Umur Bora
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.638
- İsim
- Bora
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Amaç cezalandırmak değil, tedavi etmekbelliki sizin amacınız kişiyi cezalandırmak
Forumda genelde politik ve böyle insanların genelde hassas olduğu konularda alaycı bir tavır ile yazıyorsunuz amacınız nedir? Bisiklet forumu diye biliyoruz yanlış mıyım?Amaç cezalandırmak değil, tedavi etmek2000 yıl önce İsa'yı kliniğe yatırıp "Bir mucize sonucu değil, annenin gayrimeşru ilişkisi sebebiyle dünyaya geldin. O görüp duydukların da halüsinasyon" diyebilseydik, bugün her şey çok farklı olabilirdi...
Alakalı-alakasız her konuya Allah-kitap-peygamber sokanları caydırmaya çalışıyoruz işte. "Hop kalede biri var" demedikçe devam edecekler çünkü. Yani aslında sizin şikayet ettiğiniz şeye karşı mücadele ediyoruz...Forumda genelde politik ve böyle insanların genelde hassas olduğu konularda alaycı bir tavır ile yazıyorsunuz amacınız nedir? Bisiklet forumu diye biliyoruz yanlış mıyım?
Dur size bir fıkra anlatayım...siz ne diye geriliyorsunuz burada kimsiniz de Hz. İsa kadar büyük ve Allah'ın kendisi / oglu denilen peygamber ile dalga geçiyorsunuz? Yazıklar olsun...
Dur size bir fıkra anlatayım...
Genç bir kız kiliseye gitmiş ve Meryem heykelinin önünde diz çökerek Tanrı'ya şöyle yalvarmış:
"Tanrım. Sen Meryem'i günaha girmeden çocuk sahibi yaptın. Benim de çocuk sahibi olmadan günaha girmeme yardım eder misin?"
Azıcık da sayısal çalışsaymış odtü makineyi ingilizce bitirip sigortalı iş bulabilirmiş, yazık olmuş.Hz. İsa, he who takes the sword ends by the sword demiştir.
Benim okuduğum bir kitapta da dünyada bir dönem Elflerin, Cücelerin, Orcların ve büyücülerin yaşadığı yazıyor. Onları ne yapacağız?Sonuçta Genesis 1'de Nuh'un gemisi ve Abraham'a gelmedikce insanların neredeyse 1000 seneye kadar yaşadıgı yazıyor. İkinci bölüme geçildikten sonra Allah insanları 100 sene bandı ile limitliyor.
Azıcık da sayısal çalışsaymış odtü makineyi ingilizce bitirip sigortalı iş bulabilirmiş, yazık olmuş.
Benim okuduğum bir kitapta da dünyada bir dönem Elflerin, Cücelerin, Orcların ve büyücülerin yaşadığı yazıyor. Onları ne yapacağız?
Şu akıl hastanesinden Kudüs'e değil de en çok Türkiye'ye lazım aslında ...
söylediklerimin hepsi İncil'in bütün versiyonlarında ilk bölümde anlatılıyor.
Zorundayız.Genellemek istemiyorum ama dindarların çoğunluğunun sorunu kendilerinin inancının onlara yeterli gelmemesi, ne güzel inanmışsan ve kendi içinde Allahı ve huzuru bulduysan, neden bu sana yetmez ki? Yok o yılbaşını kutlamasın, bu düşmesin öbürü bikini giymesin. Yahu bu kadar büyük bir Tanrıya inanıyorsan neden evrende nokta kadar etmeyen bir insanın yaptıklarını önemsiyorsun ki? Bu dünya bir imtihansa, sen başarılıysan bırak diğeri de kalsın sınavdan, okulda tembeller sınıfı geçsin diye çaba sarfediyor muydun?