Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Orijinal boyasını bozup tekrar boyasam. Dış vitesi söküp göbekten vitesli yapsam. Disk freni iptal edip balatalı fren taksam.
Komşu kesinkes bir kez gazyağlı ayakkabı temizleme spreyiyle temizle, silikon araba cilası spreyiyle boyasını parlat ondan sonra karar ver.

Sabah para gittim,5 enginar,250 gr bakla içi,1kg taze fasülye,1kg domates,1kg salatalık,kiraz,kayısı,erik...155tl tuttu,ben artık hiçbirşey demiyorum....

Eyüp lisesi forumu nedir arkadaş dolandırıcılık mı?

• İnanılmaz
Tepkiler: FROM
Eyüp Lisesi.NET

Dolandırıcılık değil gerçekten, eğitim üzerine ve bisiklet ile alakası yok ama belki içimizden ilgilenen öğrenci kardeşlerimiz olabilir. :)

Son düzenleme:
Yarım yağlı süt (zincir market markası) 10.50 TL.... Ne diyeyim ki abi.....

İkinci el bisiklet almaya çalışıyorum 105 setli bisiklete bakıyorum ruble biraz yıpranmış ama olsun değiştiririm diyorum veeee ruble 1200 tl bakımına yetemeyeceğim bir bisikleti almak mantıklı mı sorular sorular ....

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Mercedes Ali, Mercedes'ine kavuştu mu?
İçime dert oldu, Mercedes de Mercedes diye röportaj vermesi.:kötü:

Taksi, minibüs ve servis kullanan insanların acilen eğitimden geçmesi gerekiyor. Kural bile bilmiyorlar. Bisikletle en sağ şeritten giderken dibine yaklaşıp selektör atıyorlar, korna çalıp taciz ediyorlar. Hatta en komiği de durup "kaldırımdan gitsene burası araba yolu" diye bağırmayı hak buluyorlar :)

@Burak Altaç sizin paylaşımınızdan sonra aklıma gelen,izninizle;
Ağaya sormuşlar: “Senin ağalığın ne zaman bitecek” diye...
Ağa cevap vermiş: “sizin eşekliğiniz bitene kadar...”

Son düzenleme:
Burda ki "LA" bir nota değildir :)

La Bitgoin amma düştü bea 😂

Bekar, mutluluğu evlilikte zanneder.
Hasta, mutluluğu sağlıkta zanneder.
Mahküm, mutluluğu af'ta zanneder.
Kiracı, mutluluğu ev almakta zanneder.

Oysa mutluluk KTM Revalator Alto Elite’te…

Şuan içimden emin önünde olmasam diye geçiyordu.
Tesadüfe bak an itibari ile Eminönü’nde künefeci de oturuyorum ve birazdan kapalı çarşıda olacam

Bisiklet sürsem keşke. İyice tembelleştik otura otura. Bir sürü kilo aldık aylar oldu bisiklet evde duruyo.

Şu martı (scooter) saçmalığını ne zaman kaldıracaklar acaba... Nerede it kopuk serseri var alıp kullanıyor bisiklet ve yaya yollarını katledip bir üstüne üstlük haklılarmış gibi karşılık veriyorlar.

Şu martı (scooter) saçmalığını ne zaman kaldıracaklar acaba... Nerede it kopuk serseri var alıp kullanıyor bisiklet ve yaya yollarını katledip bir üstüne üstlük haklılarmış gibi karşılık veriyorlar.
Gecen gün geldi birisi kaldırımda arkamdan koluma aletin gidonuyla çarptı hızlı şekilde. Saglam olmasam yere atmıştı beni o siddetle carpma. Yavaslayip yarim agizla "ya kusura bakma" dedi. Devam etti. Suratıma bile bakmadı. Benim yerimde çoluk çocuk kadın olsa kafa göz gitmisti carptigi kisinin. Zaten kolda morarma oldu kas kısmında.
Kaldırımda normal yolumda yürürken oldu bu olayda. Hani dersin karşıdan karşıya geçersin sagina soluna bakmiyorsundur, kaldırımda dengesiz gidersin vs yok, normal yolumda gidiyorum. İçimden "keşke düşse kafa gözü dağıtsa" dedim yalan yok.

Gecen gün geldi birisi kaldırımda arkamdan koluma aletin gidonuyla çarptı hızlı şekilde. Saglam olmasam yere atmıştı beni o siddetle carpma. Yavaslayip yarim agizla "ya kusura bakma" dedi. Devam etti. Suratıma bile bakmadı. Benim yerimde çoluk çocuk kadın olsa kafa göz gitmisti carptigi kisinin. Zaten kolda morarma oldu kas kısmında.
Kaldırımda normal yolumda yürürken oldu bu olayda. Hani dersin karşıdan karşıya geçersin sagina soluna bakmiyorsundur, kaldırımda dengesiz gidersin vs yok, normal yolumda gidiyorum. İçimden "keşke düşse kafa gözü dağıtsa" dedim yalan yok.
Hayır hocam siz kesinlik ile hakssızssınız (!) Her yer yayalara ve martılara ait, öyle çarpma falan neymiş(!). <- Bu ironidir.

Ben gerçekten anlamıyorum bu zihniyeti, gerçekten tehlikeli bir taşıma aracı scooter özellik ile Türkiye gibi bir ülkede bu tehlike iki katına çıkıyor çünkü hiç kimse dikkatli kullanmıyor buna yürüyen ve bisiklet kullanan zibidilerde dahil olmak üzere. Şuana kadar kaç kişiyi şikayet ettim trafik zabıta ekibine, sağolsunlar cezalarını kestiler. Bilmeyen arkadaşlar için, eğer kuralları ihlal eden bir araç, bisiklet ve yayaları trafik zabıtaya şikayet ederseniz kendileri ilgileniyor ve ceza aldıkları zaman 24 saat içerisinde telefonunuza bildirim geliyor X kişisi ceza aldı gibilerinden.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
Geri