Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

@Can Çelik ve @Cemal Ç.
Can Cemal'e abomination al.
Al Can Cemal'e abomination al.
Cemal sen de Can'a al abomination al
Abomination alın Can ile Cemal
Aldığınız abominationu geri verin kediye
@cazci abi sen de şahit oluver abominationu aldım diye
O ne yahu?
Ben mevzuya hayli fransız kalmışım. 🙄

Scudo
Yüce İsa mı verir, Musa mı verir bilmiyorum ama bir tanesi Avrupadaki malum kitleye vicdan versin, Noel kutlayan kalabalığın içine arabayla dalmış yine biri.

Küçük oğlan dün "sen ölünce saatini alıcam" diyor bana. 😁

Çocukların süperegoları tam oluşmadığı için akıllarına gelen saçma da olsa her şeyi söylerler, kişisel algılayıp, çok da takılmayın. Bu tarz konuşmalar karşındaki insanı üzer derseniz, onu aklının bir köşesine yazar, superego böyle böyle oluşuyor.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Çocukların süperegoları tam oluşmadığı için akıllarına gelen saçma da olsa her şeyi söylerler, kişisel algılayıp, çok da takılmayın. Bu tarz konuşmalar karşındaki insanı üzer derseniz, onu aklının bir köşesine yazar, superego böyle böyle oluşuyor.
Ben hiç takılmadım bu sözüne. Aksine benden sonra benim olan bir şeye değer vermesinden kıvanç duyarım.
Babamın evlenmeden öncesi zamandan kullandığı bir kaşık vardı. Evlenip Fransa'ya gelirken o kaşığı da yanımda getirdim. Onu kullanıyordum ama ayrılınca o evde kaldı ve hiç bir şeyimi geri vermedi. Nenemin kullandığı gümüş bilezik de o evde. Bıçaklarım, kitaplarım, çoraplarım, donlarım... 🤣
Ne anlatıyorum ben? Boşverin... 😅
Aslında ben ölmeden bir çok şey bıraktım onlara. 😁

• Beğen
Tepkiler: templeos
Chatcpt ye Turkiyede de satılan XL dağ bisiklet sitelerini istedim 4 tane verdi hiçbirinde XL bisiklet yok😀

Arama motoru niyetine kullanınca her zaman olmuyor sanki. Ben de dün dışarıda yemek konusunda soru sordum ve çok anlaşamadık. Site endeksleme konusunda google bir numara... gemini'a XL bisiklet sorunca, sırası ile BikeSTore, Atek Bisiklet, Trendyol ve N11 öneriyor.

CHatGPT kitaplara, makalelere girmiş spesifik bilgi bulmada ve hatta yorumlamada bana çok yardımcı oluyor. Bu konuda iyi anlaşıyoruz ama kaynak isimlerini yanlış verebiliyor.

Millet hazır yazı üretmek için de kullanıyor ama bana çok sırıtıyor gibime geliyor. Üzerinden geçilmezse AI tarafından üretildiği çok belli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Kıyafetlerimde marka amblemi olsun diye hiç heves etmedim. Kıyafetlerimin üstünde kedi tüyünün olması, en büyük mutluluktu benim için.

Sene sonu işleri yetiştirmeye çalışmaktan bıktım ya... Sabah 9.30da oturdum. Son yıllarda hep böyle oluyor. Kasım ve Aralık işkence.

Kaç günden beri bisiklete zaman ayıramadım, gece rüyamda bile veri işliyorum, o da uyabilirsem.

Takılmıyorum da, insan yine bi garip oluyor kendi ölümünün sonrasıyla alakalı bi mevzu olunca. Oysa ki bana ne :)

çok hoşuma gitti ama iyi para 3 bin, kullanan/deneyen var mı aramızda?

Sele amortisörü

(link)

şimdiye kadar gördüğüm en güzel güvenlik teknolojisi kickstand'ın bilgisayardan kitlenmesi anahtarla zincirle uğraştırmaması. 10-15 dakikalık alış verişte bisikleti yüklenip kimse götüremez.

