Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@trainspotting35
Olay naziklik kibarlık değil. Hangi havada çıkılır hangi havada çıkılamayacağı ise hiç değil.
Kalitenin birçok tanımı vardır. Meslektaşız üretimi de biliyorsun, en az benim kadar iyi bilirsin kalitenin gerçek anlamını.
Ürettiğin ürünün malzemesini tanımıyorsan Allaha emanet iş yapıyorsundur. Kibar kibar bilmiyoruz da demişler.

Çerkezi tanıyorum, çamurların nasıl çıkarılabileceğine dair fikir alışverişimiz de oldu. Firmayı karalama derdi yok adamın tek derdi formayı temizleyebilmek. Bana Sora'dan kışlık taytı da aldıran da kendisi.

Ama burada çıkıp da adam haksızmış gibi çıkıp da bu tarz muhabbetlerin yapılmasını doğru bulmuyorum.

@Superevo Ciddi ciddi sıkıntının ifade edildiği konuya zevzek ve densiz girişini beğenmedim. Ne yazdığını ne demek istediğin basit zaten. Söylediklerin kale alınmayacak cinsten. Adımı alıntılamazsan sevinirim.

Empati sadece
@BerkEvren
empati gerek.

Scudo
@volkan ismail
Aynı ürünü kullanıyorum. Sayısız çamur, yağmur yedi diğer tüm ürünler gibi. Ama yollarda her tür pislik var. Kimi yerde sıçrayan sudan bile iz kalırken kimi zaman balçık bile kaplansa leke kalmıyor. Ki firmada gayet güzel bir dille lekeyi tespit edemeyeceğini, bu sebeple ne söylese doğru olmayacağını belirtmiş. Sizin firmadan beklentinizi merak ettim gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@seras

Ne yazık ki öyle yeni fark ettim :(

@Alp Tigin Tengrikut

Bende şu ikinci ellerine baktım ama çoğunluk ya dağ bisikleti kaskı yada ucuz kasklardan (tuhaf tuhaf markalı olanlar yani) mecbur sıfıra yöneleceğim en azından içimde bir tedirginlik olmaz artık işten anlayan bir bisikletçi ye getirteceğiz bontrager markasını seviyorum ama en ucuz kaskı 400 TL mecburen daha ucuz markalardan alıcam giro markasının bir kaskını uyguna buldum onu almayı düşünüyorum

@Adem Tırpancı

Kasklar güzel ama dağcılık için de tasarlandıkları için biraz tuhaf duruyor yol bisikleti için biraz tuhaf durabilir ama hoşuma gitti :) çok sağlama benziyor

@volkan ismail

Böyle bir itham olamaz, senin nasıl pislettiğin dahi bilinmeyen bir konuda neden fikir veripte daha içinden çıkılmaz bir hale gelsin olay? Kuru temizleme bu olayın en kolay çözülebilecek noktasıdır gidersin anlatırsın aynı lekede ne kullanacağınıda sorarsın gerekli bilgiyi alırsın. Senin yağamı soktuğun yoksa yerlerde mi yuvarlandığın belli olmayan formanın nasıl temizleneceğini bilmek zorunda değil kimse. Azcık kafanızı karalamadan çok yapıcılığa verin.

Bisiklet formasından çamur çıkarmanın en etkili yolu ön yıkamadır. Yaş almış bisikletçiler bilir :)

Çamurlanmış kısım sabunlu veya deterjanlı ılık suya yatırılır. Genelde yarım saatlik bir dinlendirme tüm çamuru çözer. Sonra makineye atıp normal yıkaması yapılır. İnatçı bir çamursa ıslatılmış kısım çitilenir. Gerekirse durulanıp tekrar sabunlu suda dinlendirilir. Mutlaka temizlenecektir.

Ancak bu temiz, güzel, organik çamur için geçerli. Hani kahverengi olan. Eğer işlek bir karayolunun emniyet şeridinde sürdünüz ve leke siyah veya lacivert ise yandınız. Yoldaki yağ, yakıt, kauçuk tozu gibi artıkların ıslanmasından meydana gelen balçık ancak kuru temizleme veya çamaşır suyuyla çıkar.

Sora gayet düzgün bir yanıt vermiş. Ürününün arkasında değil demek haksızlık olmuş.

@Superevo Densizlik, zevzeklik, çarpıtma falan filan. İyi günler.

@BerkEvren Haklısınız Soradan beklentimiz olmamalı, sattı bitti değil mi.
Ama çamur konusunda belki de bizim bu taraflarınki farklıdır, mümkün gerçekten.

@volkan ismail
Ben beklentiniz olmasın demedim ki... Bu konuda beklentiniz nedir diye sordum. Bu kadar yazdık bir cevap alırım sanırım soruma...

Yıkama talimatları yazan etiket mevcut mu ürünün üzerinde acaba. Mesela aynı mantıkla hareket etsek koton kazak aldım diyelim üzeri lekelendi üretici firma net bir cevap veremez ne yazık ki. Bize yol göstericiliği kuru temizleme olacaktır.

