oscak41
Rider
- Tepki
- 428
- İsim
- Osman Çakmak
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu havada nasıl giymek gerekiyor abiGünaydın hayırlı cumalar bir hafta daha bitti şükür yarın hava güzel olursa bi sürüş patlatırız !!!
Şahsen ben 3 ya da 4 kat giyme taraftarıyım ve öyle de yapıyorum. Bu havalar berbat sabah erken çıkarsam illaki 4 kat oluyor ama öğle saatlerinde çıkıyorsam 3 kurtarıyor Gölcük'te yani şöyleBu havada nasıl giymek gerekiyor abi
Şahsen ben 3 ya da 4 kat giyme taraftarıyım ve öyle de yapıyorum. Bu havalar berbat sabah erken çıkarsam illaki 4 kat oluyor ama öğle saatlerinde çıkıyorsam 3 kurtarıyor Gölcük'te yani şöyle
1-teri dışarı atan atlet
2-uzun kollu termal içlik ya da uzun kollu spor tsihrtü
3-forma (hava iyi ise bu kadar)
4- sabah erken saatte ve ayaz da çıkıyorsam muhakkak 4. katman
ama katlanır kışlık bişey bulabilirsem almayı planlıyorum yani mont hava ısınınca terli olduğunuz için çıkaramıyorsunuz ve dönene kadar çıkaramazsınız
Şimdiki aklım olsaydı 2 seçenekten birini tercih ederdim. Ya oto tamircisi olurdum, ya da bilgisayar programcısı. İlkokuldan sonra okumak anlamsız.6-7 yaşımdan 22-23 yaşıma kadar okuyup o kadar emek verip taş çatlasın alacağım maaş 1.5k usd olacak.(o da en en en en en en iyi koşullarda) Şuan okuduğum lise Türkiyede %2 ile falan alıyor(Ancak çoğu öğrencisi benim gibi büyükşehirlere gitmek istemeyip şehirde kalan öğrencilerden oluşuyor) Gelecek kaygısından içimde odaklanıp ders çalışmaya hevesim kalmadı. Aşırı pesimistik mi bakıyorum olaya ancak çevremdeki yaşıtlarımın çoğunun bir hayat amacı yok sanki.Yani onların da benden çok bi farkı yok gibi. Gecenin bir vakti nedensiz yere moralim bozuldu. Bana arada geliyorlar arada Benim sabah 7de kalkmam gerek haydi hayırlı geceler. Sadece içimi dökmek istedim kusura bakmayın 😆
Havalar düzelsede bisiklet sürebilsem. Yeni lastik almam lazım fakat hâla ne alacağıma karar veremedim. Arka lastik bildiğin 3. Dünya savaşından çıkmış gibi.
Asfaltta sorun yoksa soğuk bir şekilde halledilir benceHer gün bisikletle 40 km gidiş 40 km dönüş işe gelip gidebilir miyim acaba ? + Kış soğuğunda.
Açıkçası bende elflere benzettim. @cazci abinin vermek istediği örnek Medyum Memiş olsa gerek.İlk defa bu benzetmeyle karşılaştım. Genelde "Elf mi olacan kes şu saçları" diyenler oluyor. Benim iki küçük kızım da "baba saçlarını kestirirsen eve gelme" diyorlar .
Medyum demişken, aklıma getirdiniz. Eğer izlemediyseniz, şiddetle şu diziyi önereyim. Hatta izlememiş herkese öneriyorum. İlk bir kaç bölümden sonra bu dizinin karakterleri ailenizden bir parça olacaktır.
298741 dosyayı görüntüle