Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Ünlü köfteci yusuf yusuf olmuş. Sonumuz hayır olsun diyelim

Daha dün biliniyordu, sosyal medyada isim dolaşıyordu ama kimse çıkıp doğrulamamıştı. Bugün ROK (adı gereksiz) açıklama yapmış sanırım. Sarıgül de hala açıklama yapacak.

Umarım sadece 1-2 şubeyi etkileyen tedairk problemi vardır. Özellikle uzun yolda uğradığım bir marka.

Scudo
Daha dün biliniyordu, sosyal medyada isim dolaşıyordu ama kimse çıkıp doğrulamamıştı. Bugün ROK (adı gereksiz) açıklama yapmış sanırım. Sarıgül de hala açıklama yapacak.

Umarım sadece 1-2 şubeyi etkileyen tedairk problemi vardır. Özellikle uzun yolda uğradığım bir marka.

ROK, sarıg*t ve altaylı o firmayı ima ederek açıklamalar yaptılar. Bursa da yaşıyorum ve tabi ki oraya da gittim.
İnşaallah yakın tarihli alınan numunelerde yoktur. Gerçi en son ne zaman gittim hatırlamıyorum ama böyle birşey olması bile çok can sıkıcı. Binlerce insana iş imkanı sağlayan bir firmanın birçok şubesinin kapanmasına sebep olacak bir hareket.
Bakanlık dik duruşunu bozmaz inşaAllah...

Bisiklet surerken motorcular arabalardan daha cok korna caliyor. Sirf bisikletlilerle aksiyona girme amacli.
Bugünde hafif eğimli yolda giderken bir tanesi yanaşmış şey diyor "kanka iktireyim mi?" ibresine baktım 40 gösteriyordu. Sanırsın 20 ile gidiyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Ünlü köfteci yusuf yusuf olmuş. Sonumuz hayır olsun diyelim
Domuz eti konusu çok mühim. Sorsan alkol, zina, yalan, iftira hepsi büyük günah ama mü'min kardeşlerimiz "İçkimi de içerim, Cuma'ya da giderim" takılıyor. Taa ki olay domuz etine gelene kadar. Bütün bu herzeleri yiyebilirsin ama domuz eti asla! Boğazından bir lokma bile geçse dinden çıkar, afaroz edilirsin mazallah...

Domuz eti konusu çok mühim. Sorsan alkol, zina, yalan, iftira hepsi büyük günah ama mü'min kardeşlerimiz "İçkimi de içerim, Cuma'ya da giderim" takılıyor. Taa ki olay domuz etine gelene kadar. Bütün bu herzeleri yiyebilirsin ama domuz eti asla! Boğazından bir lokma bile geçse dinden çıkar, afaroz edilirsin mazallah...
Haklı olduğunuz yerler var,
Şimdi sizin niyetiniz farklı anladım da birkaç birşey yazmak istiyorum yine de.
Alkolü bile isteye içersin zinaya bile isteye girersin vs vs. veya domuz etini de bile isteye yersin. Amaaaa bu tür konulara ciddi önem veren insanların hakkına giremezsin. Hadi inancına göre hak falan yok diyelim ama hangi inançta olursan ol ahlaklı insan olmak gerekmiyor mu?. Amaç burada domuz at eşek veya kanatlı eti değil. Beyan edilenin aksine yapılan ticari ahlaksızlık.
Açıkçası ben kimin ne yediği içtiği ile ilgilenmiyor ve tamamen dürüstlük ve ahlaklı insan olmayı savunuyorum bu konularda. Saygılar

Sahndn.com daki deformasyon zihinli kitlenin açtığı "....öğretmenden,askeri personelden, hakimden,pilottan,youtuberdan,... " Mevzusu bir süredir bisiklet camiasına da bulaştı.. 😒yok, ne oluyor araba öğretmenden olunca.ya da doktordan ? Ben de aynı paltformdaki ilanlarimin başına "pilavcidan" yazacağım , hatta yazdım da.. Bakalım ne olacak ..

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Sahndn.com daki deformasyon zihinli kitlenin açtığı "....öğretmenden,askeri personelden, hakimden,pilottan,youtuberdan,... " Mevzusu bir süredir bisiklet camiasına da bulaştı.. 😒yok, ne oluyor araba öğretmenden olunca.ya da doktordan ? Ben de aynı paltformdaki ilanlarimin başına "pilavcidan" yazacağım , hatta yazdım da.. Bakalım ne olacak ..
Fabrika müdüründen sıfır sıkıntısız karbon velespit ...

Muhtemelen kimsenin ilgisini çekmeyecektir ama yan kılıfla telefon kullanan var mı aramızda, bunların kalitesi her aldığımda biraz daha düşüyor nerede son bulacak onu merak ediyorum ama telefonun ebadına uyan bir kılıf bulduğuma da şükrediyorum.

