Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@smtdgncy

Hocam k3s ler için "Only for runners" uyarısını dikkate alın öncelikle. Sonrasında 1. üründe Photochromic lens dediğimiz diğer lenslere göre daha teknolojik ışığın yoğunluğuna göre koyulaşan açılan özel bir lens var.

Scudo
@uslsy
Peki sizin tercih ettiğiniz modeli mi tercih etmemiz gerekiyor bisiklet için?

@smtdgncy

Firma bisiklet için şu iki seriyi önermiş:

K3 Serisi (Yeni Seri): (link)

K2 Serisi (Önceki Seri): (link)

• Beğen
Tepkiler: smtdgncy
K3 ler bisiklet için denilmiş her bir göz için 3 adet hava kanalı var k3s ler ise koşucu için denilmiş onlarda ise her bir göz için 2 adet hava girişi var bence çok fark edecek birşey olduğunu düşünmüyorum

• Beğen
Tepkiler: smtdgncy
Bence formadan çıkmayan lekenin faturası firmaya mal edilemez .. ürün özelliklerinde "leke tutmaz" vs bir ifade mi vardı ?

gümrüğe takıldı. beklemedeyiz. yılbaşı öncesi yoğunluk var diyorlar. @uslsy

Kask mojito xl beden k3s in uyumu
d688e1d72137965011343a41fbe30d76.jpg
0b7186fa8e080741707f06d39d915f49.jpg

benim gözlük daha kargo ya bile verilmedi xmas tatiline yılbaşı sonrasına kalacak gibi gözüküyor.

@seras

Selamlar. Çok büyük ihtimal Noel tatiline girmişlerdir. Malum onların dini bayramı.

@mertgulkokan

Vurur yüze ifadesi mojitonun, sirokonun keyfi bambaşka bitanesi. :D:koptum:

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
@trainspotting35

Hahha.. Tüm bisiklet gözlüklerinin bende bıraktığı izlenim. :D

@uslsy teşekkürler bilgilendirme için :) Sanırım K3S modeli alcağım.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@uslsy kargo maili geldi vermişler.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@seras

Çok güzel. Size seneye ulaşır ama artık o. :) Bi sene sonra takarsınız diyerek buz gibi bir espiri yapayım. :D

Fullface kask isteyen olursa şayet elimde 6 adet Karbon Downhill kaskı mevcut. Profil fotoğrafımın altındaki instagram logosunda tıklayıp bakabilirsiniz. Herkese iyi binişler.

Arkadaşlar sizde Kargo Ücreti çıkıyor muydu sipariş verirken?

@Halilibrahim

Kaskları görememiştim de yanlışlıkla Ancrew'a bakmışım, profil altındakine tıklayınca ulaştım hocam teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Geri