Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Kimileri de riya olmasın diye evde kılıyor Cuma'yı. :)

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Scudo

Dosyalar

• Peygamberimiz (s.a.s) ve Şahsiyet İnşası.pdf
    571,9 KB · Okunma: 9
Noktalama işaretinden sonra her daim boşluk konulur; sonraki cümleye öyle devam edilir. Saygılar :)

Türk Dil Kurumu'nun sürekli kural değiştirmesiyle '' Dil Birliği'' ilkesi sağlanamamaktadır.Önceden ama ,fakat gibi bağlaçlardan önce noktalı virgül(;) koyulması kuralı vardı ama o kural şimdi kalktı.Ben hep karşıydım o kurala çünkü bağlaçlar virgül görevi görür ve noktalama işaretine gerek yoktur.Nokta ve virgül konularında da aynı fikirdeyim.Nokta ve virgül zaten sözcükleri birbirinden ayırma işlevini yerine getiriyor.Bunlardan sonra boşluk koymak bana gereksiz geliyor.Yani kasıtlı olarak öyle yazıyorum.

• Beğen
Ayın 6’sından 17’sine kadar Eskişehir Rallisi vesilesiyle Eskişehir’deydim, Nova Vista otelde konakladım. Otelin toplantı odasını da kullandık bu süre boyunca. Salı günü toplantı odasında çantam kayboldu, hem de içindeki özel şarj kablom, kablosuz kulaklıklarım ve nabız sensörümle. Pazartesi günü çıkış saatini bi yarım saat geçirdim, geçtiğimiz senelerde de kullandığımız bir otel olduğu için problem olmadığını bildiğim bir sarkma bu aslında ama hemen oda kartım iptal edilmiş. Bi gece önce odada birlikte kaldığım arkadaşım yol bilgisayarımın odadaki masa üstünde durduğunu söylemesine rağmen ben çıkış yapmak için toparlanırken bilgisayarı da bulamadım. Yani bi yarış yapalım dedik, şarj kablolarım, nabız sensörüm, kablosuz kulaklığım ve yol bilgisayarım buhar oldu. Ayrıca da dediğim gibi, aynı oteli geçmiş yıllarda da kullandığımız için kıyaslama yapabiliyorum; bu sene berbat haldeydi. Hizmet kalitesi olsun, ürün kalitesi olsun, her anlamda otel fersah fersah gerilemiş..

Bisikletime yıllardır aradığım parça için forumun bana konu açma izni vermesini bekliyorum, sıkıcı bir duygu...

Bisikletime yıllardır aradığım parça için forumun bana konu açma izni vermesini bekliyorum, sıkıcı bir duygu...
Parçanın en ilgili olduğu konuya yazın.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Ayın 6’sından 17’sine kadar Eskişehir Rallisi vesilesiyle Eskişehir’deydim, Nova Vista otelde konakladım. Otelin toplantı odasını da kullandık bu süre boyunca. Salı günü toplantı odasında çantam kayboldu, hem de içindeki özel şarj kablom, kablosuz kulaklıklarım ve nabız sensörümle. Pazartesi günü çıkış saatini bi yarım saat geçirdim, geçtiğimiz senelerde de kullandığımız bir otel olduğu için problem olmadığını bildiğim bir sarkma bu aslında ama hemen oda kartım iptal edilmiş. Bi gece önce odada birlikte kaldığım arkadaşım yol bilgisayarımın odadaki masa üstünde durduğunu söylemesine rağmen ben çıkış yapmak için toparlanırken bilgisayarı da bulamadım. Yani bi yarış yapalım dedik, şarj kablolarım, nabız sensörüm, kablosuz kulaklığım ve yol bilgisayarım buhar oldu. Ayrıca da dediğim gibi, aynı oteli geçmiş yıllarda da kullandığımız için kıyaslama yapabiliyorum; bu sene berbat haldeydi. Hizmet kalitesi olsun, ürün kalitesi olsun, her anlamda otel fersah fersah gerilemiş..
sikayetvardotcom

İyiakşamlar arkadaşlar yarın tempolu bir tur olacak fakat quadriceps lerimin patella tarafına yakın kısımlarında ufak yankılar var bunu nasıl minimize ederim birazdan buz kompres uygulayacağım sizde var mı güzel bir taktik

Yine bir çocuk ezildi hem de pisi pisine, hız kesinlikle söz konusu bile değilken, minibüs daha yeni geri manevra yapmış yola çıkıyordu. Geçen hafta ön kaldıran bisikletli tartışmasını okumuş ama katılmamıştım, bazı arkadaşlar "nasıl görmez, hissetmez bilinçli yapmış sanki" demişlerdi. Bu sefer çocuk sadece dört yaşında ama yine de altına bisiklet verip trafik olan bir yola çıkmasına izin veriyorsa ailesi taşıtlardan uzak durmasını da öğretmeli veya trafiğe açık alana salmayacaktı, şoförün de başını yedi.

Bir yerden düşen, araç altında kalan insanları da neden sallayıp, tokatlayıp ayağa kalkmalarını bekleriz bu hastalık ne zaman geçecek hiç anlamıyorum. "o an ki panikle o kişinin yerinde sen olsan ne yapacağını bilecek misin?" demeyin daha bir kaç hafta önce annem yolda düştü yüzü ve çenesi kanadı "yerden kalkma otur nefeslen başın döner tekrar düşersin" dedim.

