safex
baspedala
- Tepki
- 598
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Hocam kilit bisikelte sarılı ve çelik halat yaklaşık 1 kilosu var. O yüzden çıkarmam şart zaten kullanamıyorum. Kırık parçayı çıkardım ancak kilidi de açmam lazım çilingirden açtıracağım açar umarımÇilingire vereceğiniz parayla yeni kilit alın bence; daha karlı çıkarsınız
Hocam kilit bisikelte sarılı ve çelik halat yaklaşık 1 kilosu var. O yüzden çıkarmam şart zaten kullanamıyorum. Kırık parçayı çıkardım ancak kilidiÇilingire vereceğiniz parayla yeni kilit alın bence; daha karlı çıkarsınız
Aynen ben de silikonla söktüm kırık parçayı , yedek anahtarı da kaybetmesem hiç.çilingire ihtiyaç kalmıcaktıBu benim de başıma gelmişti ve bisikleti kilitledikten sonra anahtarı sökerken yaşadım Neyse ki evin yakınlarındaydım. Evin karşısındaki kafenin sahibi sanırım bu konuda tecrübeliymiş silikonu ısıtıp anahtarın oraya yapıştırarak çıkarmıştık. Sonrasında bir kere daha başıma geldi malesef ve bu sefer silikon işe yaramamıştı. Onda da elektrik kablolarının içerisindeki bakır tel ile çıkartabilmiştim.
Aslında burada anahtarın ne kadar içeride kaldığı uca yakın mı değil mi o çok önemli oluyor. İkinci konu da anahtarın altında üstünde boşluk var mı? Eğer boşluk varsa ve çok derinde değilse tel ve silikon işe yarıyor. Ama boşluk yoksa ve derindeyse mecburen silikonu denemeniz lazım ama tutmama ihtimali de yüksek.
Garanti süresi malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar. Montaj hizmeti olan ürünlerde çeyiz bekletme süresi gibi içinde montaj hizmeti alındı ise, ürünün garantisi montaj tarihinden itibaren başlatılır. Aksi takdirde garanti fatura tarihinden itibaren başlamaktadır.Bisiklet garantileri kurulumla mı başlar,faturayla tarihiyle mi? Beyaz eşyadaki gibi kutuda bekletebiliyor muyuz?
arka temaya uygun bir tasarım. şehre uyum sağlamış.dizayn çok hoşuma gitti
Ne derler bilirsiniz: "Eğer bir mahallede kediler sizden kaçmıyorsa, orada iyi insanlar yaşıyor demektir."Bir hayvanseveri bir kediyi severken gördüğünüzde sanki en güzel filmi, en güzel komediyi, şaklabanlığı izliyormuşsunuz, en güzel yemeği yiyormuşsunuz ya da en güzel içeceğini yudumluyorsunuz hissini duyuyorsunuz.
Sevdiğim de bir arkadaşım napalım 😊@Seaanddad Ayıp olmasın derken, kendinize ayıp etmeniz. Fedakarlık(!)
Balık baştan kokar.Şu duruma bak çocuklara, bebeklere sistemli saldırı yapılıyor, öldürülüyor ve hastaneler mühürleniyor. Daha ne olabilir ki demeyeceğim. Ne yapacağız kime neye güveneceğiz. Nasıl yaşamamız gerekir. Çocuğum için endişeliyim, geleceği için endişeliyim...
Malum günün fotoğrafı bölümü, görsel paylaşım bölümü buradan yazayım. Bende her bisiklet ile tur yapılabileceği kanısındayım lakin çevremdeki bisiklet severler ve arada forumda "x km kadar tur için uygun mudur?" tarzı yaklaşımlardan ötürü böyle demiştim. Yoksa TCR 'e fixed ile katılan dahi gördük. Keza bir dönem canlı olarak bmx ile şehirler arası tur yapan gördüm.Sizi yapılamayacağı düşüncesine iten ne acaba?😅
Dün iş dönüşü...
Saint-Quentin, France
322413 dosyayı görüntüle
"O güzel insanlar güzel atlarına binip çekip gittiler." Dönmediler, dönmeyecekler de. Godot'yu bekler gibi bekleyelim mi gelmeyeceklerini bilsek de bir umut. Yoksa Nitczhe'nin dediği gibi "Umut en büyük kötülüktür, işkenceyi uzatır" diye iyi insanların gelmesinden umudumuzu keselim mi ne dersiniz?Ne derler bilirsiniz: "Eğer bir mahallede kediler sizden kaçmıyorsa, orada iyi insanlar yaşıyor demektir."
Bende tanık oluyorum öyle kişilere. Bisiklet kardeşim bu, çevirdikçe gidiyor.Malum günün fotoğrafı bölümü, görsel paylaşım bölümü buradan yazayım. Bende her bisiklet ile tur yapılabileceği kanısındayım lakin çevremdeki bisiklet severler ve arada forumda "x km kadar tur için uygun mudur?" tarzı yaklaşımlardan ötürü böyle demiştim. Yoksa TCR 'e fixed ile katılan dahi gördük. Keza bir dönem canlı olarak bmx ile şehirler arası tur yapan gördüm.
İyi insanlar eskiden de varlardı, bugün halen varlar. Sayıları hızla azalıp yok olma tehlikesi altında oldukları için bu ülkede artık eskiye nazaran çok daha nadir rastlanıyor."O güzel insanlar güzel atlarına binip çekip gittiler." Dönmediler, dönmeyecekler de. Godot'yu bekler gibi bekleyelim mi gelmeyeceklerini bilsek de bir umut. Yoksa Nitczhe'nin dediği gibi "Umut en büyük kötülüktür, işkenceyi uzatır" diye iyi insanların gelmesinden umudumuzu keselim mi ne dersiniz?
Kim bilir belki de hiç olmamışlardır. Belki de onlar gönül gözümüzün yanılsamalarıdır.