Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Dilan polat hapse girince "varimi yogumu veririm onun cikmasi icin" diyen tahliye olunca arkadaslarina cikolata dağitti. Bu bir "öğretmen"

Son düzenleme:
Scudo
Insanlarin kötuluk/yanlış yapmasi beni ürkütmuyor.
Artik kötuluk yapanlar hiç bir şekilde pismanlik ve utanç, duymuyor, özür dilemiyor beni en çok korkutan bu. Toplum çürumeye kokuşmaya başladi.
26 adet suç kaydi olan şerefsiz "polis bana saldirdı" diyebiliyor
Ters yonden gelen araç "önumden cekil" diyebiliyor.
Ekmek sirasinda ayagina basarak onüne gecen amca dönup bakmiyor bile...

Son 43 yılına bizzat tanıklık ettiğim Türkiye hiçbir zaman medeniyet konusunda Japonya ile kıyaslanacak durumda değildi.

Bununla birlikte eskiden az da olsa çocuklarına büyüklere ve diğer insanların hakkına saygı duymayı öğreten, önceliği vatana faydalı bireyler yetiştirmek olan ebeveynler vardı. Utanma duygusu da vardı biraz.

Şimdi toplum kavramı yerini gücü yetenin yetmeyeni ezdiği sürü hiyerarşisine bırakmış durumda. Eğer yeterince güçlüyseniz, ya da doğru yerlerde tanıdıklarınız varsa hiçbir kurala tabi değilsiniz.

10 tane fabrikam var diye bir uçak dolusu insanın hakkına tecavüz edip, görevlilere ana avrat sövebilir ya da eski bir türkücünün gayrimeşru çocuğuysanız sizi uyarmaya gelen polise "seni yerler koçum" diyebilirsiniz.

Başka enayiler şeritlerinde trafiğin akışına uyarken siz emniyet şeridinden yardırabilir, toplu taşımayla gidiyorsanız kapının yanından dalıp koşturarak yer kapabilirsiniz.

Esnafsanız her türlü yalanı hiç sıkılmadan söylemek sizin en doğal hakkınızdır. Pazarcıysanız en düzgün konuşan, en temiz yüzlü insanlara çürüklerin alayını doldurmalısınız.

İşyeri sahibi olduğunuzda ilk yapmanız gereken vergi kaçırmak için her türlü yöntemi öğrenmek olmalıdır. Bırakın başkaları faturalarını bir gün aksatmamak için yemeğinden kessin. Ne sigorta ödeyin, ne de vergi beyan edin. Zaten ceza çıksa da birkaç senede bir af çıkar, ne olacak.

Bir yerlerde çalışansanız da bırakın işlerin çoğunu çalışma arkadaşlarınız yapsın. Siz mi kurtaracaksınız şirketi. Çalışıyor görünüp goy goy yaparak akşamı edin, bu arada yöneticiniz kimse ona yalakalıkta kusur etmeyin ki kıymetiniz bilinsin.

En son örnek bunların hiçbiri olmayıp 19 yaşında 26 suç kaydı bulunan mafya özentisi bir pislik iseniz de korkmayın. Polisin silahıyla gencecik polisi şehit edin. Nasılsa adalet sistemi instagramdan, twitterdan paylaşım yapanların üzerine çökmekle meşgul olduğundan birkaç ay yatar çıkarsınız.

Dilan polat hapse girince "varimi yogumu veririm onun cikmasi icin" diyen kadin tahliye olunca arkadaslarina cikolata dağitti. Bu bir "öğretmen"

Alman karı kocanın bir bildiği olmalı. Almanlar bile Karabük diyor.

(link)

• İnanılmaz
Tepkiler: oscak41

Behçet hoca iyi anlatıyor da... 2 video izledikten sonra 3üncü videosunda ne anlatacağını tahmin edebiliyorum...

Esasında az bile anlatıyor ama konuya farklı açılardan, farklı sosyolojik yorumlarla yaklaşmasını isterdim ki onda o yetenek ve potansiyel var. Yankı odası mantığı belli bir yerden sonra beni bayıyor.

