😍 Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim, Gerekten kaç gündür aklıma takılmıştı ama arayıp bulamamıştım. Allah işinizi rast getirsinbi hayır duası alırım
Crafterfiyatı konusunda bir şey diyemem de bunlar mnübslere takılıyor, sizin araç ne?
Bende bisiklet sürerim ama iki gündür burnum tıkanıyor. Gırip geliyor sanırım. 😅
Ne yaparsan yap solunum yollarını açık tutmaya bak. Özellikle burun ne kadar kapalı kalırsa vücut o kadar enfeksiyonlara açık hale geliyor. Burundan çekilen soğuk hava da hasta falan etmiyor bu arada, gerekirse burun deliklerini açık tutmaya yarayan bantlardan bile kullanmak lazım kar kış demeden.Bende bisiklet sürerim ama iki gündür burnum tıkanıyor. Gırip geliyor sanırım. 😅
Benim dikkatsizliğimdendir diye düşünüyorum. Pek öyle kafayı gözü sarıp Michelin adamı gibi gezen biri değilim.Ne yaparsan yap solunum yollarını açık tutmaya bak. Özellikle burun ne kadar kapalı kalırsa vücut o kadar enfeksiyonlara açık hale geliyor. Burundan çekilen soğuk hava da hasta falan etmiyor bu arada, gerekirse burun deliklerini açık tutmaya yarayan bantlardan bile kullanmak lazım kar kış demeden.
çay tea latte ve sterimar (okyanus suyu)Benim dikkatsizliğimdendir diye düşünüyorum. Pek öyle kafayı gözü sarıp Michelin adamı gibi gezen biri değilim.
Zaten soğuk algınlığı gibi geçer gider, hastalığı ayakta atlatan biriyim. İkinci kattaki koğuşa çıkamazken -5 derecede, diz boyu karda tatbikata katılmış biriyim.😌
Bu yıl trafiğe çok sayıda 50cc motor katıldığını düşünüyorum. Bakıyorum herkes şort tişört kask yok yada nadiren kasklı var altında 50cc motorla aralardan geçiyor, hatta moto kuryeler gibi bazı motorcularda ışık falan tanımadan geçip gidiyor. Özellikle yazlık motor binicileri özellikle 50cc'ciler, naked ve racing motor kullanıcıları serseri mayın gibiler. Zafer Akçay 'ın da dediği gibi cıbıl motora biniyor. Biz bisikletçiler pedal çevirmemiz gerekliliği ile mecbur kalıyoruz ama yine de kask gözlük gibi temel koruma önemleri olmadan dolaşan çok nadir kişi görüyorum özellikle +25 yaş grubunda.Kendimi taşıt olarak görüp diğer motorcuların kuralına uygun davranmadığı konusunda çok sinirliyim.
Dün darıcadan dönüyorum, istasyon kısmı var girişte. Orada ki yuvarlakta kaskı olmayan, bir bayan ! bakın bayan! ve kaskı olmayan 50 cclik bir bayan!
Jip soldan çıkıp üstten devam edecek ama sanırsam geçmek istediği için görüş açısı düşüyor ve sağa yanaşınca kadında korna vs. çalmaya kalkışıyor sanki haklıymış gibi (aracın sinyali vardı)
3-5 bişi söyledim. sonra devam ettim.
Bu yıl trafiğe çok sayıda 50cc motor katıldığını düşünüyorum. ...
Merhaba, bu bilgi yanlış, böyle bir hak verilmedi. B sınıfı 50 cc kullanabilir, 125 cc değil. 125 cc için alınan belgeyi (A1) mevcut B ehliyete işletmeniz gerekiyor.B sınıfı ehliyet sahiplerine 125 cc'ye kadar motosiklet kullanma hakkı verilmesi küçük motosikletlerin satışlarını çok hızlandırdı. TÜİK'in açıklamasına göre bu yıl sadece Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında 345 bin yeni motosiklet trafiğe katılmış.
Haberi yazan halt etmiş o zaman, artık habercilik o kadar diplerde ki şaşırmam ama şöyle demişler:Merhaba, bu bilgi yanlış, böyle bir hak verilmedi. B sınıfı 50 cc kullanabilir, 125 cc değil. 125 cc için alınan belgeyi (A1) mevcut B ehliyete işletmeniz gerekiyor.
harç parası vermiyosun işteEvet, yapılan değişiklikle sadece harç pulu ve fiziki ehliyet değişikliği yapılmayacak. Kursa gidilmesi eğitim alınması ve uygulamalı direksiyon sınava girilerek gerekli şartları yerine getirmesi durumu değiştirilmedi. Bu durumda zaten A1 ehliyet almış olunuyor B ehliyet ile devam edilmiyor. Ücret olarak ta gene kurs parası isteniyor. Ne anladım ben bu işten !
Ufak tefek kelime oyunları.
321777 dosyayı görüntüle