Arabanın altından çektin çocuğu kenara öyle bırak, 112'yi ara kadın, ne diye kucaklayıp sıkıyorsun, belki de kaburgaların iç organlara batması sebebiyle öldü.

Şu konu engelleme gibi engellediğimiz kişilerin yazdıklarını da hiç görmesek çok güzel olmaz mı yahu?

Motor sürmek kalori harcatır mı? Motor kullandığım günlerde kalori harcaması honor marka akıllı bilekliğe göre gözle görülür derecede artış gösteriyor. Geçen bir motosiklet tanıtım videosunda motordaki titreşimden şikayet eden kişiye diğeri "olsun kalori harcarsın" diyordu.

Motor sürmek kalori harcatır mı? Motor kullandığım günlerde kalori harcaması honor marka akıllı bilekliğe göre gözle görülür derecede artış gösteriyor. Geçen bir motosiklet tanıtım videosunda motordaki titreşimden şikayet eden kişiye diğeri "olsun kalori harcarsın" diyordu.
o akıllı bileklikler nabız hızına göre kalori hesaplıyor, motor kullanırken de yükseliyordur nabzın. Halbuki ki bu nabız yükselmesi efor sarfettiğin için oluşmuyor, dolayısıyla yanlış hesaplıyor.

• Hahaha
Yeter artık Sony duyur artık bir el konsolu, yemeden, içmeden kesildim yolunu gözlüyorum.
3uk9x6vyuxbb1.jpg

Pazar günü Eskişehir'de Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen bisiklet turuna katıldım ve inanılmaz bir keyif aldım, ileride toplu sürüşlere ve bisiklet turlarına kesinlikle katılacağım. Yeni lastiklerimle ikinci sürüşümdü bu tur ve eve dönüş yolunda lastiğime küçük dikenli bir dal saplandı! Kötü talih lastikte değilmiş, bendeymiş. Ahını almışım Mitas Syrinx'lerin. Yama kitiyle yamamaya çalıştım ama lastik yamanmadı. Şeytan bana jantlarımı tubeless dönüştürme kiti ile tubeless yap ve tubeless lastiğe para bayıl diyor ama part time çalıştığım yer paramı 3 haftadır vermediği gibi bu hafta eksik olarak vereceklerini söylüyorlar...

2020 model ön maşa karbon All Trail Sorayı satma fikri dolaşıyor aklımda

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Insanlarin kötuluk/yanlış yapmasi beni ürkütmuyor.
Artik kötuluk yapanlar hiç bir şekilde pismanlik ve utanç, duymuyor, özür dilemiyor beni en çok korkutan bu. Toplum çürumeye kokuşmaya başladi.
26 adet suç kaydi olan şerefsiz "polis bana saldirdı" diyebiliyor
Ters yonden gelen araç "önumden cekil" diyebiliyor.
Ekmek sirasinda ayagina basarak onüne gecen amca dönup bakmiyor bile...

Son 43 yılına bizzat tanıklık ettiğim Türkiye hiçbir zaman medeniyet konusunda Japonya ile kıyaslanacak durumda değildi.

Bununla birlikte eskiden az da olsa çocuklarına büyüklere ve diğer insanların hakkına saygı duymayı öğreten, önceliği vatana faydalı bireyler yetiştirmek olan ebeveynler vardı. Utanma duygusu da vardı biraz.

Şimdi toplum kavramı yerini gücü yetenin yetmeyeni ezdiği sürü hiyerarşisine bırakmış durumda. Eğer yeterince güçlüyseniz, ya da doğru yerlerde tanıdıklarınız varsa hiçbir kurala tabi değilsiniz.

10 tane fabrikam var diye bir uçak dolusu insanın hakkına tecavüz edip, görevlilere ana avrat sövebilir ya da eski bir türkücünün gayrimeşru çocuğuysanız sizi uyarmaya gelen polise "seni yerler koçum" diyebilirsiniz.

Başka enayiler şeritlerinde trafiğin akışına uyarken siz emniyet şeridinden yardırabilir, toplu taşımayla gidiyorsanız kapının yanından dalıp koşturarak yer kapabilirsiniz.

Esnafsanız her türlü yalanı hiç sıkılmadan söylemek sizin en doğal hakkınızdır. Pazarcıysanız en düzgün konuşan, en temiz yüzlü insanlara çürüklerin alayını doldurmalısınız.

İşyeri sahibi olduğunuzda ilk yapmanız gereken vergi kaçırmak için her türlü yöntemi öğrenmek olmalıdır. Bırakın başkaları faturalarını bir gün aksatmamak için yemeğinden kessin. Ne sigorta ödeyin, ne de vergi beyan edin. Zaten ceza çıksa da birkaç senede bir af çıkar, ne olacak.

Bir yerlerde çalışansanız da bırakın işlerin çoğunu çalışma arkadaşlarınız yapsın. Siz mi kurtaracaksınız şirketi. Çalışıyor görünüp goy goy yaparak akşamı edin, bu arada yöneticiniz kimse ona yalakalıkta kusur etmeyin ki kıymetiniz bilinsin.

En son örnek bunların hiçbiri olmayıp 19 yaşında 26 suç kaydı bulunan mafya özentisi bir pislik iseniz de korkmayın. Polisin silahıyla gencecik polisi şehit edin. Nasılsa adalet sistemi instagramdan, twitterdan paylaşım yapanların üzerine çökmekle meşgul olduğundan birkaç ay yatar çıkarsınız.

Geri