Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@Ismaildmr
Bu gözlüğü ben neden beğenemedim. Dehşet rüzgar alıyor. Bi de plaket diye tabir edilen o numaralı optiğinde monte edilebildiği parça çok kaba değil mi temas ettiği yeri göçertiyor valla çok ağrı yapıyor.

Scudo
arkadaşlar rockbros 5 lesli gözlükleri bende kullanıyorum birini kaybetmiştim 2.sini aldım memnunum tavsiye ederim :harika:

@ysnakblt

Ben de böyle yorum yapmak isterdim. Benim yüzüme mi uygun değil aceba

IMG_20181010_002911.jpg

Böyle yorum derken beğenmek isterdim anlamında.
Kaybedip tekrar almak istemem :) ....

@Yoldaki SoloTürk merhaba gözlük ayar kısmı yok maddiyatı ucuz olduğu için olabilir , burun kısmını biraz eğebilirsiniz bende ilk aldığımda azcık eğme yaptım , imkanlar dahilinde olsa oakley tek geçilir ama neyazikki mağlum günümüz şartları ve dolar kuru çok etken

@ysnakblt
Bende eğiyordum şimdi plastik çok esnemiyor ama denemeye devam eski şeklini geri alıyor çok inatçı :)

Gözlük seçerken bir çarpma anında malzemenin nasıl kırıldığına bakmak, kaza yapanlardan yorum almak mühim bence.
Bir çok kaza sonrası kırılan gözlük camı büyük yaralanmalara sebep oluyor. İyi malzeme ise adet kask gibi yüzünüzü koruyor. Örnek olması açısından:

@Yoldaki SoloTürk Gözlük burun tarafında çok havada kaldığından karşıdan gelen rüzgar gözlere temas edip kurutacaktır diye tahmin ediyorum.

Decathlon 'dan aldığım gözlük burnu tam kavrıyor neredeyse hiç açık yok , rüzgar lensli gözümü kurutamadı :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@TatanQa_tr

Bende decathlon dan aldığım quechua gözlük de var gerçekten rüzgarda çok başarılı rockbros u da onunla kıyasladığım için beğenemiyorum galiba
IMG_20181010_094732.jpg

@BerkEvren

Önemli gerçekten
Rock bros da elastik bi yapıya sahip hakkını yememek lazım camlardan birinin kırma videosunu mu çeksem ne yapsam :)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@Yoldaki SoloTürk
Dereceli lens aparatini kullanmiyorumda, yani ruzgar konusunda size katiliyorum, ruzgar aliyor,,,aliyor almasinada benim icin almasi cok onemli degil..zaten hizlida gidemiyorum ort 17,5. Kaliteli pahali gozluklerde ruzgar konusunda muhakkak iyilestirmeler vardir..bu ben gibi amatorler icin yeterli diye dusunuyorum..is goruyor memnunum..yuz hattina oturma konusunda hakli olabilirsiniz..varsa tanidik optisyen yardim alin, onlar gozlugun yuze oturus pozisyonunu daha iyi bilirler.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
(link)
Xlc sulawesi hs1347 sarı siyah beyaz camı olan gözlük aldım. Bir kez denedim. Görüşü iyi camların. Fakat biraz plastik kalın kaldığından sanki yanlardan görüşü kısıtlıyor gibi. Cam kırılma güvenliği ne kadardır acaba?

@Lazzaro çok pahalı 90tlye bu formalar alınmaz (link) buraya bir bak istersen daha ucuza satılıyor ve gerçek ürün fotoğrafı koymuşlar

@Superevo Sora tekstilde 2 ürün beğendim onlar da 99 TL.

Fiyat-kalite olarak kıyaslamak gerek sanırım.

Gerçek ürün fotoğrafı derken neyi kastettiğinizi anlamadım.Görseldeki ürünü göndermiyorlar mı?

@Lazzaro birisinde fotoğraf var birisinde bilgisayar ile oluşturulmuş resim var bundan bahsetmek istemiştim. Bence elle tutulur yorum bulamazsanız ikisinden de ürün alıp beğenmediğinizi iade edebilirsiniz.

@Lazzaro
TTF bisiklet formasını uzun kollu yaptırdım ve ağustos ayından beri kullanıyorum tavsiye ederim.

Ayrıca özel olarak tayt yapıldı gayet kullanışlı şuana kadar eksisini görmedim taytida tavsiye ederim.

Firmanın hizmeti ise 10 numara, öncelikleri müşterinin memnuniyeti.

Soranın en uygun fiyatlı formalarını bir süredir kullanıyorum (50 tl), fiyatlarına göre oldukça iyiler ve antrenman için idealler. Bir süre daha kullanıp inceleme yazısı yazmayı planlıyorum.
Taytlarını da deneyimleyeceğim yakın zamanda :harika: Tayt pedlerini Elastic İnterface firmasından alıyorlarmış, merak ediyorum nasıl olduklarını o_O
(link)

@Superevo

İlk defa forma ve tayt kullanacağım.Kullanmadan kalitesini ölçecek bir tecrübem yok.Ürünleri alıp kullandıktan sonra iade edemem,doğru olmaz.

@Bigpatron

Açıkçası renk olarak benim çok hoşuma gitti(TTF).

Bahsettiğiniz ve kullandığınız tayt bu değil mi? Siyah Askılı Bisiklet Taytı - Premium Jel Destekli | Jordanred

Özel yapımda fiyat ve malzeme farkı nasıl oluyor?

@mühendis

Çok az renk seçeneği var.Sadece bir forma beğendim: (link)

Ellerinde tayt kalmamış şu anda.Stokta görünmüyor.

@Serkan Mıstınoğlu

Çok az renk seçeneği var.Yaptırmak yerine hazır almak istiyorum.

Sora'dan tek bir forma beğendim. (link)

Ellerinde tayt kalmamış,stokta görünmüyor.Kullanım sonrası deneyimlerinizi bekliyorum.

Cevap veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum. :)

Decahtlonda satılan btwin 900 askılı tayt(pedi mavi olan) kesinlikle tavsiye ederim.. 4 seneye yakındır kullandım ama değişme vakti gelmiş sanırım... 200 km den sonra sıkıntı yapıyordu bende arayış içinde idim geçen günlerde tekrardan stoklarla girmiş olduğunu gördüm kaçırmadım aldım... Uzun turlarda kesinlikle üzmeyecektir....Bu arada sora üst forma konusunda kesinlikle şiddetle tavsiye ederim İndirimli ürünler kaçırılmaz...

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Geri