Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
benim merak ettiğim şey ben normalde gözlük kullanıyorum,bu gözlüğün üstüne aparat gibi takabileceğim bir güneş gözlüğü-bisiklet gözlüğü eklentisi var mı acaba?
gözlük camı takılabilen bisiklet gözlüklerini biliyorum ama ne yazıkki gözlük camlarım pahalı oldugu için o seçeneği elemek zorundayım

@hamlet2006

Gözleri yeni çizdirmiş birine verebileceğim en iyi tavsiye kaliteli camı olan bir gözlük almanızdır.
Ben de 14 yıl önce çizdirdim ve operasyondan sonra gözlerin ne kadar hassas olduğunu iyi bilirim.
Mutlaka ama mutlaka kaliteli camı olan kalite bir gözlük alın.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Karanlıkta ya da gün doğmasına yakın saatlerde kullanıyorum. Ali’den aldığım sarı camlı bir gözlüğüm var. İş güvenliğinde kullanılan şeffaf polikarbon gözlüklerin görüntüyü bozduğunu deneyimledim. Sarı ya da şeffaf tavsiye edebileceğiniz kaliteli bir ürün var mıdır?

@hamlet2006 Güle güle kullanın. Pek tavsiyede bulunamadım ama. @Desert Fox Benim gözler 3 derece miyop çok uygun bir ücrete cam taktırmıştım o aparata.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
POC kullanıyorum , çok memnunum.

@trainspotting35
Hocam sanırım aynı gözlüğü kullanıyoruz. XLC Bahamas modeli. Benim gözlükte, gözlük sapının çerçeve ile birleştiği noktalarda çatlama oldu. İç aparat ise kendini bırakmış, bir camın alt tarafında çerçeve altından kopmuş. Ne oldu anlamadım. Sizinkinde de çatlama vs problemler var mı?
image_2_7424.jpg

@karton_piyer Benim sadece sapın kulağa gelen kısımları ek yerinden kırıldı resimde de birleşme yeri gibi görünen yerden. Kırmızı elektrik bandı ile sardım hem kaska uyumlu oldu hem de sağlam oldu.

@rodya

Merhaba. Memnun musunuz gozlukten. Buguya karsi havalandirmasi nasil? Fiyat olarak uygun gozukuyor.

Siroko çok uygundu yurt dışında.

@rodya
@rodya

Aman hocam dikkat edin. Bu kullandığınız "güneş gözlüğü", "Bisiklet gözlüğü" değil.
Güneş gözlükleri kırılır camlardan yapılır. Bisiklet gözlüklerinin farkı kırılmamasıdır.
Animallah sürüş yaparken suratınıza küçük de olsa bir şey çarpar (mesela benim suratıma kuş çarpmıştı) cam parçalanır gözünüze girer. Ya da suratınız üzerine düşersiniz.
Bisiklet ya da koşu gözlükleri kırılmadığından tehlike yaratmaz.

@asibol ama enteresan bir şekilde bir çok bisiklet sitesinde test edilmiş. Hepsiburada fiyatı daha da enteresan sahte olma ihtimali yüksek gibi.

@asibol Emin misiniz?
@izzetince Sahte olduğunu düşünmüyorum. İçerisinden garanti belgesi de çıkıyor. Distributorü Filiz Optik, onlarla iletişime geçilebilir. Ayrıca lens kalitesi çok iyi, Btwinin gözlüklerini kullandığımda bunun verdiği kadar keskin bir görüntüyle karşılaşmadım. Üretimden kalkan bir model olduğundan ucuz olduğunu düşünüyorum.

@rodya verdiniz linklerde güneş gözlüğü yazdığı için öyle yorumladım. Bisiklet sitelerinde incelenmiş olması güneş gözlüğü olmadığını değiştirmez. Siz gene de bisiklet gözlüğü olduğundan emin olun derim

beyler bende gözlük arıyorum ama yanları geniş olmayanlardan

Siroko tavsiye ederim. Gönderimleri DHL Express ile yapıyorlar. Pazartesi sabahtan sipariş geçin cumartesi elinizde oluyor ürün. Şu anda Christmas indirimi var %50. Ben biraz farklı olmak adına alternatif ürün ararken buldum firmayı ve çok beğendim gelen ürünü. Uzun ömür vs diyorlar tam bir arge firması olarak çıkıyorlar karşımıza. Lakin ülkemizde deneyen çok olmadığı için o kısımlarını uzun kullanımdan sonra ancak bilebilirim.

