Sizi kınıyorum, downhill yapıyor olmasam da eğer Avrupa ülkeleri, Kanada ve Amerika gibi yerlerdeki bisiklet parklarında sürebilme imkanınız olsa emin olun böyle düşünmezsiniz. Hee ben sürdüm mü hayır. Ama dh bisiklet ve enduro bisiklet kullanma fırsatı yakaladım inişlerdeki rahatlığı efsane. Türkiye'de bisiklet başlı başına masraf olur hale geldi dh ve enduro ile eğer ekstrem araziye giriyorsanız bütçe şart. Fren balataları, düzenli jant akortları, lastik gibi sürekli eskiyen veya eskiyecek parçalar olacaktır.
Not: Kınıyorum derken ciddi olarak demiyorum, hayvan seven insan kınanır mı hiç.
Bizim gruptan 2 bisiklet. Arkadakini kullanan arkadaşla 2017de forum aracılığıyla tanıştım. Öndeki bisikleti süren arkadaş ise daha 16sında ailesi Almanya'dan kesin dönüş yapmış bir sürüş ile tanıştım. Yine ekibimizde dh veya enduro kullanmadığı halde yetenekli olan arkadaşlarda var.
@Mustafa Zeybek bir iyileşse sürmeye başlayacak, adam bisikleti topladı sürülebilecek hale getirdi hop köprücük kemiğini kırdı.
Bu arada alım gücüm olsa boyuma göre bir enduro bisikletim olsun isterdim. Ne boyuma göre kadro var ne de bütçem.
306000 dosyayı görüntüle
Son olarak Denizli'deki teleferiğin ilk yıllarında belediyeye bir yazı yazmış bir kaç veriden oluşan belgeler iletmiştik Teleferik bölgesi için bir bisiklet parkının yapılabilirliği ile ilgili olarak bize dönüşleri "müdahale edilemez bölgede heyelan olabilir" olmuştu. Şu anda o bölgede aktif olarak bisikletçiler patiklardan aşağı inerken, cross motorcular aynı istikamette yukarı çıkıyor.
(link) şu adamın videolarını severim.