Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

geldi gözlük.

edit: gözlüğün kutusu bile muazzam. kutu saklama alışkanlığım pek yoktur ama bunun kutusunu atmaya kıyamam o derece.

kaliteli bekliyordum ama bu derece kalite beklemiyordum şok oldum. bu fiyata bu gözlük, firmayı soymuş gibi hissediyorum :)

yeni kaskım da yolda, o da gelsin benden mutlusu olmaz.

Dosyalar

• IMG_0930.JPG
    IMG_0930.JPG
    1,2 MB · Okunma: 47
Scudo
Bende K3s PhotoChromic aldım. Bugün yola çıkmış, bekliyorum sabırsızlıkla :)

Gece gorusu (sabaha karsiyi da geceden sayarsak) simdiye kadar kullandikladim arasinda en iyisi. Karanlik yagmur birlesince sikinti artiyor ister istemez. Hava soguk olunca cikartmamaktan yana kullanfim tercihimi. Yagmura karsi su kaydirici bir cozum bulmak gerek. Photocromic te karanliga karsi daha basarili olabilir.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@SafaGürcan

Safa abi, ne oldu gözlük? Yorumlarını yazmadın. Numaralı aparatın takarken kıranlar oldu. Sende nasıl durum? Bekliyoruz yorumunu.

merhabalar
ilk defa kask alıcam
ortalama 200tl bütçe ile öneride bulunabilir misiniz?

@sekizce

Bisikletiniz nedir yol mu MTB mi şehirmi

@Bisiklet sever 93
merida crossway şehir bisikleti

@sekizce

(link) buna bir bakın derim

• Beğen
Tepkiler: sekizce
cratoni kullanıyorum tavsiye ederim hem hafif

• Beğen
Tepkiler: sekizce
Kesinlikle denemeden almayın. Kafaya oturuş ve kafada duruş açısından aynı beden kasklar farklı olabiliyor. İçin de kesinlikle ce, iso sertifikaları olsun. Ben çin malı birkaç kask kullanıyorum zaten çoğu da uzak doğuda üretiliyor. Fiyat farkını kabuk kalitesi belirliyor, hepsinin içi aynı köpükten sonuçta. Bazı kaskların arkasında at kuyruğu çıkartmak için yer oluyor diye hatırlıyorum, yanılıyor da olabilirim.

184933184934184935Benim gözlüğümde geldi. Daha kullanma şansım olmadı. Ama kalitesi kutusu oldukça hoşuma gitti. :harika::)

Ben de şu ürünü aldım fakat aklımda bir soru işareti kaldı. Kendi üzerindeki lensi güneşli havalarda yeterli oluyor mu? Yoksa photocromic lens almak mı gerekecek illaki?

Edit: Renkli cam tecrübem yok o yüzden bilemiyorum ama kendi lensi akşamları da sorun olacak sanırım.

(link)

@ayhancelikk
Kendi lensi güneşli havalarda yeterli geldi bana. Gece için ayrıca bir lens almakta fayda var diye düşünüyorum

@seras
Teşekkürler cevap için.

Bir de bu photochromic lens %100 şeffaf olmuyor anladığım kadarıyla. Mal sahipleri bilgilendirirse sevinirim?

@ayhancelikk
Gece için %100 şeffaf olmasını zaten beklemeyin.Asıl dikkat edilmesi gereken güneşe karşı yeteri kadar koyulaşamaması;ancak yine de kötü diyemem. Fotokromik özelikteki günlük kullandığım gözlük,Siroko'dan daha iyi şekilde ortam şartlarına adapte olabiliyor.Yine de son olarak diyebilirim ki gayet yeterli;tavsiye ederim.

• Beğen
@hamlet2006

@hamlet2006 peki günlük olarak kullandığınız fotokromik gözlük marka ve modeli nedir?

• Beğen
@ayhancelikk
Daha bu gözlüğü kullanmadım fakat daha Önce Scott marka photochromic lensli gözlüğüm vardı. Onda güneşte hiçbir problem yaşamadım. Gece sürüşlerinde yine aynı şekilde sıkıntı yaşamadım.

@hamlet2006

Peki sitede min %42 ışık geçirgenliğine düşebiliyor gözüküyor. Benim aklıma takılan bu oran gece görüşünde sıkıntı yapıyor mu yoksa gece kullanım için ayrı lens almam gerekecek mi?

Geri