Ben bu grup sürüşlerinin raconunu anlamıyorum, aranızda bir çeşit rekabet mi var? Amaç spor yapmak mı, bir yere gitmek mi, yoksa performans sergilemek mi?
Aylardır takip ettiğim bir youtube kanalı var, farklı yaşlardan insanlar var grupta ve hepsi yol bisikleti kullanıyor nedense. Bir tane e-bike, gravel veya şehir bisikleti yok. Aralarında bir çeşit sözleşme gibi bir şey var bisiklette çamurluk, zil ve ayna olmaması şeklinde, tamam aksesuar yol bisikletinin tarzı değil de en azından birinizde kask aynası olsun. Böyle hava ve yollar için kullanacağı farklı sınıftan bir bisikleti yok mu bu insanların?
Ayaklarında başlarına kadar çamur oluyorlar ama bunu engellemenin bir yolu yokmuş gibi davranıyorlar.
O çamur içinde bunları içeri kabul eden, koltukları kullandıran kafeler dahi durumdan memnun değildir bence.
Ben bisiklet hediye edecek adam değilim, 4 yaşımda 3 tekerli bisiklete kuzen el koydu hala içimde yaradır.
Bir bisiklet tamircisinin videosunun altında muhabbet dönüyordu, 91'den beri eklediğim aksesuarlar dışında hiç bir bakım yapmadım bisiklete, bu videoyu görse herhalde benim bisiklet ağlar yazmıştım adamın biri bende 1965 model Sovyet yapımı Ural var ben de hiç bakım yapmadım yazmış. Aradım bisikleti ne fren var, ne vites ne de sunroof dımdızlak bisiklet, neyine bakım yapacaksın yapmak istesen dürzü
Fren ve vitesi olan bir 1959 model B-117 Ural buldum, herhalde bu komunist parti üyelerine veriliyordur.