Geçtiğimiz günlerde bisikleti aynakoldan gövdeye kilit takmıştım, iyi ki tekerden geçirmemişim birisi olduğu yerden 1 metre kadar geriye itmiş belki çalmaya kalktı zinciri görmeden, zincirin üstündeki plastik aynakolun dişlisine sıkışmıştı çıkarana kadar canım çıktı. Muhtemelen bisikleti alamadığı için de yan aynama vurmuş nerdeyse çıkmıştı yerinden.
abi o değil de profil resmi neymiş öyle ya :D

abi o değil de profil resmi neymiş öyle ya :D
@ali_ihsan21 cosplay olmaya mı karar verdiniz yoksa yıllardır jessica nigri 'ydiniz de kimliğiniz mi gizlediniz? Eğer 2.seçenekseniz forumda çekiliş yakın 1-2 bisiklet hediye edin.
Şurada bahsetmiştim kendisi dünyaca ünlü cosplay forumda yılbaşı çekilişi yapıp bisiklet hediye edecek. Hani orbea tasarladığınız bisikleti veriyordu ya o hesaptan.

Uzun zamandır yürüyüş yaptığım gruptaki en gençlerden birisiyim. Dağlarda, derelerde, vadilerdeki sessizliğe sakinliğe ve gruptaki insanların yaşlarının verdiği olgunluk ve disiplinine o kadar alışmışım ki bugün bisiklet sürüşü yaptığım gruptaki en yaşlılardan ikincisi olmam grup içinde yapmayın denilen ne varsa yaptıkları için ne bisikletten ne de doğadan keyif aldım. Sırf içlerindeki ve grubun kurucusu arkadaşımın hatrından dolayı oradaydım. Bisiklet binersem de eskiden olduğu gibi tek binmeye devam edeceğim. Denizli'de sürüşlerine katıldığım 4-5 grup var. 2-3 tanesi bir biri ile kanlı bıçaklı tabiri gibi kavgalı olduğu için diğer gruba gittim diye tavır aldılar, şaka gibi 50 kişilik grubun amacı bisiklet sürmek iken ego tatmin etmeye gelmiş durumda. Bir tanesine zaten yetiş yetişebiliyorsan sağlam performans ile sürüyorlar. Dönüp dolaşıp yine tek sürüşe geldim varsa çok samimi 1-2 arkadaşınız onunla sürün yoksa tek tabanca devam.

Şurada bahsetmiştim kendisi dünyaca ünlü cosplay forumda yılbaşı çekilişi yapıp bisiklet hediye edecek. Hani orbea tasarladığınız bisikleti veriyordu ya o hesaptan.

Uzun zamandır yürüyüş yaptığım gruptaki en gençlerden birisiyim. Dağlarda, derelerde, vadilerdeki sessizliğe sakinliğe ve gruptaki insanların yaşlarının verdiği olgunluk ve disiplinine o kadar alışmışım ki bugün bisiklet sürüşü yaptığım gruptaki en yaşlılardan ikincisi olmam grup içinde yapmayın denilen ne varsa yaptıkları için ne bisikletten ne de doğadan keyif aldım. Sırf içlerindeki ve grubun kurucusu arkadaşımın hatrından dolayı oradaydım. Bisiklet binersem de eskiden olduğu gibi tek binmeye devam edeceğim. Denizli'de sürüşlerine katıldığım 4-5 grup var. 2-3 tanesi bir biri ile kanlı bıçaklı tabiri gibi kavgalı olduğu için diğer gruba gittim diye tavır aldılar, şaka gibi 50 kişilik grubun amacı bisiklet sürmek iken ego tatmin etmeye gelmiş durumda. Bir tanesine zaten yetiş yetişebiliyorsan sağlam performans ile sürüyorlar. Dönüp dolaşıp yine tek sürüşe geldim varsa çok samimi 1-2 arkadaşınız onunla sürün yoksa tek tabanca devam.
Ben bu grup sürüşlerinin raconunu anlamıyorum, aranızda bir çeşit rekabet mi var? Amaç spor yapmak mı, bir yere gitmek mi, yoksa performans sergilemek mi?

