Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

@Seaanddad Ayıp olmasın derken, kendinize ayıp etmeniz. Fedakarlık(!) :)

Scudo
Çilingire vereceğiniz parayla yeni kilit alın bence; daha karlı çıkarsınız :)
Hocam kilit bisikelte sarılı ve çelik halat yaklaşık 1 kilosu var. O yüzden çıkarmam şart zaten kullanamıyorum. Kırık parçayı çıkardım ancak kilidi de açmam lazım çilingirden açtıracağım açar umarım
Çilingire vereceğiniz parayla yeni kilit alın bence; daha karlı çıkarsınız :)
Hocam kilit bisikelte sarılı ve çelik halat yaklaşık 1 kilosu var. O yüzden çıkarmam şart zaten kullanamıyorum. Kırık parçayı çıkardım ancak kilidi
Bu benim de başıma gelmişti ve bisikleti kilitledikten sonra anahtarı sökerken yaşadım :( Neyse ki evin yakınlarındaydım. Evin karşısındaki kafenin sahibi sanırım bu konuda tecrübeliymiş :komik: silikonu ısıtıp anahtarın oraya yapıştırarak çıkarmıştık. Sonrasında bir kere daha başıma geldi malesef ve bu sefer silikon işe yaramamıştı. Onda da elektrik kablolarının içerisindeki bakır tel ile çıkartabilmiştim.

Aslında burada anahtarın ne kadar içeride kaldığı uca yakın mı değil mi o çok önemli oluyor. İkinci konu da anahtarın altında üstünde boşluk var mı? Eğer boşluk varsa ve çok derinde değilse tel ve silikon işe yarıyor. Ama boşluk yoksa ve derindeyse mecburen silikonu denemeniz lazım ama tutmama ihtimali de yüksek.
Aynen ben de silikonla söktüm kırık parçayı , yedek anahtarı da kaybetmesem hiç.çilingire ihtiyaç kalmıcaktı

• Beğen
Tepkiler: z0n3
Ayro mani ( for giant purobel)

"Derlerki rüzgar çıkanda,
Havayı mor bir pus saranda,
Şeftaliler tarlalara savrulanda;
Ayro kadro alasım gelebilir..."

Albert Einstein

Ayropisilet su başında sızmış uyumuş
Selesinden ellesem uyanır mı?
Bacaklarim yine terlemiş, şişmiş
Üstüne atlasam uyanır mı?

Propeli uyandırsam da döndürsem
Sımsıcacık ellerimi serin gidona deydirsem;
Yüksek kadansta ateşini söndürsem
Acep 38 ortalamaya sevinir mi?

Propel gel de şu garibanı ovala
Kaçar ise ardın sıra kovala
Tut ellerimi zalım dropların dola
Agresif sürüşe kadron dayanır mı?

Arkandan yaklaşıp selenden tutsam
"Noluyor" demeden ben üstün atlasam
Gidonun pek ayro kavrasam, öpsem, okşasam
Rampa aşşaaa 78 bassam,
acaba hoşlanır mı?

Propelim ,canım aşkıtom bana ayak uydur.
Rüzgarın kel başıma dokandır, deydir.
Ya da 120 kadans ıslak zeminde kaydır,
Kaldato propelsiz, ayrosuz durur mu?

Aşkım öyle sıcak ki dağlar deler,
Sürüş tekniğim sahra çölün aşar.
Pek de romantik ,kalp gibi atar;
Bir kerecik binsem,
İzin versen sanki çok mu?

Propelim uçtu gitti kaldato'dan habersiz,
Bu garip her daim pisiletsiz vede dilbersiz.
Yürümekten bacakları mecalsiz,
Dağa taşa çıkmak yetmiyor mu?

Bisiklet garantileri kurulumla mı başlar,faturayla tarihiyle mi? Beyaz eşyadaki gibi kutuda bekletebiliyor muyuz?

