Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

@Deniz Asil Haklısın kardeş. Demin aktif başlıklarda Fransa bisiklet turu neden dünyada en çok bilinen tur diye bir başlık gördüm. Tıkladım ve ilk iş başlığın açılma zamanına baktım, her zaman yaptığım gibi. Yeni açılmış bir başlık olmadığını görünce, en son kim ne yazmış falan hiç bakmadan kapattım. Taze başlık okumak varken ne yapıcam yeni olmayan bayatlamış başlığı... Saçmalık kısacası.

Scudo
Forum eksenini kavrayamamış, konu açmayı maharet sayan arkadaşlardan rica ediyoruz: LÜTFEN AÇMAK İSTEDİĞİNİZ HER KONU İÇİN ÖNCE ARŞİVİ TARAYINIZ...

Bence bir tane “bisiklet” diye bi başlık açın forumdaki herkes onun altına yazsın. Sonuçta ortak noktamız di mi? Ne gerek var ayrıntıya…

Sayın yönetici,
Bu forumda herkes bilir açılan bu konunun içeriğini. Benim amacım tour de france’ın hakkında konuşmak değil, netflix’te 2022 nin bir belgel serisi yapılmış ve muhtemelen 2023 ünde yapılıp bir sezon programı olacağı ve bu programın başlığını açıyorum. Yani yarışı izleyip buraya yazmayacağız, diziyi izleyip arka planındaki gelişmeleri, özel hayatları paylaşacağız. Veya bir sporcunun ölümü göze aldığını, oturup ağladığını yarışta göremediğimiz bir diziden bahsediyorum, film yani dizi film, belgesel daha nasıl anlatabilirim. Bu şekilde her konunun taşınması forum dinamiğini çok sığ hale getiriyor ve sayenizde 3-5 başlığı hergün görüyoruz. İyi geceler…

Yolda rotayi belirten herhangi bir levha olmayacak. Yolun %99'u dümdüz, sağa veya sola dönüş yok. 2 yerde dönüş yapılacakmış ve bunların ikisi de Florya tarafındaki havalimanı kavşaklarından. Bu kavşaklarda ışık vardır. Bunlar ćok büyük döner kavşaklardır. Beklemeden geçemezler. Grubu parçalayacaklarını da sanmıyorum. Bu rotadaki yol 2 şerit gidiş 2 şerit geliştir, yer yer 3 şeride çıkar. Asfaltı tertemizdir.
Tam da "Geride kalma korkunuz yersiz" yazacaktım ki sildim :D Karbon salınımı, sürdürülebilir bilmem ne diye başlayan buluşma tanıtımı yarı profesyonel sürücülere yönelik bu buluşmada diye devam ediyor. :snzdglsn: Evet, bu arkadaşlar ciddi görünüyor. Bunu oraya yazmışlar, siz de bu uyarının üstüne giderseniz size şüphesiz surat yaparlar :acpsnr: Bahsi geçen rotada belki 100 sürüşüm vardır, saymak lazım stravadan. Fakat bu rota istanbuldaki en ekspres rotalardan biridir. Özellikle florya -> fişekhane istikameti sabah erken saatlerde bir perdormans bisikletçisi için "dream route" tadında. Sayılı ve nadir trafik lambası var, sağdan katılım bir elin parmakları kadar ya vardır ya yoktur. Yol kaymak, sağ şerit tamamen bisikletçilerin olur ve taciz edilmezsiniz bu erken saatlerde. Kaptırıp gitmelik rotadır yani :D Sıfır yokuş, sıfır trafik. Birkaç trafik lambasıma da takılmazsanız ayağınızı yere bile koymadan bir uçtan diğer uca gidersiniz bu rotada.

Ama siz bence pek bulaşmayın :D Ha derseniz ben görmek istiyorum, neymiş be bu rota, ne kadar uçabilirler ki? Diye merak ederseniz, kesinlikle deneyin :D Rotadaki tek sorun olası rüzgar. Genelde denizden eser, giderken de dönerken de o rüzgarı bi güzel yersiniz. Amaa olur da rüzgar arkanıza geçerse bu düz yolda ibreye baktığınızda 50'ye koştuğunuzy görürsünüz. Rüzgar karşınıza geçtiğinde ise tek bir hedefiniz olur: 30 km/h :D
Sabah erken saatlerde rüzgar olmaz.
4 Hazirandaki etkinlik yağış sebebiyle ertelenmişti. Dün yapılan sürüşe katıldım. Benim için çok güzel bir tecrübeydi. Buluşma noktasına biraz erken gitmiştim, ben vardığımda 3-5 bisikletçi vardı. Kayıt yapıp, ikram edilen muzlardan yerken:) yavaş yavaş bütün ekip toplanmaya başladı. Açıkçası ilk başta gözüm korkmadı değil; bisikletler, ekipmanlar ve sürücüler çok profesyonel duruyordu benim gibi olanlar da vardı tabi:) bilgilendirme sonrası sürüş başlayınca ilk anlarda biraz stresliydim; grup sürüşüydü ve çift sıra ilerliyorduk düzeni bozmamamız söylenmişti. Gruba rrcycleclub liderlik etti, sürüş esnasında çok yardımcı oldular. 25-30 km/h ortalama yapılacağı söylense de başlar hariç sonrasında 30un altına düşülmedi hiç:) bu da beni biraz zorladı. Son 10 kmye kadar limitlerimi zorlayarak gruptan kopmadan sürüşe eşlik etsem de sonradan hafif bir rampada yavaşlayınca gruptan koptum. Sürüşü ana ekipten 5 dk geç tamamladım. Ortalama hızım; 29,1 km/h. Aynı sürüşü kendim yapsam bu ortalamayı bulmam mümkün değildi, grup sürüşünün ve sürüşe liderlik eden arkadaşların yönlendirmeleriyle bu seviyeye çıkabildim. Strava kaydım da bu şekilde:
1686557161329.png

