Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Liselilerin elinde bütün bilgilerimiz. Gençlerin yeni eğlencesi bu.
Abi bu kadar kolay mı diyorum ama düşününce, bazı şeylerden sonra insan normalleştiriyor .. yıllar önce , olay oldu diye bi okuyayayım, ne anlatıyor diye , haliçteki simonlar kitabında, Hanefi Avcı, itiraf ederken yaşadığı hayatı, bir paragrafı geldi aklıma... Adam demiş ki:" ... İşim gereği, her gün haliçten geçmek zorundayım. Geçerken, oradaki durgun su, ötrofikasyondan dolayı, katlanılmaz bir koku salıyordu ve arabanın içinde , elimi burnuma götürsem de rahatsız edici bir zaman geçiyordu " diyor...sonra ekliyor, "oysa dışarıda, bu kokuya aldırmadan piknik yapan aileler, tavla oynayan esnaflar, vb görüyordum, benim duyduğum rahatsızlığın zerresi yüzlerinde yoktu " diyor.. Ben artık sürecin değişmesi adına devrimden başka bir olguya şans vermiyorum..

Scudo
Ben artık sürecin değişmesi adına devrimden başka bir olguya şans vermiyorum..

Kitlesel devrimlerin çağı kapandı ne yazık ki. Lakin tabiat zaman, mekan, bahane, mazeret dinlemiyor. Biz istesek de istemesek de, büyük İstanbul depremi Türkiye'deki köhnemiş, çürümüş yapıyı yıkacak ve her şeyi yeni baştan kurmak zorunda kalacağız.

Abi bu kadar kolay mı diyorum ama düşününce, bazı şeylerden sonra insan normalleştiriyor .. yıllar önce , olay oldu diye bi okuyayayım, ne anlatıyor diye , haliçteki simonlar kitabında, Hanefi Avcı, itiraf ederken yaşadığı hayatı, bir paragrafı geldi aklıma... Adam demiş ki:" ... İşim gereği, her gün haliçten geçmek zorundayım. Geçerken, oradaki durgun su, ötrofikasyondan dolayı, katlanılmaz bir koku salıyordu ve arabanın içinde , elimi burnuma götürsem de rahatsız edici bir zaman geçiyordu " diyor...sonra ekliyor, "oysa dışarıda, bu kokuya aldırmadan piknik yapan aileler, tavla oynayan esnaflar, vb görüyordum, benim duyduğum rahatsızlığın zerresi yüzlerinde yoktu " diyor.. Ben artık sürecin değişmesi adına devrimden başka bir olguya şans vermiyorum..
Maalesef durum tam da bu. Asıl halı kalktığı zaman ülkeye verilen zarar ortaya çıkacak.
Şu anda herşey halının altında. Kimse konuşamıyor...

Erdoğanlar fiyatıyla,
Brooks B17 Model Sele
2018 Ocak: 258TL
2024 Ocak: 4215TL
Hans, Sam, Toni, Coni, Herkel, Frank... Alayınız birden mi geldiniz ne yaptınız.

2022 de aldığım forma, memnun muyum? Evet denebilir.
1705421490737.png

ve şu anda da fiyatı böyle, uçmuş yani.

1705421577488.png

Reis yine ayaktakımına oynadı... En düşük emekli maaşı 7500 TL'den 10.000 TL'ye çıkarıldı, ancak bunun üzerinde maaş alan SGK-Bağkur emeklilerine, enflasyon farkının üzerine sadece %5 ZAMCIK yapılacak :)

Perde betonu delebilecek, ev tipi kullanıma uygun matkap arıyorum. Kırıcı-delici, sds, pnömatik, darbeli vs. kafam karıştı iyice. Bu hususta hiçbir bilgim yok. İnternet üzerinden de sağlıklı bilgi edinemedim. Kullanan, bilgisi olan varsa ürün önerisi alabilir miyim? Bütçem 2000 civarı.

Perde betonu delebilecek, ev tipi kullanıma uygun matkap arıyorum. Kırıcı-delici, sds, pnömatik, darbeli vs. kafam karıştı iyice. Bu hususta hiçbir bilgim yok. İnternet üzerinden de sağlıklı bilgi edinemedim. Kullanan, bilgisi olan varsa ürün önerisi alabilir miyim? Bütçem 2000 civarı.
Sürekli işiniz olmayacaksa ödünç alabilirsiniz. Kırıcı deliciler çok pahalı ve öyle evde kullanabileceğiniz aletler değiller. Ben, evimin bütün işlerini kendim yaptığım için aldım, 3 senedir 4 5 saati geçmemiştir kullandığım. Kesin karar verdiyseniz bosch professional ya da makita önerebilirim. Torununuza bırakırsınız.

Eğer elinizde yoksa bütçenizi Bosch Professional Gsb 12v-15 ya da 30 gibi bir alet için kullanın. Perde ve kolon dışında (bunlar da sağlamlığına göre değişir tabi) evde her işinizi görür.

