Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@trainspotting35

Satın aldığım ürünler bugün elime ulaştı. :)

Pedalla birlikte bağlantı aparatları da geldi.

Ayakkabı kutusundan da 2 adet demir bir parça çıktı.Bu parçaları nerede kullanacağız?Kullanım kılavuzuna baktım ancak belirtilmemiş.Bilginiz var mı?

Scudo
Daha önce3xl almıştım bol gelmişti 2xl istedim ama racingfit o kadar da slim olacağını beklemiyordum

• Beğen
Tepkiler: ikemath
@Lazzaro İçeriden altına takmanız gereken parçamı.

56_4.jpg

@trainspotting35

Evet,en üstteki parça ayakkabı kutusundan çıktı.

Diğer parçalar pedal kutusundan çıktı.

Ayakkabı kutusundan çıkan parçayı en alt kısma mı takacağız?

Kurulum videosunda bu parçayı kullanmıyor: (link)

@Lazzaro Kendiniz yazmışsınız zaten ayakkabı kutusundan çıkmış sizin video da pedaldan çıkanların bağlantısı gözüküyor. Bu parçayı kullanmazsanız kali nasıl ve nereye vidalamayı düşünüyorsunuz ?:):)

• Beğen
Tepkiler: Lazzaro
kargo iletirken. soranın çalıştığı firmayı kullanın. ve kargo firmasına sora kaydını arattırın. siz bireysel olarak 20 -25 tl ye gönderirken firma kaydından 5 tl ye filan gönderirsiniz. en kötü ptt ile gönderin. @okaancetin
bu kargo iade işi baya sıkıntılı.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@trainspotting35

Videoda 2 adet yuva görünüyor.Bu yuvalara montaj yapıyor,farkettim.

Ayakkabı kutusundan çıkan demir parçaları videodaki hale nasıl getireceğim?Ayakkabının iç kısmından mı yerleştirmem gerekiyor?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Lazzaro Ayakkabıdaki tabanlığı söktüğünüzde yuvalarını göreceksiniz. Vida girecek sivri yerler tabandan çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: Lazzaro
Şu videodan yararlanarak pedal değişimini yaptım:

2.5 yıldır aynı pedalı kullanıyorum.Öyle bir yerleşmiş ki çıkarmakta epey zorlandım.

2.5 yıl önce bisikletimi aldığımda ilk hedefim kaza yapmadan yol yapmaktı.Bu nedenle dönüşlerde daha güvenli olduğunu düşündüğüm bir MTB bisikleti satın aldım.

Bu süre boyunca toplamda 20.000 km civarı yol yaptım(trainer dahil).Çok şükür hiç kaza yapmadım. :) Bisiklette çizik bile yok,yer görmedi daha.Görenler yeni aldığımı sanıyor.Bir kaç kere kaza atlattığım oldu.Bir kere de ayna kırdım. :D Ancak suç bende değildi.Emniyet şeridinde 15 km/s hızla giderken arkadan gelen araç sıkıştırıp sağ aynasını gidonuma çarptı.Gidonu nasıl tutuyorsam sarsılmadı bile. :) Pat diye bir ses duydum ve aynanın sallanışını görebildim sadece.Bu arada sürücü bayandı. :D

Trainer üzerinde ilk defa SPD denedim ve ilk defa bisiklet üstünde kendimi güvensiz hissettim.

Pedal oldukça küçük,kilitli olmadığında kayması an meselesi.Kilitliyken inmek istediğinizde çıkarmak gerekiyor haliyle.Bunu refleks haline getirene kadar epey kullanmak gerek.Umarım düşmeden bunu başarabilirim. :)

Forumu büyük bir keyifle takip ediyorum.İyi pedallar,teşekkürler bisikletforum ailesi. :harika:

Benim ayak ölçüm 30,5 cm. Ayağıma uygun mtb ayakkabı bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim :tskler:

@hacışerif

Aldığım ayakkabı her iki sitede de yok.Sonraki siparişlerimde kontrol edeceğim.Teşekkürler. :harika:

@Unall

48 numara üstünde bir ayakkabı almanız gerek.Biraz baktım ancak ben de göremedim maalesef.

Kalıpları çok farklı oluyor.42.5 giyiyorum normalde.43 aldım biraz dar geldi.Ayakkabı çok ince.

• Beğen
Tepkiler: hacışerif
@Superevo shimano nun giriş seviye ayakkabı ve spd sl pedalı var pedal iş görür ama ayakkabıdan çok da memnun değilim bir salomon değil yani

Sora tekstil ürün gönderirken kargo ücreti alıyor. İade sırasında da kargo ücreti istemesi pek olmamış. İnternet giyim alışverişlerini cazip hale getiren önemli unsurlardan biridir ücretsiz iade.

Örneğin ben sora'dan 2 ay arayla aynı model formanın (regular fit) farklı renklerini satın almıştım. İlk aldığımda L bedenini almış ve üzerime tam istediğim gibi oturduğu için 2. siparişimde de yine L bedenini satın almıştım. Fakat 2. gelen forma ilk formaya göre genişlik olarak 3 santim kadar büyüktü. İlk forma vücuduma tam olarak yapışırken 2. forma bel ve göğüs kısımlarından bol geldi. Forma 50 tl idi ve hem gelirken hem de iade ederken 2 defa kargo ücreti vereceğime serin havalarda içliğin üzerine giyerim diye düşünerek formayı iade etmedim.

Bir de kredi kartına taksit sorunu var. Tamam beyaz eşya almıyoruz, o yüzden vade farksız 12 taksit yapmalarını beklemiyorum ama en azından belli rakamların üzerindeki alışverişlerde 2-3 taksite kadar vade farksız satın alma imkanı sunmaları lazım. 2 taksite bile vade farkı alınır mı yahu.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@karton_piyer
hocam siz uygun fiyata almışsınız. güncel fiyatlar 20₺ zamlanmış. bende almayı düşünüyordum ama bu zamlardan sonra vazgeçtim

Geri