Ben şu ürünü aldım: (link)

Ürün ile ilgili kısa yazım ve detay fotolar: Siroko Bisiklet + Koşu + Triathlon Gözlükleri

gafas-siroko-tech-k3-triathlon-lateral.jpg

gafas-siroko-tech-k3-triathlon-frontal.jpg

Herkese selam. Bugün gözlük postunu görünce 1 haftadır açmayı planladığım başlığı açmaya karar verdim.

Evet. Hepimiz ülkemizde bisiklet ürünleri konusunda dar alanda kısa paslaşmalar yapıp tektipleşiyoruz gün geçtikçe. Özellikle yol bisikleti kullananlar hep aynı ürünler çerçevesinde ilerliyor. Birkaç zamandır ben de düzgün ve farklı bir gözlük arayışındaydım. Yol bisikletine ilk başladığımda alt kalite bir XLC aldım fakat bir sezonda haşatı çıktı. Bir de küçük olduğu için kenarlardan giren hava sebebi ile sürekli gözlerim yaşarıyordu. Tifosi'nin bir ürününü denedim satın almadan ama onu da çok beğenmedim. Arkadaşlarım Oakley kullanıyor taktım baktım o da pek hoşuma gitmedi.

En sonunda nette araştırma yaparken şu aşağıdaki videoya denk geldim youtube da;

Video da bahsedilen konulara hayran kaldım. Sonra web sitesine girdim. Aman tanrım tam aradığım tasarım ve cıvıl cıvıl renkler. Elime hakim olamadım hemen şu ürünü (link) sipariş verdim.

Adamlar kargoyu dhl expressle yapıyorlar 5 günde gözlük elimde oldu. İlk sipariş anından gözlük elime gelene kadar hep bir tedirginlik yaşasamda en ufak sorun ile karşılaşmadım.

Gelelim gözlüğün özelliklerine. Gözlük tam bir AR-GE ürünü ve ispanyol. Polarize cam, su ve ter tutmayan live skin dedikleri bir yapı, buğu yapmıyor hiçbir şekilde (özellikle soğuk havalarda maskeden dolayı çok yaşanır buğu konusu biliyorsunuz), inanılmaz hafif 24gr, 3 tip cam seçeneği var (ücretli), kulak ve burun kısımları ayarlı ve yedekli, panoramik görüntü, havalandırma kanalları vs. Gerçekten şaka gibi bir ürün.

Firma ile yazışmalarımda sorduğum bir soru üzerine bu şekilde fiyat politikası izlememizin sebebi bilinirliğimizi artırmak dedi. Bir süre daha bu şekilde ilerleyip sonrasında olması gereken fiyata çekeceğiz diyorlar. Adamlar aslında uygun fiyatla kaliteli ürün vererek reklam yapmış oluyorlar.

Ben ürünü henüz uzun uzun kullanma fırsatına sahip olmadım sezon dışı ve Ankarada olmamız sebebi ile. Ama çok beğendim. Şöyle bir elinize aldığınızda gözlüğü kalitesi görüntüsü keyif veriyor. Polarizesi de gayet güzel. Gözlerim laser lasik. Bu sebeple polarize ve iyi cam kullanmaya gayret gösteririm. Camı ben iyiyim diyor.

Size aşağıya birkaç foto, video ve sitenin linkini atıyorum. Bu arada gözlük fotolarda burun kısmından biraz havada duruyor burun kısımını ayarladıktan sonra düzeldi. Foto çekerken yüzüme ayarlı değildi.

(link)

sir1.jpg

sir2.jpg

sir3.jpg

sir4.jpg

sir5.jpg

sir6.jpg

NOT: Kaskımı bu gözlük gelene kadar hiç sevmiyordum. Gözlük geldikten sonra çok sevdim. Aero olduğu için kendisi mantar gillerdendir. :koptum:

gafas-siroko-tech-k3-triathlon-caja.jpg

gafas-siroko-tech-k3-triathlon-frontal.jpg

gafas-siroko-tech-k3-triathlon-lateral.jpg

Hayırlı olsun güzel gözlük. Beğendim, verdiğiniz linkten girdim noel indirimi varmış şuan %50 indirim mevcut. Gözlüğü sepete ekledim bilgileri girdim ama dışarı çıkmam gerektiği için ödeme yapmadan siteyi kapattım. Şimdi mesaj geldi işlemi tamamlamadığım için %15 daha indirim verdiler. Toplamda %65 indirimli olarak eve dönünce alacağım :D:p

@Bigpatron

Evet yapiyorlar öyle bir güzellik. Çok guzel gözlük. 3 ayrı tipi var. 3üne de bakmanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: SerkanEriş
Geri