Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Aynen bu sorduğunuz gibi, ilgili gördüğünüz bir konuya yazarak.
Foruma katılanlar pek bir kibar ve nahif sanki Barış bey.
(Dipnot:Naif saf demektir ve yanlış kullanılır .Doğrusu nahiftir.)

Scudo
Bu konuya nasıl mesaj yazabilirim?

Dedeciğim, dedeciğim ben sezeryan ile mi doğdum?

(Öngörüsü yüksek bir torunun dedesiyle konuşmasıdır. Kurgusaldır)

• Hahaha
Tepkiler: specific
İstanbul'da bisiklet sürmek saçmalık. bisiklet yerine koşu yapmayı düşünüyorum artık.o kadar da alete para harcadık.

• Beğen
Tepkiler: templeos
harcamışken sürün :)
arabalar bile yola sığamıyor. çok da zorlamanın bi anlamı yok. vazgeçmiş değilim. kondisyonu koşuyla yapıp uzun yola hazırlanmaya devam.
belli bi kadans da 1 km sürmek bile imkansız. bi de yol bisikleti pedalları var ben de amatörüm zaten.

• Beğen
Tepkiler: templeos
Ortlieb heybelerden kullanıyorum. 12*2 litrelik. Totalde 24 litre hacim oluyor sağda ve solda. Pazarlığımı bununla yapabiliyorum. Ucu ucuna denk geliyor. Ses konusuna gelecek olursak da heybe ses yapmıyor, sök tak çok kolay. Yalnız bu heybeleri takabilmek için bir bagaj lazım. Gittim en kaliteli diye adlandırılan Tubus bagajlardan satın aldım. Hayvan gibi trim sesi yapıyor. Mekanik bir sorun var zannetmiştim bisiklette. Bagajı sökünce kurtuldum.

Sepet hiç denemedim.

Ben bu heybe olayına taktım. Nedense heybe alasım yok ama heybe gibi kullanılmak için gizlenebilen kancaları olan çantalar mantıklı geliyor. Ortlieb'in bu tarz çantası var esasında.

Evde eski çantalar var, onların arkasına plaka ve dış yüzeyine de kanca koyarak heybeye mi dönüştürsem diye düşünmedim de değil. Yeterince pratik sayılabilecek bir malzeme ve yöntem bulamadım, yoksa yapardım :)

Her zaman heybe ihtiyacım olmuyor, örneğin sadece yedek eşya çok ağır olmuyor ve arka bagaja yatay koyuyorum. Bilgisayar ve ıvır zıvır taşımaya başladığım zaman çanta ağırlaşıyor ve yatay konulduğunda bagajın dışına taşıyor, sonuç olarak da dengeli olmuyor.

Geçen gün yazmıştım, sırt çantasını perlonla heybe gibi bagaja bağladım. Şimdilik böyle kullanmayı deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Ben bu heybe olayına taktım. Nedense heybe alasım yok ama heybe gibi kullanılmak için gizlenebilen kancaları olan çantalar mantıklı geliyor. Ortlieb'in bu tarz çantası var esasında.

Evde eski çantalar var, onların arkasına plaka ve dış yüzeyine de kanca koyarak heybeye mi dönüştürsem diye düşünmedim de değil. Yeterince pratik sayılabilecek bir malzeme ve yöntem bulamadım, yoksa yapardım :)

Her zaman heybe ihtiyacım olmuyor, örneğin sadece yedek eşya çok ağır olmuyor ve arka bagaja yatay koyuyorum. Bilgisayar ve ıvır zıvır taşımaya başladığım zaman çanta ağırlaşıyor ve yatay konulduğunda bagajın dışına taşıyor, sonuç olarak da dengeli olmuyor.

Geçen gün yazmıştım, sırt çantasını perlonla heybe gibi bagaja bağladım. Şimdilik böyle kullanmayı deneyeceğim.
Su geçirme olayı sıkıntı değilse bir şekilde çözülür bence. Ben şuan o kadar masraf yaptım ama değdi mi diye düşünüyorum. Yaz oldu mu hemen çıkarıyorum heybeyi ve bagajı. Bir de sürekli ağırlığı arkaya almak benim telleri zorluyor. Öne takılan çantaları bir deneyeceğim. Maşaya ve gidona.

Hınzır'a en yakın zamanda SPD pedal takmaya karar verdim. SPD-SL değil, SPD.
Tamam tamam, dağ bisikleti pedalı takmaya karar verdim. Ayaklarım pedala bağlı olmayınca sıkıntı yaşıyorum.
Beni SPD ile kim tanıştırdı lan!?😒
Rahat edemiyorum, bisiklet her an altımdan çıkıp gidecek diye tedirgin oluyorum. Geçen bir kaldırıma çıkacaktım. Durup çıkmamak için bisikletle zıpladım. O da nesi, sol ayağım pedaldan kaydı. Tanrı'ya şükür semer borusu sağlam, semere oturdum kaldım. Özellikle arazide SPD'nin faydası görmezden gelinemez bir gerçek.
Karşı çıkanlar olacaktır, hepsinin canı cehenneme. Kullanmıyorsanız kullanmıyorsunuz, milletin kullanmasına niye karışıyorsunuz?😒
Niye gerildim bilmiyorum, özür dilerim.🙄
Teşekkür ederim.😅

İtiraz edecek halim ve durumum yok zaten . Bu ay vermiyoruz bir daha ki ay alacaksın deseler bile 1 ay kuru ekmek yemek durumundayım. Yasal değil elbet. Yemek parası 50 tl yatıyordu o da %20'ye uğrayacakmış

İtiraz edecek halim ve durumum yok zaten . Bu ay vermiyoruz bir daha ki ay alacaksın deseler bile 1 ay kuru ekmek yemek durumundayım. Yasal değil elbet. Yemek parası 50 tl yatıyordu o da %20'ye uğrayacakmış
bunun yasal olmadığı net, pazarlık şansınız var ise (sendika yada başka organizasyon) sizde 20% daha az çalışmayı önerin. belki bi avukat arkadaştan destek alabilirsiniz. dallama topçuları göndermek için tüm sözleşmeyi talep ederken.biz vatandaşa gelince böyle olması çok zoruma gidiyor. kolaylıklar

Şirket, %20 kesinti olacağını söyledi maaşlarda. Karlılık durumu iyi değilmiş. Mahvoluyoruz .
Bu sene çalışma hayatımın 27. yılı doluyor. Çalışanına hak ettiği ücreti ödemeyen aç gözlü işverenleri çok gördüm. Ama kimsenin inanmadığı resmi enflasyonun bile %50'lerde gezdiği bir yerde ücret kesintisi yapıldığını hiç görmedim.

İşçi ve işveren masanın iki tarafı olarak sürekli bir hak mücadelesi içindeydi bu zamana kadar. İkisinin masanın aynı tarafına geçip kollarını dolayıp beraber ağladığını da hiç görmedim.

Öyle berbat şeyler yapılıyor ki ülkede, tepedeki şahsımın zırvaladığı gibi İsrail gerçekten burayı işgal edip ülkeyi yıkmaya karar verse bu kadar kötülük onların bile aklına gelmez.

İşin daha acısı üstümüze kabus gibi çöken bu karanlığa alternatif olması gerekenlerin de halinden gayet memnun bir halde önünü ilikleyip ayakta dikilmekle meşgul olması. Herkesin bir yerlerde tanıdığı, çevresi, lobisi var. Bir tek işini hakkıyla yapmaya çalışan düzgün insanın hakkını savunan yok.

Geri