı bilgisayara sadece tek ssd takılabildiğini biliyorum ve eski ssd'deki verileri yenisine aynı bilgisayardan aktarmam mümkün değil gibi.

Uzun zamandır yapmadım ama eskiden diskin imageini Acronis true image ile alır, bir çok bilgisayara yüklerdim. Ssd yanına bir sata 3 disk bağlayıp(usb de olur ama yavaş olur), imagei oraya alıp sonra yeni ssd yi bağlayıp yapabilirsiniz. Acronisi windows olmadan usb den boot edebilirsiniz.

Scudo
Cihaz nasıl bir şey onu açıklamamış ama image almasına gerek yok eğer iki disk aynı anda bağlanabilen bir dizüstü ise direk yapar, masaüstü ise zaten sorun yok.

Cihaz açılırken Casper kurulu flash disk veya CD ile açılıyor direk diski yenisine kopyalıyor

Şu uygulama olmalı bende bir yerlerde vardı ama İstanbul'daki evde sanıyorum

(link)

Kendi halinde yaşayıp giden bir kediyi döverek öldüren bir insanın, bir sonraki aşamada kendisinden güçsüz bir insana da aynısı yapabileceğini ve rehabilite edildiğinden emin olunana kadar toplumdan izole kalması gerektiğini düşünüyorum.

Rehabilitasyon yöntemleri hayal ederek içimi soğutmaya çalışıyorum aynı zamanda.

Macrium Reflect veya Acronis True Image gibi yazılımlarla eski SSD'nizin imajını alıp yeni SSD'nize aktarabilirsiniz.

Teşekkür ederim Mehmet Bey.👌
Casper isminde bir yazılım var önceki diskteki verilerin aynen yeni diske kopyalıyor, aynı şekilde cihazımı ssd'ye yükseltirken birebir aktarmış ne windows ne de bir yazılım kurmaya gerek kalmamıştı.

Teşekkürler Ali Bey 👌
Uzun zamandır yapmadım ama eskiden diskin imageini Acronis true image ile alır, bir çok bilgisayara yüklerdim. Ssd yanına bir sata 3 disk bağlayıp(usb de olur ama yavaş olur), imagei oraya alıp sonra yeni ssd yi bağlayıp yapabilirsiniz. Acronisi windows olmadan usb den boot edebilirsiniz.

Çok teşekkürler Gürkan Bey.

Masaüstü bilgisayarımda 250 gb ssd var .Windows ve diğer programlar yüklü üzerinde.Daha hızlı ve kapasitesi yüksek bir ssd almak istiyorum ama programları yeni ssd'ye aktarma şansım var mı ? Sıfır Ssd'ye windows'u da yeniden kurmam gerekecek.Veri aktarımı mümkün mü ssd'ler arasında ?Aynı bilgisayara sadece tek ssd takılabildiğini biliyorum ve eski ssd'deki verileri yenisine aynı bilgisayardan aktarmam mümkün değil gibi.
Diğer arkadaşlar veri aktarımı ile alakalı detaylı bilgi vermişler. Gözden kaçan son cümleyi de ben cevaplayayım. Eğer anakart üzerinde fazladan sata portunuz ve güç kaynağınızdan gelen kabloda da boş ucunuz var ise bir taneden fazla ssd takabilirsiniz. Yüksek ihtimal vardır. Eğer ssd derken m2 ssd'yi kastediyorsanız onun anakart üzerinde tek slotu olabilir. Ben de kendi anakartımda tek sanıyordum. Ikinci girişi soğutucu bir blok arkasına saklamışlar. Anakart modelinizi öğrenip kullanıcı kılavuzunda giriş çıkışlara bakıp görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Altuğ
Kendi halinde yaşayıp giden bir kediyi döverek öldüren bir insanın, bir sonraki aşamada kendisinden güçsüz bir insana da aynısı yapabileceğini ve rehabilite edildiğinden emin olunana kadar toplumdan izole kalması gerektiğini düşünüyorum.
"Bokunda boğul Türkiye" diyen (ki haklı) Barbaros Şansal'ı tek görünce 4-5 kişi birleşip darp eden türk insanı, bir hayvanı zevk alarak öldüren sapığa karşı el pençe divan. Umarım yürekli birileri şunu bi yerde kıstırıp güzel bir dayak çeker.

Diğer bir konu ise, daha önce benzer vakalarda hapis cezası verildi ama buna verilmedi, akp'li amcaları var muhtemelen.

Bir an önce endurance yol bisikletine geçmem gerek... elimde ki bisikletin handicapi yüzünden ne doğru düzgün bir tekerlek seti alabiliyorum ne de kayda değer yükseltme yapabiliyorum.

Bir an önce endurance yol bisikletine geçmem gerek... elimde ki bisikletin handicapi yüzünden ne doğru düzgün bir tekerlek seti alabiliyorum ne de kayda değer yükseltme yapabiliyorum.

