Herkese merhaba. RC500 taytım elime bugün ulaştı. İlk izlenimlerimi aktaracak olursam kumaşı kaliteli. Askıları da Jordanred'e göre daha esnek yapıda ve teri daha kolay uzaklaştırabilecek yapıda. Bacak uçlarındaki kayma önleyici şeritler de fena değil, işini yerine getirir gibi duruyor.
271725 dosyayı görüntüle
Ped için şu aşamada bir şey söylemek pek doğru olmaz zira kullanmadım. Kalınlığı fazla değil ama az da değil. Yani iş görür vaziyette. Dikişlere gelecek olursak görünürde çok dikiş yok. Dikişlerin herhangi bir sorun yaratacağını zannetmiyorum.
271726 dosyayı görüntüle
Beden konusunda basen ölçüsü yerine belimi ölçmüşüm ve ölçü 93 cm çıkmıştı(182 boy, 76 kg). Buna göre de L beden alacaktım. Karta para yatırmaya çıktım sonra eve sipariş vermeye geldim ve bir de ne göreyim, L beden bitmiş
Ben de oflaya puflaya mecburen XL sipariş verdim. Kargo süresince de uyum konusunda sürekli bir tedirginlik yaşadım taa ki ürün elime ulaşıncaya kadar. XL beden tam oldu. Ne dar ne bol, biçilmiş kaftan. İlk başlarda şanssızlık olarak görsem de bu benim için çok büyük fırsatmış. L beden alsaydım şimdi değişim işlemleriyle meşguldüm
Sonuç olarak genel anlamıyla tayttan memnun kaldım. Sırada sürüş yapıp izlenimlerimi görmek var. Okuduğunuz için teşekkür ederim
271727 dosyayı görüntüle