Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

bende biliyorum spor gözlüğü olduğunu benim vermiş olduğum örneklerde spor gözlükleri ve bizzat kullanıyorum ayrıca markalar kendilerini kanıtlamış dünya çapında firmalar araştırısanız görürsünüz. 40 liraya spor güneş gözükleri bütçesi kısıtlı olanlar için cazip alternatifler. bütçe sıkıntısı yoksa derya deniz

Scudo
@Adrenalin26

Işığın durumuna göre kategori 2 den (%42 ışık geçirme) kategori 3e (%11 ışık geçirme) 6 saniyede geçiyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Kargo ücretsiz gösteriyor, bakalım extra bir indirim verecekmi:) Bekleyelim

@uslsy abi gelmedi. beklemedeyim.

@Fırat İler

Teli kesin hatali girdin. Cepten işlem yapip +90 diye girsene

@Adrenalin26

İndirim kodu gelirse yazsana buraya.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Fırat İler
Alla alla. Ben siparişi verdim, vermeden önce sayfa ispanyolca oldu telefondan bütün işlemleri yeniden yeni sayfa açarak yaptım ingilizcesini görmek için. ikinci sayfada yaptığım işlem için bile 20 içinde yeniden %15 indirim yolladılar. Biryerde eksik birşey yapmadığına eminmisin ?

@Adrenalin26
Belirli ücretin üstüne ücretsiz. Ödeme sayfasına kadar bendede ücretsiz yazdı ama indirimler girince limitin altına indiğim için kargo ücreti 7 euro eklediler ödemenin son aşamasında.

@Adrenalin26 Fatih,
Sana kargo çıkmamış.Ben perşembe gece yarısı senin siparişinin aynısını 50 euroya verdim.Şimdi 60 euro olmuş.o_OBana 7,85 euro kargo çıkmıştı;sana çıkmamış.:harika:Biraz daha zorlarsak adamların sistemini çökertebiliriz.:D

@Adrenalin26

Gözlük benimde hoşuma gitti inceleyince aldım bende (link) modelini.Anasayfada en aşağıda mail adresimi girdim gelen kodu girince ücretsiz kargo verdi.Kullanıcı deneyimlerinide ilerleyen zamanlarda buraya eklerim.

• Beğen
Tepkiler: Fırat İler
@uslsy güzel ve detaylı bir inceleme olmuş. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Aynı şekilde siparişi geçen diyen kişilere de kazasız belasız sağlıklı günlerde kullanmaları dileğiyle.

Bu lens camının rengi kırmızı, mavi veya farklı bir renk olması siyah lens/ cama göre farklılık sağlıyor mu? Kendim şeffaf lens kullanıyorum toz, böcek veya rüzgardan etkilenmemek adına. Güneşli havalarda genelde sürüş yapmadığım için soruyorum. Bir ara yabancı bir sayfada renklerin ne durumlarda kullanılacağı yazıyordu. Özellikle snowboard gözlükleri için.

Düzenleme: Cevabımı kısmende olsa sitenin alt bölümünde bulunan alandan aldım.

Dosyalar

• red.JPG
    red.JPG
    133,3 KB · Okunma: 39
  • blue.JPG
    blue.JPG
    126,9 KB · Okunma: 38
@mummy01 benim gozumede dogrudan o model carpmisti ;). Amerikanyali da degilim ya :koptum:. Hayirli olsun sn. @uslsy, iyi gunlerde kullanin.

Kod e-mail den göndermişler

Son kısımdayım sadece kredi kartı bilgilerini girmek kaldı ama kod mod yok

@mertgulkokan
Siteyi tamamen kapatıp beklemelisin, 15-20 dk içinde sms ile indirim geliyor. Mesajda bulunan llinke tıklayıp ödemeye devam edince ekstra %15 indirim oluyor. Telefon numaranı doğru girdiğine emin ol. Ben 00 90 xxxxx şeklinde girdim sorun olmadı.

Tabi ben bu işi telefondan yaptığım için sorun olabilir
Ben ayrıca numaralı cam aparatıda alacağım

240 liraya geliyor. Doğru mu hesapladım?

@mertgulkokan

Kod "back15" gelmesini beklemeyin. Kodu girdim, sayfayı tekrar kapatıp bekledim bakalım bu sefer de %25 felan gönderirlermi diye, göndermediler :D

Evet bir arkadas yazmis. Mail adresini girince back15 kodu geliyor. O da kargoyu karsiliyor uc asagi bes yukari. Bunun disinda gelen giden bisey olmuyor. Ben haftasonu banka kurladi yuksek oldugu icin hafta ici alacagim. Karttan da gomulmeyelim.

Aldık bakalım
back15 kodu ile herkes indirim alabiliyor
01b6ffab44a3389fc2b1d88dd5d1e94a.jpg

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Geri