Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Gravel bisiklet sayfası

Selamlar
Sağlık problemlerim sebebiyle yol bisikleti sürüş pozisyonun bana biraz agresif geldiği için gravel bisiklete geçeyim diyorum.
Şuan fire 3.2 uci kullanıyorum. Carraro g6 pro 27,5 a geçmek beni ne kadar rahatlatır. İnceleyebileceğim bir yer ne yazık ki yok. Ayrıca mevcut kullandığım karbon jantlarımı ( TOKEN 45D) burada kullanabilir miyim?
Siz ustalardan yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.

G6 pro çok beğendiğim bir model, canda oyuncakta canlı gördüm ama deneme fırsatım olmadı. Keşke mosso grx600 yerine alsaydım dediğim bisiklet kendisi. Geçen yıl bir gravel kullanıcısı olarak gravellerin çok konforlu olduğunu söyleyemem, tüm sarsıntı gidondan bilek ve dirseklere geçiyordu, omuzları ağrıtıyordu, sele de zaten aynı konforsuzluktaydı. Sürüş pozisyonu yol bisikletinden çokta farklı değil, öne uzanmak gerektiğinden yola bakmak için boyun iki kat olduğundan boyun - sırt - bel ağrısı yaşadım. Çareyi gidonu düz olan ve yüksek konumlandırılmış bir bisiklete geçmekte buldum. Size de kifuka serisi yada e-sportive serisi önerebilirim, amortisörlü olmaları konforlarının yüksek olmasını sağlıyor. Elektrik motoru ağırlık dezavantajını ortadan kaldırıyor, tabiki 25 km hıza kadar. Elektrikli düşünmezseniz, mtb treking tarzı bisikletlere bakabilirsiniz. Sürüşleri daha dik ve konforlu olacaklardır.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Scudo
Yokuş aşağı trafikte ilerlerken birden ters yönden önüme kıran motorcu çocuğun bugün bende bıraktığı iz.Sonuçları çok daha kötü olacaktı eğer zamanında yavaşlamasaydım.Ağız dolusu küfür etmek geçiyor içimden ama hiçbir şey düzelmez bu kuralsız ,Ortadoğu -Hindistan ülkesinde…IMG_3094.jpeg

Benim ev sahibim %230 gibi bir zam yaptı. Çıkıp ev aramak , taşınmak bir sürü dert tasa. Aynı bulunduğum konumda dükkan kiraları oldukça düşük. Evi bırakıp dükkana mı çıksak diye düşündüğüm oluyor. En azından bisiklet ile direk girerim içeri.
Bu gibi diyorsun yani, tabi daha ekonomik olan cinsten. Ev olmasa da çalıştığım iş yeri de gelecek zam ve alan darlığında dolayı taşınmayı seçti. Ufaktan bugün başladık, yeni gelecek zam ile 40bine 220m kare olan dükkandan, 35bine 560m kare olan dükkana geçiyoruz birisi ana yol üzerinde diğeri yola 200 metre mesafede aralarında fiyat farkını bu belirliyor.

Hafta sonu gelse de bisiklet gelse diye dört dönüyorum ama o hafta sonu geldiğinde o moral ve motivasyonu kendimde bulamıyorum. İş aşırı derecede yoğun geçiyor eksik personel, çalışma alanın dar ve soğuk olması, (tüten soba yüzünden dolmuştaki herkes yanımdan kaçıyor) sürekli kısa verilen teslim tarihleri derken aralık ayında 120 saat mesaiye kalmışım, ocaktan da 40 saat var. Dün yerel bir grubun etkinliğine çıkmak için her şeyimi hazırladım sabah kalkmak zoruma gelip yattım uyudum sonrasında kat kat giyinmek zoruma geldi evin içinde pazar günün heba ettim.. Umarım bu hafta sonuna o morali bulurum.

Asla durma kanalını *bu kanalı bana tavsiye etme* dememe rağmen hala ana sayfamdam da önerilenlerde çıkıyor. Bunun bir çözümü veya başka yöntemi var mı?

Asla durma kanalını *bu kanalı bana tavsiye etme* dememe rağmen hala ana sayfamdam da önerilenlerde çıkıyor. Bunun bir çözümü veya başka yöntemi var mı?
Bi kanal daha açmıştı galiba, aynı kanal olduğuna emin misin? Asla Durma Teknoloji mi ne öyle bişeyden bahsediyordu geçenlerde.

Yokuş aşağı trafikte ilerlerken birden ters yönden önüme kıran motorcu çocuğun bugün bende bıraktığı iz.Sonuçları çok daha kötü olacaktı eğer zamanında yavaşlamasaydım.Ağız dolusu küfür etmek geçiyor içimden ama hiçbir şey düzelmez bu kuralsız ,Ortadoğu -Hindistan ülkesinde…314407 dosyayı görüntüle
Cumartesi günü Sarıyer'de sabahın 7'sinde bir ayyaşla çarpıştım ben de. Neyse ki yavaştım ve hareketlerinden bi sakatlık çıkaracağını tahmin ettiğim için düşmeden etmeden ufak bi çarpışmayla kurtardık ikimiz de :)

Bi kanal daha açmıştı galiba, aynı kanal olduğuna emin misin? Asla Durma Teknoloji mi ne öyle bişeyden bahsediyordu geçenlerde.

Cumartesi günü Sarıyer'de sabahın 7'sinde bir ayyaşla çarpıştım ben de. Neyse ki yavaştım ve hareketlerinden bi sakatlık çıkaracağını tahmin ettiğim için düşmeden etmeden ufak bi çarpışmayla kurtardık ikimiz de :)
Muhtemelen 2. kanalına rast geldim eve gidince bakacağım teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
6 Şubat 2023 unutmadık !

Öyle bi ülkedeyiz ki, biyerin valisi anma yapılmasını 3 gün yasaklıyo, başka yerlerde polis müdahalesi ile anma yürüyüşüne katılanlar yaka paça gözaltına alınıyo.

Diğer tarafta katiller, tecavüzcüler aramızda serbestçe geziyo.

Türkiye Yüzyılı, yerseniz.

Öksürük çözücü suda çözünen ilacın 20'lisi 100TL. 30'lusu 240TL...
Birkaç gündür öksürüyorum, dedim ki bari alayım. Almışken de daha ucuza muadili var mı baktım, ilaçta da zamlar kapıda demek ki.
İçinde NAC var, anabolik etkisi olan bir etken madde. Zehirlenmelerde de panzehir olarak kullanılıyor.

İçimden hiç bir şey geçmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Fuji Absolute 4.2 buldum dün. Rus bir arkadaşımın abisinin. İstanbul'a kadar gelmiş, 1 yıldır otoparkta yatıyormuş. Parçalayıp paketledim getirdim. Bir ara elden geçirip, bakımını yapacağım.

WhatsApp Image 2024-02-07 at 09.19.12 (1).jpeg
WhatsApp Image 2024-02-07 at 09.19.12.jpeg WhatsApp Image 2024-02-07 at 09.19.12 (2).jpeg

(link)

Geri