İzmit çevresindeyseniz yardımcı olurum.

• Beğen
Tepkiler: oscak41

Makita çok iyi bir markadır .Bosh gibi markalara havlu attırır.Bu matkap her türlü işinizi görecektir.Darbeli bir matkaptır .Duvar delecekseniz kesinlikle matkap darbeli olmalı.Darbesiz matkapla sadece sunta,alçıpan gibi şeyleri delersiniz.

(link)

Geçenlerde ben de 6 senedir kenardan sarkan kornişi tekrar montajlama niyetine girdim. Evde flibber'ın içini açacak anahtar bile var ama matkap yok rezillik. Biraz bakındım. Alacaksanız internetten almanızı öneririm. Einhell marka bir darbeli matkap (kablolu) Bauhausta 2000 lira iken muadil yerli dükkanda 1700 idi. Internetten 1100 liraya aldım. Tavanı da rahat deldim. Tek seferlik bir işiniz var ve cok para harcamak istemiyorsanız biraz bakının 😀

Bu arada perdeyi delmeniz sakıncalı olmaz mı?

Sürekli işiniz olmayacaksa ödünç alabilirsiniz. Kırıcı deliciler çok pahalı ve öyle evde kullanabileceğiniz aletler değiller. Ben, evimin bütün işlerini kendim yaptığım için aldım, 3 senedir 4 5 saati geçmemiştir kullandığım. Kesin karar verdiyseniz bosch professional ya da makita önerebilirim. Torununuza bırakırsınız.

Eğer elinizde yoksa bütçenizi Bosch Professional Gsb 12v-15 ya da 30 gibi bir alet için kullanın. Perde ve kolon dışında (bunlar da sağlamlığına göre değişir tabi) evde her işinizi görür.

İzmit çevresindeyseniz yardımcı olurum.
Teşekkür ediyorum evde bulunsun niyetindeyim. Dediğiniz modellere bakacağım.

• Beğen
Tepkiler: -Deniz- ve gurkan
@cazci Bu yemek menüsü kuvvetle muhtemel ki Uludağ'daki lüks bir otelin restaurantına ait. Otelin hitap ettiği kesimin gelir durumuna göre fiyatlar normal duruyor. Lakin buradan bakınca "1 tost nasıl 500 TL olabilir?" demekten kendimizi alamıyoruz :)

İyi bir sele altı çanta alacağım. (link)

Ya da bu

(link)

• Beğen
Tepkiler: oscak41
@cazci Bu yemek menüsü kuvvetle muhtemel ki Uludağ'daki lüks bir otelin restaurantına ait. Otelin hitap ettiği kesimin gelir durumuna göre fiyatlar normal duruyor. Lakin buradan bakınca "1 tost nasıl 500 TL olabilir?" demekten kendimizi alamıyoruz :)
Aslında diğer ülkelerde böyle olmuyor italyan alplerinde otellerin oldukca pahalı olduğu bir merkeze gitmiştik kayak için pizza 10-15euro idi mekanlarda. havalanında da vera pizza belgeli gerçek napolitan pizza piyasa fiyatıyla aynıydı. bizde havalanları kayak merkezleri soygun yeri.

yarı maratonlara katıldı en son,uzun süre bisiklet binenlerde genelde olağan bir durum,galiba bisiklet kesmemeye başlıyor

Ben de tam tersiyim. 28 yaşımdan 40 yaşıma kadar düzenli olarak koştum.

Şu an nedense hiç koşasım yok, spor yapacaksam fitnesse gitmeyi tercih ediyorum. Kondisyon için de bisiklete biniyorum.

Yani bisikletçiler koşmaya başlıyor tezine bir antitezim :)

ah be kıvırcık...

Herkese merhaba.Yine konu dışı olacak ama benim yaptığım mix ve mastering ile sanatçının başkası tarafından yapılan official mixing linkini paylaşıyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.Hangi mix size daha iyi geliyor .Mix ve mastering işleminde farklı kulakların yaptığı yorumlar çok önemli .Youtube linki official diğeri ise benim yaptığım mix'tir.Şimdiden teşekkürler.Youtube yüklenen şarkıları compression işlemine tabi tuttuğu için youtube linkinin ses seviyesi daha düşük kalıyor.

(link)

MTV'de %60 artış olmuş. Muhtemelen bu da yetmeyecek ve geçen sene olduğu gibi MTV'yi 2 defa tahsil edecekler. Burada ara ara gırgırını yaptığımız "Motorsuz Taşıtlar Vergisi" benzeri bir uygulama ile bisiklet, elektrikli bisiklet ve scooter'lara da yıllık vergi gelecek.

2024'te hepimizi yaya bırakmaya kararlılar :)
Bu sene ikinci kez MTV vergisi olmaz çünkü anayasaya aykırı. Bu sene bir sürü tartışma oldu vs .
Onun yerine Karbon vergisi getirebilirler diye birşey duydum . ( aha işte MTV nin ikinci kez alınmasının cafcaflı ismi bu olur )

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri