KINSEI
Üye
- Tepki
- 2
- İsim
- Anıl
- Başlangıç
- 2005—06
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme:
Btwin Fit 3, Corelli Fitbike 1.0 ya da Corelli Fitbike Zero arasındayım hangisinin fiyatı daha uygunsa ve kaliteliyse ona göre alacağım sıfır ikinci el fark etmez.
Bugün marmara bölgesinde yaşayan arkadaşlar mümkünse bisiklet sürmeye çıkmayın. Özellikle profil jantı olanlar kesinlikle çıkmasın. Saatte 40km/s rüzgar esiyor ve çok sert rüzgar vuruyor. Bugün tam dört kere düşme tehlikesi atlattım, ki bende profil jant bile yok. Rampa aşağı 45-50km/s ile gitmem gerekirken 11-15 ile gidebildim siz düşünün.
bu ülkede sistem çarpıklığının ekmeğini yiyen kişiler de mağdur edebiyatı yapıyor. belirli bir kısım ciddi anlamda zengin, bu zenginlik orta gelirli kısmın sayısının düşmesiyle gelen zenginlik.İstanbul'da kiralar çok yüksek diyen kişiyle,
kiralarda yuzde 25 mahkemece iptal edilmiş, asgari ucret de yeterli bi rakam gelmezse enag enflasyon degerlerine gore ayarlansın diye mahkemeye verilir mi arastırmak gerek
kiralarda yuzde 25 mahkemece iptal edilmiş, asgari ucret de yeterli bi rakam gelmezse enag enflasyon degerlerine gore ayarlansın diye mahkemeye verilir mi arastırmak gerek
yanlış hatırlamıyorsam yurt dışına taşınmıştınız, şu anda hangi modeli kullanıyorsunuz?Az önce öylesine dolaşırken Ebay'da Focus Cayo 105 gördüm 400€'ya. Dedim asgari ücretin 4'te birine satıyor adam. Asgari ücretle (1650€ civarı, kesin hesaplamak biraz karmaşık, kişiden kişiye değişiyor) 4 tane alınabiliyor. Türkiye fiyatını merak ettim, neredeyse birebir muadilini buldum, yine ikinci el, yine focus cayo 105. Fiyatı 35.500 TL yani asgari ücretin 3 katı. Arada gerçekten 12 kat fark var matematiksel olarak. İlanları da ekliyorum
(link)
312983 dosyayı görüntüle
(link)
312984 dosyayı görüntüle
Arada gerçekten 12 kat fark var matematiksel olarak.
Başımız sağolsun. Kaybınız için bir motorcu olarak içim bir kat daha fazla cız etti. Allah rahmet eylesin.Bisikleti ne kadar seviyorsam motorsikletten de o kadar uzağım. Komşumun oğlu geçtiğimiz pazartesi satmaya götürmüştü motorunu henüz 6 ay dolmadığı için noter satışa izin vermiyor eğer satılmış olsa kendisini arkadan takip eden otomobil ile dönecekti. Kazada kaybettik.
Yattığı yer incitmesin.
çok yerinde bir konuya değinmiş GCN bir motorsiklet ile yol bisikleti nasıl olur da 15 bin dolar fiyat etiketine sahip olabilir?