Bisiklet garantileri kurulumla mı başlar,faturayla tarihiyle mi? Beyaz eşyadaki gibi kutuda bekletebiliyor muyuz?
Garanti süresi malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar. Montaj hizmeti olan ürünlerde çeyiz bekletme süresi gibi içinde montaj hizmeti alındı ise, ürünün garantisi montaj tarihinden itibaren başlatılır. Aksi takdirde garanti fatura tarihinden itibaren başlamaktadır.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
dizayn çok hoşuma gitti

Dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    121,1 KB · Okunma: 28
Kediler çok acayip canlılar.
Kedi sevmek de çok farklı.
Bir hayvanseveri bir kediyi severken gördüğünüzde sanki en güzel filmi, en güzel komediyi, şaklabanlığı izliyormuşsunuz, en güzel yemeği yiyormuşsunuz ya da en güzel içeceğini yudumluyorsunuz hissini duyuyorsunuz.
Bir kediyi kucağınıza alıp tırıl tırıl, gurul gurul öttürüyorsunuz. Kedinin canı sıkıldığında kıçını dönüp gidiyor. Ama asla kediye kızamıyorsunuz. Aynı durumu sevgilinizle yaşadığınızda yani sevgilinizle ayrıldığınızda ise sevginiz için harcadığınız emekler boşa gidiyor diye kızıyorsunuz, sevgiliniz üstüne üstlük her türlü lafı hakereti de size söyleyebiliyor.
Kedi giderken çok da canı sıkılırsa en fazla "miyav" der. Hoş mutlu olunca da tek bildiği söz olan miyav dediğinden miyav demesi ne kadar kötü olabilir ki?

Bir hayvanseveri bir kediyi severken gördüğünüzde sanki en güzel filmi, en güzel komediyi, şaklabanlığı izliyormuşsunuz, en güzel yemeği yiyormuşsunuz ya da en güzel içeceğini yudumluyorsunuz hissini duyuyorsunuz.
Ne derler bilirsiniz: "Eğer bir mahallede kediler sizden kaçmıyorsa, orada iyi insanlar yaşıyor demektir."

Şu duruma bak çocuklara, bebeklere sistemli saldırı yapılıyor, öldürülüyor ve hastaneler mühürleniyor. Daha ne olabilir ki demeyeceğim. Ne yapacağız kime neye güveneceğiz. Nasıl yaşamamız gerekir. Çocuğum için endişeliyim, geleceği için endişeliyim...

Şu duruma bak çocuklara, bebeklere sistemli saldırı yapılıyor, öldürülüyor ve hastaneler mühürleniyor. Daha ne olabilir ki demeyeceğim. Ne yapacağız kime neye güveneceğiz. Nasıl yaşamamız gerekir. Çocuğum için endişeliyim, geleceği için endişeliyim...
Balık baştan kokar.
İmam-cemaat arasındaki korelasyon.
(link)

Daha açık yazamıyoruz çünkü adamın (link) var...

• Beğen
Tepkiler: Helvetica
Turcunun cefası

Yaz gelince insanların kanları fıkırdıyor,
Turcunun terler baldırdan,kel kafadan fırlıyor,
Fakat benim derdim büyük,
sıcaklar sırtımda yük;
Donda duran bağzı uzuvlar
terledikçe terliyor...

Çıksam yola, bakmak için kuşa ağaca,
Takılsam şöyle kamyonlar ardına
Gözlerim kavunda, karpuzda ,
varmasam hiç zamanın farkına...
Biraz uzunca kadans kassam,
Afrika çölleri misali diyim sana;
Bagzı yerlerim yanıyor... :(

Malumunuz insan anatomisi,
Hayli şefkat isteyen bir organlar topluluğu beybisi,
Kış mevsimi geçer iken,
Yün içlikler sanki yorgan!
Oysa yazın ter akıtan yerlerim
Çok çeker dondan;
Teri emip meşin olan don içimi kesiyor...

Gönül ister turcu için serin olsun havalar,
Lakin kışın kalın giyer, göstermez,
Bendeki kıla belenik bacaklar;
Bacılar vede Gardaşlar;
Bu ter-kadans ikilemi beynimi çatlatıyor...

