Yolda rotayi belirten herhangi bir levha olmayacak. Yolun %99'u dümdüz, sağa veya sola dönüş yok. 2 yerde dönüş yapılacakmış ve bunların ikisi de Florya tarafındaki havalimanı kavşaklarından. Bu kavşaklarda ışık vardır. Bunlar ćok büyük döner kavşaklardır. Beklemeden geçemezler. Grubu parçalayacaklarını da sanmıyorum. Bu rotadaki yol 2 şerit gidiş 2 şerit geliştir, yer yer 3 şeride çıkar. Asfaltı tertemizdir.
Tam da "Geride kalma korkunuz yersiz" yazacaktım ki sildim
Karbon salınımı, sürdürülebilir bilmem ne diye başlayan buluşma tanıtımı
yarı profesyonel sürücülere yönelik bu buluşmada diye devam ediyor.
Evet, bu arkadaşlar ciddi görünüyor. Bunu oraya yazmışlar, siz de bu uyarının üstüne giderseniz size şüphesiz surat yaparlar
Bahsi geçen rotada belki 100 sürüşüm vardır, saymak lazım stravadan. Fakat bu rota istanbuldaki en ekspres rotalardan biridir. Özellikle florya -> fişekhane istikameti sabah erken saatlerde bir perdormans bisikletçisi için "dream route" tadında. Sayılı ve nadir trafik lambası var, sağdan katılım bir elin parmakları kadar ya vardır ya yoktur. Yol kaymak, sağ şerit tamamen bisikletçilerin olur ve taciz edilmezsiniz bu erken saatlerde. Kaptırıp gitmelik rotadır yani
Sıfır yokuş, sıfır trafik. Birkaç trafik lambasıma da takılmazsanız ayağınızı yere bile koymadan bir uçtan diğer uca gidersiniz bu rotada.
Ama siz bence pek bulaşmayın
Ha derseniz ben görmek istiyorum, neymiş be bu rota, ne kadar uçabilirler ki? Diye merak ederseniz, kesinlikle deneyin
Rotadaki tek sorun olası rüzgar. Genelde denizden eser, giderken de dönerken de o rüzgarı bi güzel yersiniz. Amaa olur da rüzgar arkanıza geçerse bu düz yolda ibreye baktığınızda 50'ye koştuğunuzy görürsünüz. Rüzgar karşınıza geçtiğinde ise tek bir hedefiniz olur: 30 km/h
Sabah erken saatlerde rüzgar olmaz.