Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Sordan kargo maili geldi de keske tum muster emailleri to da olmasaydi. Olan olmus artik.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Scudo
Sora iade politikasini degistirdigini belirten bir mail atmis bugun. Artik iadelerde kendileri karsilayacakmislar kargo masrafini. Umarim kotuye kullanilmaz. Cevremde de var bu tarz politikalardan dolayi 2-3 beden birden siparis eden, almaya niyeti olmadigi seyi siparis edip sonra iade yapan arkadaslar.

Ayrica Sora bu mail’i atarken herhangi bir yazilim/araci falan kullanmamis. Yani butun alicilar birbirlerinin mail adreslerini gorebiliyor. Tam bir fiyasko.

@vetohan Mail gönderirken yazılım kullanılmasına gerek yok.Bcc seçip mail adreslerinin yazılması yeterli.Sanırım mail gönderen kişinin bundan haberi yokmuş.

• Beğen
Tepkiler: ekranci
@CeRKeZ
fiyat olmuş 199 hayırlı olsun size :)
biz takibe devam

• Beğen
Tepkiler: CeRKeZ
@observer
238 lira olmuş. İlginç gerçekten. 99 lira iken zararına satmıyorlardı herhalde?

@alcest bu fiyattan alan olmaması gerek zaten bu fiyata bir çok muadil var
Topluca alma kararı verirsek haber veririz kısa süreliğine inerler galiba fiyatı tekrwr

İade politikasının değiştirilmesinden hemen sonra,fiyatlar güncellenmiş..:)
Bence zama rağmen,yine de fiyatlar iyi..Farklı sitelerde 400-500 liraya forma/mont/yağmurluk/tayt satılıyor..

@ahlaksız

Tam olarak zam yapılmamış aslında kredi kartı peşin fiyatına 6 taksit yapmışlar ve havale ile ödemede %15 indirim var ödeme sayfasında görüntülenebiliyor

Ücretsiz kargo da 150 TL'den 250 TL olmuş. Son yapılan zam vs. değişimlerden sonra kendi ayağına sıkmaya başladı bence.

adventure-softshell-neon-mont-44a2.jpg

(link)

İlk satış fiyatı 99 TL sonra 199 TL şimdi ise 238,80 TL. Bu nasıl fiyat politikası anlamak güç, yarın 300 TL üzerine çıkarsa şaşırmam artık.

@Furkan TK

İndirimli fiyatı 99TL idi ve 2 gün sürdü, sürekli indirimde ürün bekletmiyorlar.
238tl olan fiyatı peşin fiyatına 6 taksitli kredi kartı fiyatı havale ile ödediğinde 200tl oluyor. Neden insanları yanıltıyorsunuz?

@Furkan TK

Tüm ürünleri havale ile %15 indirimli alabiliyorsun ayrıca 6 taksite kadar vade farkı görünmüyor, ben anlatamıyorum galiba ;)

@Superevo
haklısınızda sonuçta yerli bir ürün her ne kadar biz amatörleri kalite olarak tatmin etcek olsa da arge olarak daha iyi olan rakiplerine kafa tutamaz.
(link)
bu scott kargo dahil 250tl
soradaki ürün havale ile 209tl normal yine 250civarı bi şeydi
bu da erdoğanın havaleli fiyatı
Genel Toplam213,86 TL
[TFOOT] [/TFOOT]
ha tabi scott diye kanmamak gerek ürünüde görmek gerek :D
biri polyester biri polyamid tekstilci arkadaşlar daha iyi bilir

@observer

Geniş bi açıdan sora nın internet sitesine ve sattığı ürünlere baktığımda açıkçası bence internet satışının çok üstüne düşmüyor gibi görünüyor arada bir yaptığı yüksek indirimler ile müşterisini mutlu eden bir şirket olarak görüyorum ve facebooktaki gruplardan gördüğüm kadarıyla özel üretime yönelik işleri daha çok yapıyor.

Kurumsallaşmışlar işte.

• Beğen
Tepkiler: okaancetin
Valla arkadaşlar Girayhanı sevdiğimden falan söylemiyorum emin olun, kendisiyle sıkıntı yaşamış da biriyim zaten :) Ama forma işini gerçekten güzel yapıyor, hakkını yememek lazım. İndirim ile 50TL'ye sattıkları formayı başka mağazalardan almaya kalksan formanın üst yarısını vermezler, sadece alt yarısını alabilirsiniz bu fiyata :)

Ülkede üretim yok diye ağlayıp sızlanmadan önce böyle yerli girişimlere destek olup, ellerinden tutalım lütfen. Sattıkları formalar gerçekten amatör işi değil, her detayı bisikletçiler için düşünülmüş ürünler. Zaten çok uyguna satıyorlar, abuk subuk nedenlerden kargo ücretini karşıya yükleyip geri gönderen olursa bu insanlar ne kazanacak bu işten?

Bana gönderdiği yelekte bel kısmında kaymayı engelleyen şeridi ilk fark ettiğimde beynimden vurulmuşa dönmüştüm mesela :) Çok hoşuma gitmişti, sürekli belim açılacak derdi yaşıyordum çünkü. Bu tip detaylara sahip forma ve yelekleri başka mağazalardan almaya kalksanız soyguna uğrarsınız benden demesi. 30-40TL verip Decathlon'dan aldığım formaları insan yerine koyup giymiyorum senelerdir, çünkü son derece kalitesiz - üzerinde düşünülmemiş, detaydan uzak formalar. 30TL fazla verin, bir işe yarasın kısacası.

Bu yüzden destek olmaya bakalım; en azından kendi ülkemizin insanı diksin kendi formamızı. Şirket büyüdükçe iade politikası da katlanarak iyileşecektir.

@Gökhan Akkaya Bir yönden haklısınız ama bir yönden de katılmıyorum. Sonuçta burada ortaya atılan öneriler, yapıcı eleştiri babında. Kimse durduk yere eleştiride bulunmuyor veya firmayı kötülemiyor. Eminim herkes Soranın gelişip dünya markası olmasını istiyordur ama bu şekildeki ufak da olsa önemli bir hizmet eksikliğiyle değil dünya markası olmak, küçük düşeriz. Yapılan indirimleri kesinlikle destekliyor ve artarak devamını diliyorum çok güzel bir şey bu. Ama o ayrı, bu ayrı. Sırf indirimli diye olması gereken şeylerden (Belirli bir miktar üzerine ücretsiz kargo ve vade farksız taksit, ücretsiz iade hakkı) mahrum mu kalalım?

• Beğen
Tepkiler: cember3454
Zaten kargo meselesine cozum getirmisler.

Sora nın ilk yaptıgı indirimde 2 tane forma aldım 1 uzun kollu 1 tanede kısa kollu formaların kumaşı tasarımı çok güzel fiyatlar yükselince panik yapmamak gerek anladığım kadarıyla sora bu tarz indirimleri ara ara yapacaktır iade konusunda ise daha önceden firmanın anlaşmalı olduğu için karşı ödemeli gönderip firma ile görüşüp paketin içine kargo bedelini koymuştum normade 8 tl böyle 3 tl idi :)

Geri