Son olarak, İstanbul'da olup kendini profesyonel hissetmediği için bu sürüşe katılmak istemeyen varsa kesinlikle diğer haftalardaki sürüşlere katılmalarını tavsiye ederim. Geride kalmanız bir problem değil en kötü ya geç tamamlarsınız yada uygun bir yerde sürüşünüzü bitirebilirsiniz. Gruptaki arkadaşların çoğu da cana yakındı kimle konuşsam hiçbir sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: BloodBela
Biraz önce tour de france in yeni çıkan netflix belgeselini konu açıp fikir alışverişi yapılsın istedim. Ama ne oldu? konu en bilinen yarış bilmem ne başlığına taşındı.

Sevgili Deniz, Michael Sikkofield bu yazdıklarını okusa muhtemelen şöyle derdi:

"Yahu senin oturduğun evinin duvarında deniz kabuğu var.. Tour de France senin neyine, Netflix senin neyine?"

içimden geçeni buraya bile yazamayacağım içimden geçti
mesaim bitse de bisiklete çıksam

Sevgili Deniz, Michael Sikkofield bu yazdıklarını okusa muhtemelen şöyle derdi:

"Yahu senin oturduğun evinin duvarında deniz kabuğu var.. Tour de France senin neyine, Netflix senin neyine?"
Ne ironik ne esprili adamsın yahu. Aşırı komisin.
Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü terbiyesini gösterirmiş. Terbiyeni bilmem ama neye güleceğin “michael sikkofild” esprinden belli oluyor.

Ne ironik ne esprili adamsın yahu. Aşırı komisin.
Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü terbiyesini gösterirmiş. Terbiyeni bilmem ama neye güleceğin “michael sikkofild” esprinden belli oluyor.
Ben espriyi anlamadım açıkçası :( IQ düşüklüğünden mütevellit bir halsizlik var bu aralar üzerimde, ona bağlıyorum durumu..
Selamlar

netflix belgeseli de izleyeceğim, bilgilendirme için teşekkürler @Deniz Asil

Sayın SSCC;
Yav ben bu belgeseli paylaştım ve taşındı filan bi gerginlik oldu dün;
Mehmet Altuğ da prison break dizisinin başrol rol ismini sikko olarak değiştirip, güya sikko düşüncelerimiz varmış gibi ironi yapıp. Evin duvarında deniz kabuğu var diyerek güya fakir fukaraymışız evimiz deniz kumuyla yapılmış demeye çalışıyo, biz ne anlarmışız tour de france dan mış.
Yazık…

Bu forumda yeni konu açmak isteyenler neden hain muamelesi görüyor?
Bu forumda yeni üye olup konu açmak isteyenler neden var olan ilgili başlıkların altına sorusunu yazmıyor?

Bir soru daha sorayım. Bana belirli bir alanda ilgileri olan insanların birleştiği tüm forumlardan; Bisikletforum dan daha derli toplu, istediğin bilgiye kolay ulaşabildiğin, arşivi düzgün bir Türk forum sitesi gösterir misin?

• Muhteşem
Tepkiler: Can Çelik
Ah şu foruma yeni gelip sırf konu açabilmek için anlamsız mesaj spamlıyanlar yok mu...

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee
Yav ben bu belgeseli paylaştım ve taşındı filan bi gerginlik oldu dün;
Mehmet Altuğ da prison break dizisinin başrol rol ismini sikko olarak değiştirip, güya sikko düşüncelerimiz varmış gibi ironi yapıp. Evin duvarında deniz kabuğu var diyerek güya fakir fukaraymışız evimiz deniz kumuyla yapılmış demeye çalışıyo, biz ne anlarmışız tour de france dan mış.
Yazık…

M. Sikkofield = Cemre Demirel'in Twitter rumuzu

(link)

Senin "Tour de France belgesel konum taşındı" derdine gelene kadar, hayatında/hayatımızda çok daha önemli dertler var. Bu kadar ufak şeyleri dert etme, demek istemiştim; yanlış anlamışsın.

Biri de çıkıp demiyor "millet size kanalize mi olacak?" diye.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Biri de çıkıp demiyor "millet size kanalize mi olacak?" diye.
Pardon, manidar'ın adresi kim acaba?

9e1c42b2436ed06d2b8b7be49f7e1b4c.jpg

Manidarın adresi gebeş kaplumbağ

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
Şuan içimden bisiklet almak geçiyor fakat çok arada kaldım. Foruma az önce üye oldum konu açma yerini de bulamadım.

Geri