Bir senedir Xiaomi 12 pro'yu note 3 kılıfla kullanıyordum hani NBA basketbolcusunun Opel Corsa kullanması gibi bir şeydi.

İlk aldığım kılıfın üstünde MK damgası var ve kalite ortada, şimdi bulsam güncel telefonlara uyacak ebat paraya kıyarım.

Edit yan kılıfın zaten kötü bir imajı vardı Burhan Altıntop'un kullanmasıyla hepten dip yaptı ama telefonlar öyle iri hale geldi ki yakında herkes kullanmak zorunda kalacak gibi.

Şimdi de discord'u kapatmışlar birileri suç kapsamında bir şey yapıyor diye milyonların kullandığı bir platform toptan kapatılır mı yahu 😤

Dosyalar

• IMG_20241009_165052.jpg
    IMG_20241009_165052.jpg
    56,5 KB · Okunma: 21
  • IMG_20241009_165014.jpg
    IMG_20241009_165014.jpg
    48,2 KB · Okunma: 21
  • images (6).jpeg
    images (6).jpeg
    30,4 KB · Okunma: 20
ne oluyor araba öğretmenden olunca.ya da doktordan ?
Amaç karşı tarafta güven tesis etmek. İnsan "doktordan, öğretmenden, memurdan" diye girizgahı görünce muhtemelen şöyle düşünüyor:

"Bu adam/kadın memuriyete girerken iyi-kötü güvenlik soruşturması falan geçirmiştir. Yamuk çıkma ihtimali diğerlerine nazaran daha düşüktür. Yamuk yaparsa da memuriyetten atılma riski var; buna tenezzül etmez."

Fabrika müdüründen sıfır sıkıntısız karbon velespit ...
Her yurdum erkeği gibi hastalık işte sarı sitede araba fiyatlarına bakıyorum,mühendisten yazmış bende dur şunu trollüyeyim dedim,araçta veya motorunda ne gibi değişiklikler yaptınız dedim,nasıl yani anlayamadım yazdı,mühendisten yazmışsınız ya mutlaka ekstra birşeyler yapmışsınızdır diye yazdınız zannettim dedim,gerçekten bunumu anladınız dedi,hocam dedim doktordan öğretmenden eczacıdan hatta subaydana bile alışığız ama mühendisteni ilk kez görünce değişik geldi yazdım.

Domuz eti haşa yenmez ama kul hakkında sakınca yok, o yenebiliyor.

Her yurdum erkeği gibi hastalık işte sarı sitede araba fiyatlarına bakıyorum,mühendisten yazmış bende dur şunu trollüyeyim dedim,araçta veya motorunda ne gibi değişiklikler yaptınız dedim,nasıl yani anlayamadım yazdı,mühendisten yazmışsınız ya mutlaka ekstra birşeyler yapmışsınızdır diye yazdınız zannettim dedim,gerçekten bunumu anladınız dedi,hocam dedim doktordan öğretmenden eczacıdan hatta subaydana bile alışığız ama mühendisteni ilk kez görünce değişik geldi yazdım.
Mühendisten mühendise değişir. Eğer @hamlet2006 kedisi gibi kıdemli bir mühendisin elinden geçtiyse baktığınız 2021 passatın orijinali 92 reno flash bile olabilir.

Amaç karşı tarafta güven tesis etmek. İnsan "doktordan, öğretmenden, memurdan" diye girizgahı görünce muhtemelen şöyle düşünüyor:

"Bu adam/kadın memuriyete girerken iyi-kötü güvenlik soruşturması falan geçirmiştir. Yamuk çıkma ihtimali diğerlerine nazaran daha düşüktür. Yamuk yaparsa da memuriyetten atılma riski var; buna tenezzül etmez."
Abi onda sorun yok, anladım. Geçmişte uzunca süre eğitimci ve asker olarak da görev aldım , şuanda da esnafım ama ne öğretmenler askerler gördüm... Şimdi ağzımı açmak istemiyorum .. nasıl bir etiket bu böyle? Bir sürü araba hastası adam var, sağı solu çizilir diye garajdan çıkarmıyor ama adam berber, kütüphane görevlisi, güvenlik.. bu etiketleri geçecekler..