Jant konusunda çektiğin nedir ya :/

• Üzgün
Tepkiler: StanicEnemy
Jant konusunda çektiğin nedir ya :/
Hiç sorma ya çatlar ya kırılır ya da yamulur. Kısmet olursa ilk maaşımla mavic ksyrium 30 alacağım adaptör vs artık ne gerekiyorsa.

• Muhteşem
Tepkiler: RmzBurak
Hiç sorma ya çatlar ya kırılır ya da yamulur. Kısmet olursa ilk maaşımla mavic ksyrium 30 alacağım adaptör vs artık ne gerekiyorsa.
Bi inceleme başlığı isteriz akabinde, zira epeydir şöyle lezzetli bi linç yok forumda. Osmanlı tuğralı arabalarla ilgili konuda bi heyecanlandım ama o pek sarmadı :p

hiç sorma ya çatlar ya kırılır ya da yamulur.
hiç uğraşmayın dönüştürücü vs, sizdeki jantlardan bende de var. jantlar ciddi derecede çöp olsa da sorunun kaynağı kadro, 135 mm nin devri bitti.

şimdi bir ton uğraşacaksınız, bence enerjinizi boşa harcamayın. mümkünse 135 mm kadro ile boğuşmak yerine bisikleti güncelleyin.

Bi inceleme başlığı isteriz akabinde, zira epeydir şöyle lezzetli bi linç yok forumda. Osmanlı tuğralı arabalarla ilgili konuda bi heyecanlandım ama o pek sarmadı :p
O işleri malum kişilere bırakıyorum onlar daha iyi inceleme yapıyor izlemesi de keyifli oluyor.

mümkünse 135 mm kadro ile boğuşmak yerine bisikleti güncelleyin.

Para verdiğin sürece bisikleti güncelleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Dişim ağırıyor ve çalışasım yok. Sabahtan beri 15k adım atmışım yeter daaaaa

O işleri malum kişilere bırakıyorum onlar daha iyi inceleme yapıyor izlemesi de keyifli oluyor.

Para verdiğin sürece bisikleti güncelleyebilirim.
2 sayfa önce bisiklet değişimi ile ilgili bir şey yazmıştınız, o yüzden dedim. şu anda maddi konular bisikleti güncellemeye müsait değil anladığım kadarıyla. jant, çember vs takılın kafanıza göre.

Sizin bisiklete sti kol ve yol gidonu montajı ile endurance bisiklet dönüşümü çok rahat yapılabilir. Kolları aliexpressten uygun fiyata alabilirsiniz. Ben 26 inch dağ bisikletini yola çevirdim sorun çıkmadı.

Sizin bisiklete sti kol ve yol gidonu montajı ile endurance bisiklet dönüşümü çok rahat yapılabilir. Kolları aliexpressten uygun fiyata alabilirsiniz. Ben 26 inch dağ bisikletini yola çevirdim sorun çıkmadı.
Bende benimkini mi yola çevirsem acaba yoksa satıp endurance falan mı alsam kararsızım. Eskisi gibi şehir içinde sürmek tat vermiyor ayrıca dizlerde de sorun var yukarı mı yoksa aşağımı tükürsem..

Bende benimkini mi yola çevirsem acaba yoksa satıp endurance falan mı alsam kararsızım. Eskisi gibi şehir içinde sürmek tat vermiyor ayrıca dizlerde de sorun var yukarı mı yoksa aşağımı tükürsem..

Başka bir tür bisiklet yol bisikletine çevrilmiyor, sadece benzetilebiliyor; şehir bisikletiyse dropbarlı, ince lastikli şehir bisikleti oluyor, İngilizlerin çok sevdiğinden. Üstelik bileşen/işçilik maliyeti eldeki bisikleti ve üste para verip yeni bisiklet almaktan daha pahalıya patlayabiliyor.
O yüzden, (b).

(link) hazır mı?

(link) hazır mı?

@Spartiat hocam linkteki parçayı ilk defa görüyorum. İnceledim ama anlayamadım ne olduğunu.

Ben normalden biraz daha uzun olan ((link)) fren bacağı aldım ve 28 jantı takınca hiçbir ek parçaya gerek kalmadan pabuçları taktım. Fren performansı çok iyi. Baradine pabuç var. Kadro disk fren uyumlu ama v fren konusunda muhafazakar bir insanım. Seviyorum v freni :)

Evet dedidiniz gibi bisiklet yola dönüşmüş olmuyor zaten kadro geometrisi yol değil ama gravele çok yakın. Ayrıca oturuş pozisyonu çok konforlu. Bu dönüşmü yapma amacım kalın teker takma ihtiyacı. Yol bisikletim en fazla 25 mm destekliyordu. Bu dönüşüm ile en kalın lastiği bile uygun jant ile takabilirim. Samsun'da tırmanış yaptığım yerlerin yolları hep bozuk ve genelde beton. Kalın lastik ile daha performanslı ve konforlu sürüş yapılabiliyor.
DSC_1347.JPGEkran Görüntüsü (90).png

Son düzenleme:
Geri