Scudo Sports

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Yav bu az hareketli hayvanlar uzun yaşıyor çok hareketli hayvanlar kısa yaşıyor falan diye bi safsata dönüyor ortalıkta bu ara epey bi denk geliyorum, bu muazzam ileri seviye cehalet çıldırtıyor artık beni vallahi de bu nedir yav 🤦🏼‍♂️

Scudo
Bir doktor ileri sürüyor. Spor yaparak vücudu yoruyorsunuz, evde otururken bile kalori yakarsınız. Az yiyin onun yerine. Yiyerek toksin yüklüyorsunuz vücudunuza falan diyor. Sporcular 68 72 yaşında ölüyor diyor. Bu arada habire davada açılıyormuş ona.

belliki sizin amacınız kişiyi cezalandırmak
Amaç cezalandırmak değil, tedavi etmek :) 2000 yıl önce İsa'yı kliniğe yatırıp "Bir mucize sonucu değil, annenin gayrimeşru ilişkisi sebebiyle dünyaya geldin. O görüp duydukların da halüsinasyon" diyebilseydik, bugün her şey çok farklı olabilirdi...

Amaç cezalandırmak değil, tedavi etmek :) 2000 yıl önce İsa'yı kliniğe yatırıp "Bir mucize sonucu değil, annenin gayrimeşru ilişkisi sebebiyle dünyaya geldin. O görüp duydukların da halüsinasyon" diyebilseydik, bugün her şey çok farklı olabilirdi...
Forumda genelde politik ve böyle insanların genelde hassas olduğu konularda alaycı bir tavır ile yazıyorsunuz amacınız nedir? Bisiklet forumu diye biliyoruz yanlış mıyım?

su an içimden:
bisiklete binen sadece ben kaldım kimse ulaşımını bisikletle sağlamıyor ülke gittikçe bilinçsizleşiyor bilinçli olmaya çalışanlar ötekileştiriliyor.farkında olmasak da son 10 15 yıldır toplum bilinci ve hoşgörüde çok geriye gittik

Forumda genelde politik ve böyle insanların genelde hassas olduğu konularda alaycı bir tavır ile yazıyorsunuz amacınız nedir? Bisiklet forumu diye biliyoruz yanlış mıyım?
Alakalı-alakasız her konuya Allah-kitap-peygamber sokanları caydırmaya çalışıyoruz işte. "Hop kalede biri var" demedikçe devam edecekler çünkü. Yani aslında sizin şikayet ettiğiniz şeye karşı mücadele ediyoruz...

siz ne diye geriliyorsunuz burada kimsiniz de Hz. İsa kadar büyük ve Allah'ın kendisi / oglu denilen peygamber ile dalga geçiyorsunuz? Yazıklar olsun...
Dur size bir fıkra anlatayım...

Genç bir kız kiliseye gitmiş ve Meryem heykelinin önünde diz çökerek Tanrı'ya şöyle yalvarmış:

"Tanrım. Sen Meryem'i günaha girmeden çocuk sahibi yaptın. Benim de çocuk sahibi olmadan günaha girmeme yardım eder misin?"

Dur size bir fıkra anlatayım...

Genç bir kız kiliseye gitmiş ve Meryem heykelinin önünde diz çökerek Tanrı'ya şöyle yalvarmış:

"Tanrım. Sen Meryem'i günaha girmeden çocuk sahibi yaptın. Benim de çocuk sahibi olmadan günaha girmeme yardım eder misin?"

Neden din ile dalga geçtiginizi anlayamamış bulunmaktayım, troll yapılası konu degil. Gelip single drive bisiklet ile millet dalga geçince cahilce en azından komik oluyordu ama din ile dalga geçilmez.

Ciddi cevaplamak isterim ama degip degmeyecegi soru. Neyse bi şeyler diyeyim bari konu dolsun... :D

Biliyor muydunuz ilk insanların 400, 500 sene yaşadıgını? Zaten amaç konu doldurmaya off topic gidelim biraz. Siz niye 80 senede falan ölüyorsunuz degil mi? Sonuçta Genesis 1'de Nuh'un gemisi ve Abraham'a gelmedikce insanların neredeyse 1000 seneye kadar yaşadıgı yazıyor. İkinci bölüme geçildikten sonra Allah insanları 100 sene bandı ile limitliyor. Ne güzel olurdu di mi böyle 1000 sene yaşasak, gerçi 1000 sene yaşasak bile zaman kısa derdik herhalde kendimize. Neden 1500 sene yaşamıyoruz derdik o zaman... neyse siz kafanızı anlayamadıgınız konularla çok yormayın bence. :D

Sonuçta Genesis 1'de Nuh'un gemisi ve Abraham'a gelmedikce insanların neredeyse 1000 seneye kadar yaşadıgı yazıyor. İkinci bölüme geçildikten sonra Allah insanları 100 sene bandı ile limitliyor.
Benim okuduğum bir kitapta da dünyada bir dönem Elflerin, Cücelerin, Orcların ve büyücülerin yaşadığı yazıyor. Onları ne yapacağız?

