kaganarda
Aktif Üye
- Tepki
- 328
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Gravel bisiklet sayfası
Selamlar
Sağlık problemlerim sebebiyle yol bisikleti sürüş pozisyonun bana biraz agresif geldiği için gravel bisiklete geçeyim diyorum.
Şuan fire 3.2 uci kullanıyorum. Carraro g6 pro 27,5 a geçmek beni ne kadar rahatlatır. İnceleyebileceğim bir yer ne yazık ki yok. Ayrıca mevcut kullandığım karbon jantlarımı ( TOKEN 45D) burada kullanabilir miyim?
Siz ustalardan yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.
G6 pro çok beğendiğim bir model, canda oyuncakta canlı gördüm ama deneme fırsatım olmadı. Keşke mosso grx600 yerine alsaydım dediğim bisiklet kendisi. Geçen yıl bir gravel kullanıcısı olarak gravellerin çok konforlu olduğunu söyleyemem, tüm sarsıntı gidondan bilek ve dirseklere geçiyordu, omuzları ağrıtıyordu, sele de zaten aynı konforsuzluktaydı. Sürüş pozisyonu yol bisikletinden çokta farklı değil, öne uzanmak gerektiğinden yola bakmak için boyun iki kat olduğundan boyun - sırt - bel ağrısı yaşadım. Çareyi gidonu düz olan ve yüksek konumlandırılmış bir bisiklete geçmekte buldum. Size de kifuka serisi yada e-sportive serisi önerebilirim, amortisörlü olmaları konforlarının yüksek olmasını sağlıyor. Elektrik motoru ağırlık dezavantajını ortadan kaldırıyor, tabiki 25 km hıza kadar. Elektrikli düşünmezseniz, mtb treking tarzı bisikletlere bakabilirsiniz. Sürüşleri daha dik ve konforlu olacaklardır.