@trainspotting35 bende igs maf etti tüm yatırımı ona yaptık umarım fiyatları uzun süre öyle tuttarlarda alırım o guzlukten cunku kalıte gözluk cok önemli faktor acaba bu siroko gözlükte kırılmaz özelliği varmıdır
(link) aldım kullanıyorum çok memnunum çok keskin netliği var buğuda yapmıyor. marka hakkında araştırma yaparsanız ne kadar sağlam bir firma olduğunu görürsünüz. Bütçesi kısıtlı olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum ayrıca farklı modellerde mevcut
Bankanızın sistemi izin veriyorsa çekim işleminizden sonra böldürebilirsiniz. Lakin bunun yurtdışı işlem olduğunu unutmamak lazım. Düşük bir ihtimal olması. Gümrükte aldığınız fiyata +%18 ödüyorsunuz.
@ÖZKAN ÇIKIKÇI
Maşallah. K3s heralde?
@seras
Güzel haber. Sirokocular bir virüs gibi yayılıyor. En geç cuma elinizde olacaktır. Ben de pazar sipariş vermiştim. Cuma geldi. Hızlı sonuç için DHL turkiyedeki işlemleri telefonla takip etmenizi tavsiye ederim.
@specific ben iki adet aldım biri linkteki birde şeffaf olan var akşamları onu kullanıyorum .şeffaf olan güneş çıktığında kendi kendine kararıyor.karanlıkta bunu kullanıyorum (link)