Kaldato sanki istemez mi doğayı,
Kurdu vede çakalı seyreylemek.
Sergilenen şeylere bakarak keyfeylemek,
"Karbon Yol " deyu bağıran
Şol nefsin dinlemek.
Rüyalar enfes lakin ,
Bagzı yerlerim "aman elleme" diyor

Sizi yapılamayacağı düşüncesine iten ne acaba?😅
Dün iş dönüşü...

Saint-Quentin, France
322413 dosyayı görüntüle
Malum günün fotoğrafı bölümü, görsel paylaşım bölümü buradan yazayım. Bende her bisiklet ile tur yapılabileceği kanısındayım lakin çevremdeki bisiklet severler ve arada forumda "x km kadar tur için uygun mudur?" tarzı yaklaşımlardan ötürü böyle demiştim. Yoksa TCR 'e fixed ile katılan dahi gördük. Keza bir dönem canlı olarak bmx ile şehirler arası tur yapan gördüm.

Ne derler bilirsiniz: "Eğer bir mahallede kediler sizden kaçmıyorsa, orada iyi insanlar yaşıyor demektir."
"O güzel insanlar güzel atlarına binip çekip gittiler." Dönmediler, dönmeyecekler de. Godot'yu bekler gibi bekleyelim mi gelmeyeceklerini bilsek de bir umut. Yoksa Nitczhe'nin dediği gibi "Umut en büyük kötülüktür, işkenceyi uzatır" diye iyi insanların gelmesinden umudumuzu keselim mi ne dersiniz?
Kim bilir belki de hiç olmamışlardır. Belki de onlar gönül gözümüzün yanılsamalarıdır.

@MakRo güç iyiyse eğer tekerleğin dönmesi yeterli. :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Malum günün fotoğrafı bölümü, görsel paylaşım bölümü buradan yazayım. Bende her bisiklet ile tur yapılabileceği kanısındayım lakin çevremdeki bisiklet severler ve arada forumda "x km kadar tur için uygun mudur?" tarzı yaklaşımlardan ötürü böyle demiştim. Yoksa TCR 'e fixed ile katılan dahi gördük. Keza bir dönem canlı olarak bmx ile şehirler arası tur yapan gördüm.
Bende tanık oluyorum öyle kişilere. Bisiklet kardeşim bu, çevirdikçe gidiyor.
Ha 700X25 tekerli bir yol bisikletiyle dağ tepe gezmek çok saçma olur, o ayrı.😅

• Beğen
Tepkiler: MakRo
"O güzel insanlar güzel atlarına binip çekip gittiler." Dönmediler, dönmeyecekler de. Godot'yu bekler gibi bekleyelim mi gelmeyeceklerini bilsek de bir umut. Yoksa Nitczhe'nin dediği gibi "Umut en büyük kötülüktür, işkenceyi uzatır" diye iyi insanların gelmesinden umudumuzu keselim mi ne dersiniz?
Kim bilir belki de hiç olmamışlardır. Belki de onlar gönül gözümüzün yanılsamalarıdır.
İyi insanlar eskiden de varlardı, bugün halen varlar. Sayıları hızla azalıp yok olma tehlikesi altında oldukları için bu ülkede artık eskiye nazaran çok daha nadir rastlanıyor.

Sırtı sıvazlanan zır cahil, hırt ve hödükler neredeyse bakteriler gibi bölünerek çoğalıp her yeri istila ederken, sürekli kalbi kırılıp sesi kısılan iyi insanlar kötülere değmeden yaşamaya çalışıyor.

Güzel insanların bu ülkeye dönmesi için öncelikle bir sebeplerinin olması lazım. İçinde yaşadığımız sosyal çürümüşlüğün ortasında işlerin iyiye gitmesi için öncelikle enfeksiyon kaynağının kesilip atılması, ardından yargıda bağımsızlığın, mülkiyet hakkının, bütçe şeffaflığının, devleti oluşturan kurumlar arasındaki güçler ayrılığının ve hesap verilirliğin sağlanması gerek.

Kısaca 100 yıldan biraz daha uzun bir süre önce bu toprakların insanları tarafından yapılanların yapılması gerek.

Geri