Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
@Bigpatron

Şansımı denedim. Buranın linkini attım. Dedim son 1 birkaç günün Türkiye siparişlerine bakın. Bana da bir hediye verin dedim.

Cevap olarak "Teşekkür etmişler ve böyle birşey yapamayacaklarını yazmışlar." :D:koptum:

İsteyenin bir yüzü vermeyinin iki yüzü... :)

Bu zamanakadar gözlerim bozuk diye hep xlc kullandım ama konforsuzdu
Umarım rahat ederim. Yakışmaması önemli değil
Rahat edetiyim kafamı sıkmasın ya da bir yeri acıtmasın yeter

Öncelikle başlık için teşekkür ederim. Ben de bu siteyi bir süredir takip ediyordum. Ara ara girip bakıyor ve gözlük alacak olsam bunu alırım ama fiyatları göz önüne alınca seçenekler arasında arka sıralara göndermiştim. Shimano'nun orta kalite olan ama yine de Shimano olan bir gözlüğünü kullanıyor ve çok memnundum. Sitede indirimi görür görmez ben de almaya karar verdim. Sepete ekledikten bir süre sonra beklerseniz ve almazsanız ekstra %15 daha indirim konudu size mesaj olarak gönderiyorlar. Bunu da ekleyince ortaya harika bir fiyat çıktı ve 2 haftadır gözlüğü kullanıyorum.

Zaten video'yu izlemişsinizdir gözlük kalitesi ile ilerleyen dönemlerde de adından söz ettireceğe benziyor. Tasarımı harika. Seyir halinde iken gözlüğün çerçevelerini değil sadece yolu görüyorsunuz. Harika bir görüş açısı var. Sürüş esnasında asla buhu yapmıyor. Bazen su için mola verdiğimizde, balaklava ile sürerken havanın da soğuk olması nedeniyle ve benim son derece yüksek terleme oranımla vücudumdan çıkan duman gözlüğün üst kısmında hafif bir buhu yapıyor ama (ki her sürüşte içlik değiştiririm, aşırı ıslanır) hareket ettikten sonra 1-2 saniye içinde yok oluyor.

Şu ana kadar çok memnunum ve bu fiyatlarla herkese tavsiye ederim.

@uslsy

hocam 40km koşunca ne oluyor ?

@muskulpessent

Jawabreakerlar yanağa oturuyor bir süre sonra. Okuduğum tüm yorumlarda onu yazıyor. Bunda ise sıfır sorun çünkü koşu, bisiklet (triathlon) için özellikle dizayn edilmiş bir gözlük. Oakley markasında koşu için ısrarcı iseniz Flak Jacket tavsiye edilmiş hep. Ona bakın isterseniz. Bu konuda yazdıklarım hep farklı kaynaklardan derlediğim bilgiler.

Özellikle bunu sorduğunuza göre kullanıyorsunuz koşarken. Bilginizi aktarırsanız tecrübe edinelim. :)

oakleyı koşarken kullanmadım. sadece bi arkadaşımın flight jacketini bi kaç dakika test etme şansım oldu. sirokko hd dersek oakley blueray gibi geldi benim deneyimime göre. bende poc var ve bisiklet dışında pek kullanmıyorum. bana göre bisiklet için gözlük çok daha önemli. koşuyu gözlüksüz bitirebilirsiniz ama 50km üzeri bir sürüş gözlüksüz çok çok zorlar. (muhakkak gözlüksüz kullananlar çıkacaktır) ben geçen maratonda armani (günlük hayatta kullandığım gözlük) kullandım mesela. 42km boyunca gözlük ile ilgili bir problem yaşamadım. ondan önceki maratonlarda da ken block gözlüğünü (SPY marka) kullanıyordum.

@uslsy

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@muskulpessent

Evet. Benim yaptığımm artık iyice ince eleyip sık dokumak. Gerek ağırlık gerek ise uzun sürüş ve koşularda kendini hissettirmemesi ve aynı zamanda ter, sıcak soğuk buğusu, su tutmama gibi durumlar bir süre sonra önem kazanıyor. Örneğin ben ironmane katiliyorum belki biliyorsunuzdur. O yuzden ozellikle triathlona uygun bir gözlük arayışında keşfettim zaten bu gözlüğü.

Flak jacket nasıldı koşuda. Özellikle koşu için çok tavsiye etmişler yabancı forumlarda.

@uslsy koşarken tecrübe etme şansım olmadı ama üst kalite bir gözlük olduğunu söyleyebilirim. bende traithlon yapıyorum 2 senedir. iyi optiği olan surata oturan bir gözlük işinizi görecektir.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@mertgulkokan

Umarım istediğiniz gibi çıkar ürün. Deneyince yazın lütfen. :)

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
İnşallah yaza kadar fiyatı artmaz.... Şu an hem süremediğimden hemde maddi açıdan yaza bırakmak zorunda kaldım.. Bu arada kullanıcı yorumlarınıda alsak güzel olur..

Arkadaşlar bu gözlüğü Rx clip ile deneyen oldu mu aranızda?

Geliyor gönlümün efendisi
88f13f9ba52a0a147a014f6f7a809bc0.jpg

@mertgulkokan
Hayırlı olsun. Ben de çok gaza geldim şimdi. Shimano CE S20R var bende. Rx clip ile kullanıyorum ama rüzgar koruması biraz zayıf. Buna gönlüm kaydı.

arkadaş daha sabah sipariş verdim. dhl türkiyeden mesaj geldi. gümrük işlemi olmaz ise 18 inde teslim olur diye. ışınlanma başladı haberimiz mi yok.

gümrük işlemi nası oluyor bu arada. gelen arkadaşa mı ödüyoruz?

@Fırat İler
Banada bugün mesaj geldi, tahmini teslimat süresi 18 Aralık diye. DHL kendi kargo uçaklarını kullandığı için daha hızlı taşımacılık yapıyor ondan hızlı yani :)

@Fırat İler

Malesef bu kadar basit olmuyor(muş)Bugün Dhl öğretti.:D
Bir mesaj daha gelecek.Mesajda ''önemli'' ibaresi yer alacak.Bu mesajda DHL express ile gelen ......... konsimento nolu gönderi gümrüklü işlem görmüştür.Tarafınıza ayrıntılı bilgilendirme yapabilmemiz için TC kimlik nosunu iletişim bilgilerinizi(Email vs) konsimento numarası ile birlikte ihbar@dhl .com e-mail adresimize ivedilikle ve mutlaka bildirmenizi önemle rica ederiz.Gönderinizi gümrükten çektirtebilmeniz için 4440040 nolu telefonumuzdan gümrük hizmetlerimizle irtibata gçmenizi rica ederiz .
diye bildirilecek

Siz de belirtilen şekilde e-maili attıktan sonra 444 lü numarada müşteri temsilcisi ile iletilşime geçeceksiniz.Müşteri temsilcisi sizin e mailinize bir form gönderecek.O formu doldurmanızı ve Siroko firmasından size gelen konfirmasyon mailini Dhl'e göndermenizi isteyecek.
Sonrasını ben de bekliyorum:D

@hamlet2006
Allahtan burda basit. Burda 7-Eleven paketi teslim edebiliyor. Teslim alma noktasını onlardan biri olarak seçtim oraya bırakacaklar ben sadece kimlik gösterip alacağım. Ağrısız sancısız :D

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Geri