Valla arkadaşlar Girayhanı sevdiğimden falan söylemiyorum emin olun, kendisiyle sıkıntı yaşamış da biriyim zaten
Ama forma işini gerçekten güzel yapıyor, hakkını yememek lazım. İndirim ile 50TL'ye sattıkları formayı başka mağazalardan almaya kalksan formanın üst yarısını vermezler, sadece alt yarısını alabilirsiniz bu fiyata
Ülkede üretim yok diye ağlayıp sızlanmadan önce böyle yerli girişimlere destek olup, ellerinden tutalım lütfen. Sattıkları formalar gerçekten amatör işi değil, her detayı bisikletçiler için düşünülmüş ürünler. Zaten çok uyguna satıyorlar, abuk subuk nedenlerden kargo ücretini karşıya yükleyip geri gönderen olursa bu insanlar ne kazanacak bu işten?
Bana gönderdiği yelekte bel kısmında kaymayı engelleyen şeridi ilk fark ettiğimde beynimden vurulmuşa dönmüştüm mesela
Çok hoşuma gitmişti, sürekli belim açılacak derdi yaşıyordum çünkü. Bu tip detaylara sahip forma ve yelekleri başka mağazalardan almaya kalksanız soyguna uğrarsınız benden demesi. 30-40TL verip Decathlon'dan aldığım formaları insan yerine koyup giymiyorum senelerdir, çünkü son derece kalitesiz - üzerinde düşünülmemiş, detaydan uzak formalar. 30TL fazla verin, bir işe yarasın kısacası.
Bu yüzden destek olmaya bakalım; en azından kendi ülkemizin insanı diksin kendi formamızı. Şirket büyüdükçe iade politikası da katlanarak iyileşecektir.