Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Bu mavi renkli cam gece kullanımına uygun mu? İlave şeffaf veya sarı cam almak gerekiyor mu?

Scudo
bende dün sipariş verdim bugün istanbulda.DHL ne kadar vergi çıkartıyor arkadaşlar

@ÖZKAN ÇIKIKÇI

%18 vergi çıkıyor. DHL değil Gümrük alıyor bunu.

@burcinhan

Alırken iyi de bir süre sonra sövmez herkes inşallah. :D:koptum:

@Abdülkadir Ergin

Ben bir de şu Photochromic lensten aldım (link) Işığın durumuna göre kategori 2 den (%42 ışık geçirme) kategori 3e (%11 ışık geçirme) 6 saniyede geçiyormuş.

Sarı lens ise gece kullanımı için daha ideal olacaktır bence.

@uslsy

siz ne kadar ödediniz,ekstra bir ücret ardiye gibi ücret çıkartmazlar umarım.İhbar@dhl.com adresine mail attım,ayrıca aramam gerekir mi?

@ÖZKAN ÇIKIKÇI

Ardiye çıkmaz. Ben rahat duramadım aradım valla. Arayınca ülkemizde daha hızlı ilerliyor işler. 70küsür ödedim.

• Beğen
Tepkiler: ÖZKAN ÇIKIKÇI
Sora SSW Kışlık Bisiklet Forması Yeşil (link)

Ürün az önce elime ulaştı. Geçen senenin kışlık formasına göre doku olarak daha ince ve içi daha az yumuşak. Yeşil renk hoşuma gitti.

2018-12-03 15.44.41.jpg

Arka fermuarda gelişme var, ince ve tek elle açması kolay, kayan türden bir fermuar kullanılmış.
Ön fermuarda gerileme var, kaba görünümlü, üst kenarı sivri bir fermuarla karşı karşıyayız.

181938 dosyayı görüntüle 181937 dosyayı görüntüle

Geçen senenin kışlık forması ile doku örneklerini de ekledim, alttaki sarı forma (ikinci fotoğraf 2 ayrı paneli de gösteriyor) üstteki de bu senenin ürünü.

2018-12-03 15.46.36.jpg 2018-12-03 15.48.28.jpg

Geçen senenin formasında yan paneller ince diğer kısımlar kalın iken, bu seneki formada ayrı panel uygulaması yok, hepsi aynı kumaştan. Bu nedenle ter atma özelliğinin çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Öte yandan üzerine başka birşey giymeden kullanmak yürekle beslenme gerektirebilir. (Geçen seneki forma 10 derece havada dahi içlik üzerine, ilave başka birşey olmadan giyilebiliyor. Rüzgarsız ve düşük hızlarda sıkıntı olmuyor)

--- (edit) ---

16 günde 5-6 yıkama (hepsinde düşük sıkma ayarı, 30 derece yıkama) sonrasında ürünün arka orta cebinde bir açılma olmuştu. Daha doğrusu dikişler sağlam ama arka paneldeki cebin dikişle tutturulduğu kumaş yırtılmaya başlamış. Bunu fotoğrafla Sora'ya ilettim, daha önce karşılaşıp karşılaşmadıklarını sordum. Böyle bir geri dönüş almadıklarını, kumaş hatası denk gelmiş olabileceğini söylediler. Müşteri memnuniyet politikaları gereğince aynısından bir adet daha göndereceklerini ilettiler. Bugün kargo geldi (ki bu kadar çabuk beklemiyordum) gerçekten aynı ürünün aynı bedeninden yeni bir adet yollamışlar. Sorunlu formayı geri istemediler, kullanmaya devam edeceğim. Buradan kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum.

@ekranci

Tüketiciye verilen değer bundan daha iyi anlaşılamazdı, daha önce grubumuz içinde yaptırılan özel üretim formalarda ki tutumları da aynı bu şekildeydi, formada sadece bir harf hatalı yazılmıştı resmini gönderdik ve yanlış formayı geri bile istemeden yenisini gönderdiler.

Gümrük ile iletişime geçtim ama belgeleri gönderemedim artık yarına kaldı

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Gümrük dolaylı temail yetki belgesine ikametgah adresi yazılsın denmiş ancak ben ürünün kayıtlı olduğum yere değilde farklı adrese postalanmasını istiyorum bu durumda ne yapmam gerekiyor ?

• Beğen
@mertgulkokan

Gümrükle degil de dhl ile görüşmek gerekiyor. Adres olarak da kargo da belirttigin adresi yazsan yeterli .

Arkadas bu ne?IMG_4444.jpg

Yapilir mi bu, ayiptir.

Oh. Bizim gozlukler kapsam disi imis.

• Beğen
@Fırat İler

Görünce ben de aynı korkuyu yaşadım da. Plaj gözlükleri için o.

Tüm dökümanları gönderdim gümrüğe ödeme miktarı ile ilgili dönüş bekliyorum
İstenilenler aşağıdaki gibi
207e2bc46eba004ff3573980825a8251.jpg

Ikamet adresim ile teslimat adresim farkli olabiliyor mu. Siz hangisini yazdiniz forma

@Fırat İler

Ben ikametten farklı yazdım bir sorun olmadı. İkametim evim. Siteye sipariş sırasında ve gümrüğe işyeri adresimi verdim.

@uslsy

Dhl de ikametgahinizi yazin teslimat aderesi bizde kayitli teslimata birakiriz dedi. Haberiniz olsun.

@Fırat İler

Bu da bir alternatif demekki. DHL'in dediği en doğrusudur.

@ÖZKAN ÇIKIKÇI
Telefon adımları takip etmenizi tavsiye ederim. Daha hızlı sonuç alırsınız. Evrakları verdikten sonra size bir ücret tahakkuk etmiş olması lazım.

Geri