Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@bilalfidanboy

Sanırım belirttiğiniz ürün bu: (link)

Öneri için teşekkür ederim.

Ürün bedeni stoklarda kalmamış.

Beklesem stok eklenir mi acaba?

Scudo
@Lazzaro aynen ürün budur 72 kg 174 boy ile M aldım tam oturdu. İnternet satış içinmi stoklarda yok çünkü hala mağazalarda geçerli stoklar mevcut, tabi bulunduğunuz yere yakın mağazalarda yoksa birşey diyemem

Edit :beden olarak sanırım yok, ama İnternet üzerinden gözükmesede ben yerinde olduğunu gördüm (mesela L beden stokta yok görünüyordu 2 gün önce, ama mağazada vardı)

@bilalfidanboy

İnternet satışı için stokta mevcut değil.S ve M bedeni mevcut sadece.Benim için L uygun sanırım. 170 boy 77 kg.Son 5 ayda 25 kg verdim. :harika:

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@Lazzaro
Tayt aynı özellikte TTF formasına uygun özel yapıldı. Muhtemelen sadece renk farkı yapıldı gerisi o tayt ile aynıdır.

Özel yapımda kullanılan malzemeler aynı ssdece dizayn farki var. Mesela ben TFF formasını uzun kollu yaptırdım normal satışı kısa kollu.

• Beğen
Tepkiler: Lazzaro
@soner83
regular fit kısa kollu forma nın bedeni nasıl ? dar kalıp mı yoksa geniş kalıp mı normal bedeninde mi aldın?

merhabalar kask seçimi konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.
Şehir bisikleti kullanıcısıyım(mosso 1821hd) ölçtüğümde 63 cm çıkıyor çevresi fakat decathlonda denediklerim hoşuma gitmedi.
Nelere dikkat etmeliyim bu hususta? Yurtiçi-yurtdışı önerilerinizi bekliyorum.

Milli takım formalarım geldi.Ben yelek ve eldiven de aldım.Hepsi çok kaliteli.Tam oldu.Sıkılığı çok iyi.Eldivenlerin içinde
pedde kullanılan jelden var sanırım.Gayet güzeler.Fakat eldiven fiyatı forma fiyatı ile aşağı yukarı aynıydı :) fiyatlarda biraz dengesizlik var
ama zamanla düzeleceğini düşünüyorum.Sora bu işi kıvırmış artık.İnşaallah daha güzel renklimi renkli tasarımı bol formlarda gelir.

@mühendis

kaliteli görünüyor ben bu kadar beklemiyordum.

aynı takım bugün benim de elime ulaştı.
üst forma slim fit mi ( dar kesim olan mı ) yoksa regular olan mı?

@mühendis

ben normal bedenim olan m bedenin regular olanını sipariş verdim çok hafif bi bolluk var gibi geldi ama demekki regular olmasından mış.:harika:

yalnız başarılı buldum.indirimdeki fiyatından herkese tavsiye ederim.

Sora'nın hem formalarını hem taytını kullanıyorum ve şuana kadar çok memnunum. ayrıca ürün değişiminde fazlasıyla yardımcı oldular

Ürün kalmamış, tekrar stoklara gelece mi? Ürünler. Bilgisi olan var mı?

Decathlon'da satılan 900 askılı taytın stoklara eklenmesini uzun süredir bekliyorum.Sanırım eklemeyecekler. :(

MTB kullanıcısıyım.Yaz aylarında dışarıda,kış aylarında trainer ile kullanıyorum.

Decathlon'da gezerken şu ürünleri gördüm:

(link)
(link)

(link)
(link)

Tayt yerine bu ürünleri kullansam sorun yaşar mıyım?Şu anda traineri 1 saat 150 nabızda kullanıyorum.Haliyle fazlası ile terliyorum.

Bu ürünleri daha önce kullanan,bilgisi olan var mı?Görüşlerinizi bekliyorum.

@Lazzaro 500 dağ bisikleti içliği kullanıyorum ben. son çıktığımda 105km yaptım ve ağrı yok denecek kadar azdı(tabi bunda vücudumun alışmış olmasının da etkisi var). tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Lazzaro
(link)
(link)

(link)

Bu ürünleri aldım.Bu hafta içi teslim alırım sanırım.

Ürün bedenleri uyarsa deneyip deneyimlerimi paylaşacağım.

Şimdi sırada SPD ve ayakkabıda. :)

Ayakkabılara baktığımda fiyatlara inanamadım.Öğrenciyim,bu nedenle ilk seferde iyi bir ayakkabı almak istiyorum.

Mtb kullanıcısıyım.

İlk defa SPD kullanacağım için kilitli değilken kaymaması tercihim.Malum ilk defa SPD kullanımında düşmek büyük bir ihtimal.Düşmeden alışmak istiyorum. :)

Tek seferde 2 saat kadar sürdüğüm oluyor.Arazide yürüyüş vb. bir şey yapmayacağım.Bisiklet üstünde uzun sürüşlerde rahat ettirecek bir ayakkabı bakıyorum.

Bu sitelere göz attım:

(link)

(link){!tag=ds}id_subfamilia%3A4074

Çok fazla alternatif var. 500 TL'yi aşmayan bir ayakkabı bakıyorum.Önerilerinizi bekliyorum. :)

@Lazzaro
stoklar güncellenmiş ama indirimli ürünler yok malesef. sadece kışlık tr forması var
upload_2018-11-4_21-19-34.png

Geri