Robert Knepper
Aydos
- Tepki
- 1.382
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Katlanır
Asker nedir, politikacı neye benzer, basın ne işe yarar hepsi 6dk içinde anlatılmıştır.savaş kadar berbat bir şey yok. iğrenç bir şey. niye öldürdün niçin öldürdün cevabı yok. kimin için öldün ne oldu hayırdır, boş.
seni o savaşa gönderenlerin umrunda bile değilsin sen. kendi canını seni zerre önemsemeyenlerin amaçları uğruna harcadın. iki asker de save edip baştan başlamayacaktır.
(link)
Hocam böyle telegramdan iletişim kurmanızı isteyen sahte hesaplar başka kanallarda da önüne çıkmıştı şuan çoğunu hatırlamıyorum. MrBeast'de falan da böyleleri vardı.299421 dosyayı görüntüle
dün youtubedan bu bildirim gelmiş. telegramdan yazdım fakat fatih abi ile alakası yok anladığım kadarıyla. dolandırıcılık resmen. kendisine de stravadan yazdım ama dönüş yapar umarım. hacklenmiş de olabilir.
299422 dosyayı görüntüle
Kendisine direk ulaşabilen biri varsa bilgi verse iyi olur sanırım. Forumda nereye yazacağımı da bilemedim.
Edit. Stravan yazdım dönüş yaptı. İlgili hesabı youtubedan engellemiş.
Kafadan rüzgar yemek nedir?Kafadan rüzgar yemek kadar can sıkıcı bir durum yok.
Hava akımının size doğru olması durumu.Kafadan rüzgar yemek nedir?
Siz bir de akan trafikte yandan rüzgar yiyin. Hele yanınızdan tır geçince bir "aman Tanrı'm" patlatıyorsunuz.😏Kafadan rüzgar yemek kadar can sıkıcı bir durum yok.
Anlattığınız sorunu her gün yaşıyorum, yaşamadığımı kim söyledi?Siz bir de akan trafikte yandan rüzgar yiyin. Hele yanınızdan tır geçince bir "aman Tanrı'm" patlatıyorsunuz.😏
Kafa rüzgarından böyle dert yanınca onu kötü sandığınızı düşündüm. 🖐🏻Anlattığınız sorunu her gün yaşıyorum, yaşamadığımı kim söyledi?
Vücuttan yemeyip sadece kafadan nasıl rüzgar yeniyor diye düşünüyordumHava akımının size doğru olması durumu.
Bisiklet esas alınarak söylenen bir durum. Bisikletin önüne kafa diye hitap ediliyor.Vücuttan yemeyip sadece kafadan nasıl rüzgar yeniyor diye düşünüyordum
Seleden olabilir. Daha dar seleye binin.İç bacak boyu , kadro bi türlü uyuşmuyor
Hocam gidon mu yoksa bacak yükseklik mesafesini mi işaretlediniz? Kompakt kadrolar dediğiniz gibi daha kolay ama her zaman doğru ayarı bulabilmek için elverişli değil elbette, çok geniş bir ayar aralığı var. Selede tam konumlanamadığınız için büyuk boya biniyor olmanız da olası bir ihtimal.[300146 dosyayı görüntüle
Yukarıda ki resimde “M” harfi ile gösterilen ölçü bana rahat oluyor. Ama baktığım gravel veya yol bisikletlerinde 68 cm den küçük ölçüye sahip bir bisiklet bulamadım henüz. Son çare sınırda ki bir ölçüye sahip bisikleti alıcam galiba.
Kasksız sürüş..Kafadan rüzgar yemek nedir?