Şu akıl hastanesinden Kudüs'e değil de en çok Türkiye'ye lazım aslında ...

Ohoo forumda yine kafalar çiçek açıyor, merabaa :)

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve MakRo
Azıcık da sayısal çalışsaymış odtü makineyi ingilizce bitirip sigortalı iş bulabilirmiş, yazık olmuş.

Bu arkadaş 1500 TL'ye alınan 3D seleye 10k ödeyip üstüne en dandik kilitli parmak ucu kadar pedalları takıp bisikleti sürmeden bile hava atmaya çalışan artistlerden olsa gerek sagda solda gördügüm.

Hakaret etmenizin anlamı nedir? Gidin biraz İncil okuyun.

Benim okuduğum bir kitapta da dünyada bir dönem Elflerin, Cücelerin, Orcların ve büyücülerin yaşadığı yazıyor. Onları ne yapacağız?

Şu akıl hastanesinden Kudüs'e değil de en çok Türkiye'ye lazım aslında ...

Belli dini bilginiz yerlerde, söylediklerimin hepsi İncil'in bütün versiyonlarında ilk bölümde anlatılıyor. Allah yalan söylüyor demek, akıl hastahanesi Allah'dan iyisini biliyormuş var be neler ögrendik sayenizde. Bu arada takıntınız nedir asylum'lar ile akıl hastahanesi çok mu güzel bir yer sizce? Bilemiyorum burada psikolojik sorunlu biri varsa o da 2 mesajda bir bundan bahsedendir.

Genellemek istemiyorum ama dindarların çoğunluğunun sorunu kendilerinin inancının onlara yeterli gelmemesi, ne güzel inanmışsan ve kendi içinde Allahı ve huzuru bulduysan, neden bu sana yetmez ki? Yok o yılbaşını kutlamasın, bu düşmesin öbürü bikini giymesin. Yahu bu kadar büyük bir Tanrıya inanıyorsan neden evrende nokta kadar etmeyen bir insanın yaptıklarını önemsiyorsun ki? Bu dünya bir imtihansa, sen başarılıysan bırak diğeri de kalsın sınavdan, okulda tembeller sınıfı geçsin diye çaba sarfediyor muydun?

Trainer almam gerekecek sanırım. Dışarısı suvuk

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Genellemek istemiyorum ama dindarların çoğunluğunun sorunu kendilerinin inancının onlara yeterli gelmemesi, ne güzel inanmışsan ve kendi içinde Allahı ve huzuru bulduysan, neden bu sana yetmez ki? Yok o yılbaşını kutlamasın, bu düşmesin öbürü bikini giymesin. Yahu bu kadar büyük bir Tanrıya inanıyorsan neden evrende nokta kadar etmeyen bir insanın yaptıklarını önemsiyorsun ki? Bu dünya bir imtihansa, sen başarılıysan bırak diğeri de kalsın sınavdan, okulda tembeller sınıfı geçsin diye çaba sarfediyor muydun?
Zorundayız.
Allah Resulu (SAV)
Hiçbiriniz kendi nefsiniz için arzu ettiğinizi kardeşiniz için etmedikçe iman etmiş olmaz." buyurmuş.

• Beğen
Tepkiler: Y. B. Tekin
Rockrider Explore 500 modelinde dışarıdan geçen kabloları gizlemek için şöyle bir parça yerleştirilmiş. Çok mantıklı geldi, benim İksir'e de böyle bir şeyler yapmak istiyorum. Daha önce böyle bir proje yapan var mı ? Araştırabilmem için bu parçaya ne dendiğini bilen var mı ?
1734288694749.pngWhatsApp Image 2024-10-23 at 22.24.35.jpeg

Bisikletin üzerindeki damla izleri leke değil, kağıt banttan kalan yapışkan kalıntısını çıkarmak için asetonla silmiştim, boyaya işlemiş :agla::agla:.

Geri