Aylardır takip ettiğim bir youtube kanalı var, farklı yaşlardan insanlar var grupta ve hepsi yol bisikleti kullanıyor nedense. Bir tane e-bike, gravel veya şehir bisikleti yok. Aralarında bir çeşit sözleşme gibi bir şey var bisiklette çamurluk, zil ve ayna olmaması şeklinde, tamam aksesuar yol bisikletinin tarzı değil de en azından birinizde kask aynası olsun. Böyle hava ve yollar için kullanacağı farklı sınıftan bir bisikleti yok mu bu insanların?

Ayaklarında başlarına kadar çamur oluyorlar ama bunu engellemenin bir yolu yokmuş gibi davranıyorlar.

O çamur içinde bunları içeri kabul eden, koltukları kullandıran kafeler dahi durumdan memnun değildir bence.

Ben bisiklet hediye edecek adam değilim, 4 yaşımda 3 tekerli bisiklete kuzen el koydu hala içimde yaradır.
Bir bisiklet tamircisinin videosunun altında muhabbet dönüyordu, 91'den beri eklediğim aksesuarlar dışında hiç bir bakım yapmadım bisiklete, bu videoyu görse herhalde benim bisiklet ağlar yazmıştım adamın biri bende 1965 model Sovyet yapımı Ural var ben de hiç bakım yapmadım yazmış. Aradım bisikleti ne fren var, ne vites ne de sunroof dımdızlak bisiklet, neyine bakım yapacaksın yapmak istesen dürzü :D

Fren ve vitesi olan bir 1959 model B-117 Ural buldum, herhalde bu komunist parti üyelerine veriliyordur.

Dosyalar

• Clipboard03.jpg
    Clipboard03.jpg
    143,7 KB · Okunma: 44
  • Clipboard02.jpg
    Clipboard02.jpg
    84,7 KB · Okunma: 39
  • Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    112,4 KB · Okunma: 39
  • f1fe1d474d79980658131207c8df.jpg
    f1fe1d474d79980658131207c8df.jpg
    92,8 KB · Okunma: 35
  • scale_1200.jpg
    scale_1200.jpg
    185,5 KB · Okunma: 41
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy ve MakRo
Ben bu grup sürüşlerinin raconunu anlamıyorum, aranızda bir çeşit rekabet mi var? Amaç spor yapmak mı, bir yere gitmek mi, yoksa performans sergilemek mi?

Aylardır takip ettiğim bir youtube kanalı var, farklı yaşlardan insanlar var grupta ve hepsi yol bisikleti kullanıyor nedense. Bir tane e-bike, gravel veya şehir bisikleti yok. Aralarında bir çeşit sözleşme gibi bir şey var bisiklette çamurluk, zil ve ayna olmaması şeklinde, tamam aksesuar yol bisikletinin tarzı değil de en azından birinizde kask aynası olsun. Böyle hava ve yollar için kullanacağı farklı sınıftan bir bisikleti yok mu bu insanların?

Ayaklarında başlarına kadar çamur oluyorlar ama bunu engellemenin bir yolu yokmuş gibi davranıyorlar.

O çamur içinde bunları içeri kabul eden, koltukları kullandıran kafeler dahi durumdan memnun değildir bence.

Ben bisiklet hediye edecek adam değilim, 4 yaşımda 3 tekerli bisiklete kuzen el koydu hala içimde yaradır.
Bir bisiklet tamircisinin videosunun altında muhabbet dönüyordu, 91'den beri eklediğim aksesuarlar dışında hiç bir bakım yapmadım bisiklete, bu videoyu görse herhalde benim bisiklet ağlar yazmıştım adamın biri bende 1965 model Sovyet yapımı Ural var ben de hiç bakım yapmadım yazmış. Aradım bisikleti ne fren var, ne vites ne de sunroof dımdızlak bisiklet, neyine bakım yapacaksın yapmak istesen dürzü :D

Fren ve vitesi olan bir 1959 model B-117 Ural buldum, herhalde bu komunist parti üyelerine veriliyordur.
Bende bisiklet kullanırken, bisikletin üstünde veya kendi üstümde kesin gerekli olmayan herhangi bir şeyi tutmam. Tabi gereklilik konusu kişiden kişiye değişebilir.

Geri