MutluGezgin
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 466
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Sitede bisiklet park yeri olmadığından ve apartmanların içine park etmek yasak olduğundan dolayı bisikletlerime şu şekilde bir park yeri yapmayı düşünüyorum böyle bir şey yapan var mı ne kullandınız ya da alternatif ne olabilir
Site yönetiminden izin aldığınız sürece problem olmaz herhalde. Benim bisikletim çok pahalı olmamasına rağmen ortalıkta bırakmayı sevmiyorum. Bodrum yada garajınız da yok sanırım? Yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi de daha kenar bir yere askı aparatı ile bağlamayı da düşünebilirsiniz.
Yine de şu an içimden geçen tek şey: Tadej Pogacar'ın, Lance Armstrong gibi sonradan dopingli çıkacağı...
Böyle düşünmemin bir sebebi de şundan:
Pogacar bana temiz gibi geliyor. Burada birçok kişi benden daha detaylı bilir ama benim bildiğim kadarıyla antrenman yeteneği çok yüksek ve düşük nabızda yüksek güç üretebiliyor. Adam tam bir makine, genetiği buna elverişli olmasa zaten olmaz.
Armstrong rezaletinden sonra sporun temiz kalmaya ve yeni kahramanlar yaratmaya ihtiyacı var, takımların da risk alacağını sanmıyorum. Bir de, numuneleri yeni test yöntemleri bulunması halinde tekrar test edilmek üzere saklıyorlar ya, bu yüzden de kirli bir numune bırakmak istemezler.
Ben böyle düşünüyorum, umarım yanılan ben değil de siz olursunuz.
Evrim ağcı kanalını da nedense sevmiyorum, işlediği konular tam bana göre ama izleyemiyorum. Bilgilerini nereden derliyor bilmiyorum ama bazen hatalı bilgileri oluyor ve bu beni tamamen ondan soğuttu.