Öncelikle başlık için teşekkür ederim. Ben de bu siteyi bir süredir takip ediyordum. Ara ara girip bakıyor ve gözlük alacak olsam bunu alırım ama fiyatları göz önüne alınca seçenekler arasında arka sıralara göndermiştim. Shimano'nun orta kalite olan ama yine de Shimano olan bir gözlüğünü kullanıyor ve çok memnundum. Sitede indirimi görür görmez ben de almaya karar verdim. Sepete ekledikten bir süre sonra beklerseniz ve almazsanız ekstra %15 daha indirim konudu size mesaj olarak gönderiyorlar. Bunu da ekleyince ortaya harika bir fiyat çıktı ve 2 haftadır gözlüğü kullanıyorum.
Zaten video'yu izlemişsinizdir gözlük kalitesi ile ilerleyen dönemlerde de adından söz ettireceğe benziyor. Tasarımı harika. Seyir halinde iken gözlüğün çerçevelerini değil sadece yolu görüyorsunuz. Harika bir görüş açısı var. Sürüş esnasında asla buhu yapmıyor. Bazen su için mola verdiğimizde, balaklava ile sürerken havanın da soğuk olması nedeniyle ve benim son derece yüksek terleme oranımla vücudumdan çıkan duman gözlüğün üst kısmında hafif bir buhu yapıyor ama (ki her sürüşte içlik değiştiririm, aşırı ıslanır) hareket ettikten sonra 1-2 saniye içinde yok oluyor.
Şu ana kadar çok memnunum ve bu fiyatlarla herkese tavsiye ederim.