@BerkEvren Malzemesini tanımasını ve kuru temizlemeye yönlendirmeden bir tavsiyede bulunmasını beklerdim. Yetersiz gelirse sonraki aşama kuru temizlemeci olur belki. Aslında haklısınız fazla beklenti içine girdik. Tekstil firması bu desteği vermek zorunda değil, sonuçta bireysel kullanıcı. Toptan satmış olsaydı bir marketler zincirine ve müşterilerden birden fazla iade etme talebi olsaydı ne olurdu acaba.
@trainspotting35 Haklısınız fazla beklenti içine girdik.

Belki würth balata temizleme spreyi denenebilir , daha önce formadaki yağ lekesi için denemiştim

Sorayekstil satışa ara vermiş galiba .

• Beğen
Tepkiler: CeRKeZ
Arkadaşlar konuyu çarpıtmak gibi bir işim yok. Rakip firmada satış elemanı falan da değilim. Niyetim kötü olsa maili paylaşmazdım. Provake edici yorum yazan bir arkadaş var yukarıda onu görmezden geliyorum. Tek beklentim firmanın bir yıkama yöntemi belirtmesidir. Üzerindeki çamur Belgrat Ormanından kalma. Firma kumaşı bildiğine göre lekelerin nasıl çıkacağını da bilir. Direkt olarak kurutemizlemeye göndermeleri yanlış geliyor bana. Sonuçta bir ürün aldık ve gelen çamur tayt ve formadan çıkmasına rağmen bu monttan çıkmıyor. Bu bir problemdir. İlk mesajıma da bakarsanız ürünü kullanan varsa bu problemi nasıl çözdüğünü sordum. Bu işin çözümü ne kurutemizlemeye gitmektir çünkü her seferinde oraya para veremem ne de yağmurda kenara çekmektir çünkü bu mont zaten yağmurda sürebilmek için alındı. Mesajım biraz uzun oldu umarım derdimi anlatabilmişimdir. Herkese binlerce kez tavsiye ettiğim firmayı kötülemek için hiçbir sebebim yoktur. Hepinize iyi günler dilerim.

@okaancetin
Kumaşa zarar verir mi acaba? Zarar vermiyorsa onu da deneyeyim.

• Beğen
Tepkiler: okaancetin
@CeRKeZ Kuru temizlemeyi gözünde çok büyütüyorsun, fiyatı en fazla 15TL olacaktır. Ama sana burdan birisi tavsiye verse XXX ürün kesin lekeleri çıkartıyor 20TL diye gidip o ürünü alacaksın ve sorununa çare olacak mı olmayacak mı bilemeyeceksin.. Bilinçsizlik çok zor..

kask takmayan ve kullanmayan bisikletçiler 1994-2005 yılları arasında ölenler.
1994 802
1995 833
1996 765
1997 814
1998 760
1999 754
2000 693
2001 732
2002 665
2003 629
2004 727
2005 784 Yurt dışı verileri.

@Superevo
Beyefendi ben haftada 3-4 kere antrenmana çıkıyorum. Her seferinde 15tl ödeyecek gelirim yok. Ayrıca üslubunuzu düzeltmezseniz bir daha size yanıt vermeyeceğim. Anlaşılan sizde terbiye ve yaş ters orantılı olarak artmış. Burası bir forum, amacınız polemik yaratmak olmamalı. Bu şekilde konuşmaya devam ederseniz size vereceğim son cevap bu mesaj olacaktır.

@CeRKeZ

Ben anlatamıyorum sanırım, senin kullandığın formanın üzerine gelen lekenin içeriğini forum üzerinden kimse çözemez bu neden ile kuru temizleme ile ilgilenen bir yere formanı götürürsen hem lekeleri çıkartırlar hemde durumunu anlatınca sana tavsiyede bulunurlar (xx kimyasalı al bir daha ki sefere kullan gibi) burdan sana gelecek tavsiyeler ile iş yapma, üretici seninle ilgilenmek istemediğinden değil leke içeriğinin ne olduğunu bilmediğinden kuru temizlemeye yönlendirmiş.

@mertgulkokan

Bir çözüm üretebildin kırılan parçaya.

Ne oldu gelmiyor mu kimsenin gözlükler. Hadi bi görelim gelenleri... Atın şuraya foto.

@uslsyKırık şekilde kaynamış gözlükçüye verdim uğraşacak ama bu şekilde de tutuyor bakalım nasıl olacak

Daha önce bahsi geçen forma ile 4-5 kere tura çıktım, her seferinde çamur oldu. Hepsinde de çamur lekesi çıktı. Firmanın ve arkadaşların dediği gibi yağ veya başka türlü bir madde karışmış olabilir.

@uslsy Öncelikle İnceleme için teşekkürler.
Şimdi ben iki model arasında kararsız kaldım.
1. ürün
(link)
2. ürün ise
(link)
Bu ürünler arasındaki fark nedir?

Geri