Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@oculomotorius 2 hafta gibi bir süredir stoklarda ürün yoktu.İndirim için bir kaç günde bir kontrol etmenizi öneririm.Çok sık indirim yapıyorlar.

Scudo
Merhabalar, yol bisikleti kullanıyorum ancak taban yapısından dolayı mtb ayakkabısı arayışı içindeyim. İlk kilitli ayakkabım olacak o yüzden pedal da alacağım. Forumdan ve başka sitelerden araştırdım biraz. Mtb pedalları içinde de mekanizmalar farklı gibi geldi sanki. Yani mtb ayakkabısının altına takılan kaller, tüm mtb pedallarına uygun mu? Mesela şu ikisi için;

(link)

(link)

Ayakkabı olarak da gözüme kestirdiğim şunlar var :

(link)

(link)

(link)

N11'deki ayakkabı 11.11 kuponuyla beraber 350 liraya geliyor, yaklaşık aynı fiyatta sayılır hepsi.

Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum..

İndirimler gelecektir mutlaka.Enflasyonla mücadele ediyoruz topyekün %10 kampanyası olur sanırım :D

@berkay_s Kaller pedalla birlikte gelir yukarıda paylaştığınız pedalların kalleri birbirinden farklıdır. Ayakkabı olarak günlük kullanırım sağa sola giderim diye düşünmeyin tabanı sert olduğundan bisiklette kullanacaksınız ve sadece yürümeniz biraz daha rahat olacak. (link) bu tarz sadece cırtlı yada bağcıklı değil hem cırtlı hem tokalı model seçerseniz ayakkabının ayağınıza oturmasını sağlarsınız. (link) benim kullandığım ayakkabılar bunlar.

merhabalar,

ayakkabı:
(link)

pedal:
(link)

yalnız ayakkabı yağmurlu havalara uygun değil benden söylemesi
kışın şunu kullanıyorum: (spd takılıyor)
(link)

@trainspotting35

Kullandığınız ayakkabıdan memnun musunuz?

2 saatlik bir sürüşte ağrı vb. bir sorun oluyor mu?

Ürün bu sitede 329.9,diğer sitelerde 450 TL den satılıyor.Burdan baktığımda sadece 41 numara kalmış.

1 numara büyük almak gerekiyor değil mi?43 kullanıyorsak 44 gibi.

@Pawcraft

Bağcıklı değil de cırt cırtlı olan modellerden almayı düşünüyorum.Bilgi için teşekkür ederim.

@Lazzaro Ben çok memnunum ben arkadaşımın 1 sefer giyilmiş ayakkabısını 100 tl ye aldım. Kışın kılıfla kullanmak zorundasınız ön taraf fileli.

@trainspotting35 Ayakkabıyı en düşük 410 TL ile n11 de buldum.40 TL indirim kuponu ile 370'e aldım.Umarım numara tam olur.

Bu ayakkabı ile birlikte bir SPD pedal almam gerekiyor sanırım.Kullandığınız pedaldan memnun musunuz?

@Lazzaro M520 pedal kullanıyorum.Agirligi dışında memnunum.

Çok kötü tasarım. Çalıntı olsa bile.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Adamlar 5te 1i fiyata satıyorlar doğru düzgün indirimler yapıyorlar ve neredeyse gördüğüm tüm yorumlarda çoğunlukta kullanıcılar memnun yinede yaranamıyorlar bazı insanlara ilginç o_O pahalı satsalar böyle memnuniyetsizlikler olmazdı heralde :D şakaydı fiyatlar güzel :D

Shimano kullanıyorum tavsiye ederim rahatlık bakımından gayey iyi

• Beğen
Tepkiler: Lazzaro
Tasarım kötü ama fiyatı güzel.Kullandıkları kumaşlarda bence çok kaliteli.

Limar ve Prowell kaliteli ve ekonomik kask markaları. Limar 104 Ultralight ve 777; Prowell 6800 modelini tavsiye ederim. Özellikle Limar'ın 104 Ultralight serisi harika, uygun bedeni bulursanız kaçırmayın.

Arkadaşlar , bedene iyi karar verin , olmayınca kargo sizden dediler , anlaşmaları da yokmuş kargo şirketi ile

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@okaancetin
Firma sitesinde beden tablosu var, XXL yazlık ve kışlık bisiklet forması ile yine XXL tayt aldım tam oldu. Beden tablosuna baktınız mı?ggg.JPG

Geri