Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Geçen gece saat 23:00 civarı Ankara AKM Kavşağından çevik kuvvetin bulunduğu kavşağa giden üç şeritli yolda sağ şeritte iki arkadaş gidiyoruz. Arkadaşım 250-300mt kadar önümde gidiyor. Bir araç solumdan süratli ve yakın geçti, geçtikten sonra orta şeride döndü. Sonra tekrar sağa doğru kırıp ilerideki arkadaşımın da dibinden geçti. Gece vakti bomboş yolda bunu kasten yaptı. Sanırım bir kameram olsaydı başına ciddi iş açabilirdim. Çukur, tümsek, yarık zaten bol. Geçiş anı bunlardan birinden kaçınmak için biraz sola kırdığınız ana denk gelse felaket yaşanacak.

Scudo
Valla hiç biriyle tanışmadım, o kadar eski değilim forumda (kaydım eski olsa da aktif değildim uzunca bir süre), ama @necmeddin abi ara ara gelip galiba forumda bulunmadığı sürede yazılan tüm mesajları tek tek beğeniyor ve gidiyor. Ya da forumda necmeddin abi için özel oluşturulmuş ve sadece onun kullanabildiği toplu beğeni butonu var, olabilir mi?
Bayıldım bu fikre. Böyle toplu beğeni yapabileceğim bir buton olmalı ve bana özel olmalı. 😍 :harika:
@Myali deli gibi bisiklet sürüyorum. Balık için havaların biraz daha soğumasını bekliyorum.
@ErzincanLee fırsat buldukça giriyorum foruma.
@makaram sahi @hamlet2006 nerelerde sesi soluğu kesildi. Mandıra filozofu gibi kuytu bir yere saklandı.:)

Bayıldım bu fikre. Böyle toplu beğeni yapabileceğim bir buton olmalı ve bana özel olmalı. 😍 :harika:
@Myali deli gibi bisiklet sürüyorum. Balık için havaların biraz daha soğumasını bekliyorum.
@ErzincanLee fırsat buldukça giriyorum foruma.
@makaram sahi @hamlet2006 nerelerde sesi soluğu kesildi. Mandıra filozofu gibi kuytu bir yere saklandı.:)
Abi bir dünya spin kamışı sahte silikon köyde yatıyor bir kere balık tutamadım be 🤣

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Cuma vakti Araplar camide değil de çevresindeki mekanlarda fotoğraf video çekiyo, bizim bastonlu amcalar ayağını sürüyerek camiye koşuyo.
''Yaaa sana arabım diyorum müslümanım demiyorum ki,anlamıyomusun'' :komik: hayırlı Cumalar

Araplar kaçak göçek memlekete akmaya başladığı yıllar bizim siyasal islamcılarımız tabi hemen "onlordo sovoş vor omo nopsonlooor" diye ortalıkta takılırken tabi bu Araplar iyi prim yaptı özellikle dilencilik sektöründe. Bunu gören Roman vatandaşlarımız tabi hemen kendi önlemlerini geliştirmişti. Çorlu'nun Çerkezköy çıkışında Kore mahallesi vardır bilenler bilir, en son trafik ışıklarında sürekli dilenen Romanlar olurdu orda. Şu şekil dilenmeye başlamışlardı; "Aaaağbi, vallayi arabım veresin bana bi 5 lira beyaa" :)

Sahip olunacak doğru bisiklet sayısı n+1dir.
Bir kişinin sahip olması gereken minimum bisiklet sayısı üç iken , doğru sayı şu anda sahip olunan bisiklet sayısını n kabul ettiğimiz takdirde n+1sayısıdır .
Bu denklem şu şekilde de yeniden yazılabilir s-1, burada eşinizden ayrılmanıza neden olacak sahip olunan bisiklet sayısıdır s olarak alınır.

Yarışa katılanlara bakıyorum, bana bakıyorum. Çalışıp alsam da kaybettiğim sürenin telafisi antremanlara gelemez...

• Beğen
Tepkiler: oscak41
Turkcell granfondo başlığına yazıp konunun ciddiyetini bozmak istemedim ama içimden de geçtiği için içimde kalmasını istemedim o yüzden buraya yazıyorum. Uzun başlayıp kısa bitirip canımız sıkılacağına kısa başlayıp uzun bitirip canınımız çıkaydı daha mı iyi olacaktı? Bi de böyle düşünmek lazım bence. Uzun başlayıp uzun bitiren veya kısa başlayıp kısa bitirenler çok mu mutlu devam ediyor hayatlarına?

Yarış esnasında telefonlar ve diğer ekipmanları nerede duruyor

Benim yaptığım spor sanırsam “Gariban Freeride”. 1 sene daha Snap’i sürmem lazım ve atlamadan, hoplamadan duramıyorum... V frenle teker yapan bilir halimi. :cool:

Yarış esnasında telefonlar ve diğer ekipmanları nerede duruyor
Arka forma ceplerinde tabiki.pompa bisiklete monte mataralar ha keza,başkada bişeye gerek yok zaten lastik tubeless değilse işiniz Allah'a kalmış patlarsa yarış biter.

Arka forma ceplerinde tabiki.pompa bisiklete monte mataralar ha keza,başkada bişeye gerek yok zaten lastik tubeless değilse işiniz Allah'a kalmış patlarsa yarış biter.
Granfondalarda teknik destek yok mu?

• Üzgün
Tepkiler: Clal
Granfondalarda teknik destek yok mu?
Takip eden eskort araç oluyor ama genelde basit müdaheleler için,zaten mekanik arıza veya lastik patlatma yarışın sonu demektir,muhtemelen yakalama aracına yakalnırsınız.

Yazdıklarıma karşıt fikirlerde cevap verip benimle münazara eden forumdaşların yazılarının altındaki beğen butonuna çöken benimle daha önce sürtüşme yaşamış ve hatta beni engellemiş bir tayfa var. Hepinizi çok seviyorum. Gözlerinizden öpüyorum.

Aklıma şu gelmiyor değil.

51fJ5qBECSL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

@Adil ÜNALDI abi herkes aynı düşünce ve fikri savunacak değil, yeter ki bu düşünce ve fikirlerimizi birbirimize karşı saygı çerçevesinde dile getirelim. Kimse kimseye şirin gözükmek zorunda da değil. Saygılar.

Geri