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Fransız mühendisler aerodinamik yapıyı koruyabilmek için kullanılmadığında kapanabilir şekilde dizayn etmişler. 😜

Dosyalar

• IMG_20241009_185934.jpg
    IMG_20241009_185934.jpg
    94,6 KB · Okunma: 26
  • IMG_20241009_185912.jpg
    IMG_20241009_185912.jpg
    119 KB · Okunma: 25
Bugünde hafif eğimli yolda giderken bir tanesi yanaşmış şey diyor "kanka iktireyim mi?" ibresine baktım 40 gösteriyordu. Sanırsın 20 ile gidiyorum. :D
Hafif de olsa eğimli yolda 40 km/sa hız yapmak ve yanınıza yanaşan motorun ibresini okuyabilmek hiç hafife alınacak bir şey değil.😱 Bence Strava kaydını yenileyip milleti utandırın.😏
Fransız mühendisler aerodinamik yapıyı koruyabilmek için kullanılmadığında kapanabilir şekilde dizayn etmişler. 😜
Açıp ters çevirince de çok güzel oturamak ya da sehpa olabiliyor.
Tecrübe ile sabittir. 😅

Son düzenleme:
Mühendisten mühendise değişir. Eğer @hamlet2006 kedisi gibi kıdemli bir mühendisin elinden geçtiyse baktığınız 2021 passatın orijinali 92 reno flash bile olabilir.
Hele bir de atanamamış mühendisler var benim gibi kendini MacGyver sanan, QLED televizyonu dağıtır cep radyosu yaparım.

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Edit yan kılıfın zaten kötü bir imajı vardı Burhan Altıntop'un kullanmasıyla hepten dip yaptı ama telefonlar öyle iri hale geldi ki yakında herkes kullanmak zorunda kalacak gibi.

Son yıllarda ekranlarla birlikte telefonlar da büyüdü. Büyük telefona çözüm olarak katlanır telefon yayılmaya başladı. Android platformunda başarılı katlanır telefonlar mevcut. Apple da bu işe girerse katlanır telefonlar patlama yapar.

Yan kılıf konusunda ben emin değilim, ben telefonumu umursamadan cebime atıyorum ve birşey olmuyor. Ekran koruyucu bile kullanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Son yıllarda ekranlarla birlikte telefonlar da büyüdü. Büyük telefona çözüm olarak katlanır telefon yayılmaya başladı. Android platformunda başarılı katlanır telefonlar mevcut. Apple da bu işe girerse katlanır telefonlar patlama yapar.

Yan kılıf konusunda ben emin değilim, ben telefonumu umursamadan cebime atıyorum ve birşey olmuyor. Ekran koruyucu bile kullanmıyorum.
Ben daha iPhone-Android yokken büyük ekranlı PDA kullanıyordum ama GH-688'den beri yan kılıftan vazgeçemiyorum.

Şu telefondan aldığım keyfi oyun konsolu da olan N-gage'i bir kenara korsak hiç bir telefondan alamadım, ben ne kadar olursa olsun kutudan masaüstü şarj cihazı, kılıf, orjinal kulaklık, kemer klipsi vs çıksın istiyorum. Her geçen gün kılıfların dandikleştiği yetmezmiş gibi telefonların içeriklerini de kırpıyorlar. Çekmecede bulursam bu telefonun orjinal kılıfını eklerim bu iletiye en kaliteli iPhone kılıfının ayarındaydı.

2007'nin Haziran ayında 1146 TL ödemişim, aklımı seveyim, GPS birkaç kez çok işime yaradı ama iyi paraydı, hatırlıyorum babaannem o paraya telefon mu var demişti. Kılıfın nesi iyi derseniz hafıza kartı yuvalarından lastiğine kadar her şey ilk günkü gibi sağlam yıllarca kullanılmış olmasına rağmen. Şimdi kılıfları bir yıl ancak dayanıyor.
(link)(link)440

Dosyalar

• IMG_20241009_232549.jpg
    IMG_20241009_232549.jpg
    60,4 KB · Okunma: 4
Son düzenleme:
@Cemal Ç. hahah teşekkür ederim güzel sözleriniz için. :) bugün biraz alev alıyordum ama bizim motorcuya o da yetmedi.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Ben daha iPhone-Android yokken büyük ekranlı PDA kullanıyordum ama GH-688'den beri yan kılıftan vazgeçemiyorum.

2004 yılında tuşlu bir Windows CE telefon bende de vardı, dokunmatik değildi. HTC üretimiydi ve ilk çıkan Windows telefonlardandı. Model ismi hatırlamıyorum, iyi bir telefon da değildi. Hiçbir özelliği yoktu (bugüne göre), WAP ayarları yapıp email alıp gönderiyorduk.

Blackberry ve iPaq tarzı klavyeli değil de, iphone’dan önce HTC’nin dokunmatik ekranlı ve kaydırmalı klavyeli telefonları vardı. Bir ara onlardan almayı çok istemiştim ama o dönem hiç param yoktu. Telefon uygulamaları işi biraz çekici gelmişti ve sektör olarak daha yeni başlıyordu. O zaman cesaret edip bu işe girmek gerekiyormuş.

• Beğen
Tepkiler: ali_ihsan21
Geri