Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@Atas
Ben mail attım bana dönüş yaptılar da yapmasalar daha iyiydi. Götür kuru temizlemeciye ver onlar bu işleri daha iyi bilir yazdılar bana. Şaka gibi. Her sürüşün sonunda kuru temizlemeye para mı ödeyeceğiz? Kaldı ki kuru temizleme firması bu problemi çözebilecek mi o bile belli değil. Sora Tekstil gibi bir firmaya hiç yakışmıyor bu olay.

• Beğen
Tepkiler: Hamzaaltunbas
Scudo
Çok komik :D 100 liraya bi mont aldınız diye isterseniz gönderin bide yıkasınlar :D

Sen pislet çamurla sonra bu niye böyle oldu yakışmıyor de :D alırken size kirlettiğiniz formalar garantili diyen oldu mu?

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Superevo
Olaya bakış açınıza hayran kaldığımı belirtmek isterim. Tebrikler. Mesajınız gerçekten trajikomik.

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
Giro, Bontrager gibi markaları önerebilirim. Kullanırım diyenlere hevesle alınıp az kullanılmış 2.el kaskta olabilir. İlanlara ara ara göz gezdirdiğimde çok uygun modellere denk geliyorum. Herkesin alım gücü farklı..

Petzl Meteor 3
Dağcılık malzemeleri üreten Petzl firmasına ait Meteor 3 modelinin dağcılık, bisiklet ve su sporları olmak üzere 3 ayrı lisansı var. Ayrı ayrı kask almak yerine tek bir kask kullanmak isteyenler için ideal.

@mertgulkokan Hocam üzücü olmuş kırılması. Gözlüğün rengi hoşuma gitti tam olarak hangisi bu. Ve toplam ne kadara geldi?

@trainspotting35 sora en azından kumaşın temin edildiği firmaya bu soruyu sorabilir belki onların bildiğini başka birşey vardır örneğin çamaşır suyu kullanın gibi birşey söyleyebilirler çamaşır suyu normalde renkli kumaşa zarar verir ancak belki buna vermiyecek yani bizim bilmediğimiz birşey biliyor olabilirler, onunda dışında tecrübe edende olabilir paylaşırsa güzel olur
@Superevo çok güzel tecrübeler gerçekten formu tam olarak amacında kullanmışsınız sizi tüm başlıklar da böyle değerli bilgilerinizle görmek isteriz bilgiler paylaştıkça çoğalır teşekkürler değerli bilgileriniz için.

• Beğen
Tepkiler: Superevo
@trainspotting35 @Atas Kendilerine gönderdiğim mailde zaten "kardeşim bu nasıl mal iade alın çabuk" şeklinde kendilerine ateş püskürtmedim. Böyle bir problem var bunun çözümü nedir ne yapabiliriz diye soru sordum. Ancak gelen cevap ise gidip kuru temizlemeciyle görüş arkadaşım oldu. Üretici ve satıcı olan firmadan böyle bir tepki almak çok ilginç doğrusu.

• Beğen
Tepkiler: makifir
@CeRKeZ

Size karşı bu şekilde mi yazdılar eğer böyleyse çok kötü bir dönüş olmuş. Yazışmanın görüntüsünü forumda paylaşabilir misiniz ?

@CeRKeZ
Ben bu yazışmada " gidip kuru temizlemeciyle görüş arkadaşım " göremedim. Gayet mantıklı şekilde cevap vermişler 30ml çamaşır suyu ile çıkacak deseler ve sen 300ml çamaşır suyu kullansan (veya herhangi başka bir kimyasal) ürüne zarar gelse, burdaki mesajın şunu kullan dediler kullandım forma yandı olacaktı :)

Belli ki nasıl temizlenebileceğini bilmiyor, kullandıkları kumaşı/malzemeyi tanımıyorlar. Gerçekten ciddi bir firma.

Ya da boş verin yahu ciddi firma olmaya ne gerek var, ortam bunu gerektirmiyor zaten. Öncelikle kafaların kalite ve hizmet beklentisi yok.
Hem sadece 100 TLcik vermiş bir de temizlenemeyen malzeme olmasını dert ediyor diyelim gecelim sonra s. olup gidelim.

@volkan ismail

Dedi ve s.olup gitti :D sen benim yazdığımı okumadın heralde bana laf atıyorsun

"Çamur at izi kalsın" dedikleri tam da bu olay oluyor sanırım...

Bu kadar basit bir konuyu bile tartışma konusuna çevirmeyelim. Sora nazik bir cevap yazmış (bana göre) Daha önceden de belirttiğim gibi ilk yağmur yağdığı anda kenara çekip bekledikten sonra yağmur bütün yolun pisliğini akıtıp gittiğinde yola çıkmanız hem güvenlik hem temizlik olarak daha faydalı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@acansanliK3s athens modeli
İç numaralı aparatı ve vergisi dahil 450 tl ye mal oldu

• Beğen
Tepkiler: acansanli
Geri