Bu arada arkadaki bayraktan video Endonezyada çekilmiş. (sanırım söylüyor ama kaçırdım orasını)

Personel servisi işi yapiyorum. Sabah 9 akşam 4 arası gebzede boştayım. Bütün gün boş durduğum için evde olduğum zamanı ailemle ayırmak istiyorum.

Gebzeye de bisikleti getiremiyorum çünkü 6.7 metre uzunluğunda vw crafter'ın anca paspas sopası geçecek kadar bagaj alanı var. Gebze'de bisikleti emanet edecek kimse yok.

Bu şartlardan sebep bisikletten tekrar uzak kaldım.

Bisiklet taşıyıcı alsam arkaya muhtemelen olmaz, ön kaputa bağlamayı düşünüyorum. Bu konuyla ilgili deneyimi olan varsa dinlemek isterim.

Personel servisi işi yapiyorum. Sabah 9 akşam 4 arası gebzede boştayım. Bütün gün boş durduğum için evde olduğum zamanı ailemle ayırmak istiyorum.

Gebzeye de bisikleti getiremiyorum çünkü 6.7 metre uzunluğunda vw crafter'ın anca paspas sopası geçecek kadar bagaj alanı var. Gebze'de bisikleti emanet edecek kimse yok.

Bisiklet taşıyıcı alsam arkaya muhtemelen olmaz, ön kaputa bağlamayı düşünüyorum. Bu konuyla ilgili deneyimi olan varsa dinlemek isterim.
Gebze de evde de mi yer yok? Mutlaka vardır.

Taşıyıcıyı üste bağlayabilirsin sorun yaratmazsa.

Çeşitli uygulamalar var. Arkada çeki demiri varsa oraya da hazır bir sistem uygulanabilir.

(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo

karavancılar sizin tip araca genelde arkaya bağlıyor

Bu forumdan birisi Eskişehir'de üretilen karbonfiber jant hakkında birşey yazmıştı. Kim hangi konuya yazmıştı hatırlamıyorum. Aradım aradım ama bulamadım. Yazan kişi firmanın adını veya intefnet sitesinin linkini ya,abilirse çok memnun olurum. İki üç haftadır aklıma takıldı firma.

Çeşitli uygulamalar var. Arkada çeki demiri varsa oraya da hazır bir sistem uygulanabilir.

(link)
Araca müdahale etmek istemiyorum. Çeki demiri de yok.
karavancılar sizin tip araca genelde arkaya bağlıyor
O tip taşıyıcıları satan var mı bizde?

Ben normal arabalar için olanı alıp ön kaputa bağlamak istiyorum aslında. Hatta İzmit'te ya da Gebze'de taşıyıcısı olan biri denememe izin verirse süper olur.

Araca müdahale etmek istemiyorum. Çeki demiri de yok.

O tip taşıyıcıları satan var mı bizde?

Ben normal arabalar için olanı alıp ön kaputa bağlamak istiyorum aslında. Hatta İzmit'te ya da Gebze'de taşıyıcısı olan biri denememe izin verirse süper olur.
(link)
Bunu örnek olarak attım Thulenin bayisi de var caddebostan sahil yolunda

(link)
Bunu örnek olarak attım Thulenin bayisi de var caddebostan sahil yolunda
Hocam bu karavana bağlamak için. Birde fiyatı çok yüksek.

Standart bisiklet taşıyıcı bence olur ön tarafa. Kaputa tutturulur halatları diye düşünüyorum.

Bu forumdan birisi Eskişehir'de üretilen karbonfiber jant hakkında birşey yazmıştı. Kim hangi konuya yazmıştı hatırlamıyorum. Aradım aradım ama bulamadım. Yazan kişi firmanın adını veya intefnet sitesinin linkini ya,abilirse çok memnun olurum. İki üç haftadır aklıma takıldı firma.
bi hayır duası alırım

Hocam bu karavana bağlamak için. Birde fiyatı çok yüksek.

Standart bisiklet taşıyıcı bence olur ön tarafa. Kaputa tutturulur halatları diye düşünüyorum.
fiyatı konusunda bir şey diyemem de bunlar mnübslere takılıyor, sizin araç ne?

içimden bir soru sormak geçiyor STARRIMS J20S bu model jant çift katlı mı acaba bilen var mı

Geri