Sora SSW Kışlık Bisiklet Forması Yeşil (link)
Ürün az önce elime ulaştı. Geçen senenin kışlık formasına göre doku olarak daha ince ve içi daha az yumuşak. Yeşil renk hoşuma gitti.
Arka fermuarda gelişme var, ince ve tek elle açması kolay, kayan türden bir fermuar kullanılmış.
Ön fermuarda gerileme var, kaba görünümlü, üst kenarı sivri bir fermuarla karşı karşıyayız.
181938 dosyayı görüntüle 181937 dosyayı görüntüle
Geçen senenin kışlık forması ile doku örneklerini de ekledim, alttaki sarı forma (ikinci fotoğraf 2 ayrı paneli de gösteriyor) üstteki de bu senenin ürünü.
Geçen senenin formasında yan paneller ince diğer kısımlar kalın iken, bu seneki formada ayrı panel uygulaması yok, hepsi aynı kumaştan. Bu nedenle ter atma özelliğinin çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Öte yandan üzerine başka birşey giymeden kullanmak yürekle beslenme gerektirebilir. (Geçen seneki forma 10 derece havada dahi içlik üzerine, ilave başka birşey olmadan giyilebiliyor. Rüzgarsız ve düşük hızlarda sıkıntı olmuyor)
--- (edit) ---
16 günde 5-6 yıkama (hepsinde düşük sıkma ayarı, 30 derece yıkama) sonrasında ürünün arka orta cebinde bir açılma olmuştu. Daha doğrusu dikişler sağlam ama arka paneldeki cebin dikişle tutturulduğu kumaş yırtılmaya başlamış. Bunu fotoğrafla Sora'ya ilettim, daha önce karşılaşıp karşılaşmadıklarını sordum. Böyle bir geri dönüş almadıklarını, kumaş hatası denk gelmiş olabileceğini söylediler. Müşteri memnuniyet politikaları gereğince aynısından bir adet daha göndereceklerini ilettiler. Bugün kargo geldi (ki bu kadar çabuk beklemiyordum) gerçekten aynı ürünün aynı bedeninden yeni bir adet yollamışlar. Sorunlu formayı geri istemediler, kullanmaya devam edeceğim. Buradan kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum.