Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Arkadaşlar merhaba, Decathlon da satılan iki tayttan (link) epey övmüşler, (link)da indirime girmiş ve 100 TL ye satılıyor, ancak yorumları pek iyi değil. 85 TL lik olanını yorumlarda epey övmüşler. Sizce ikisi arasında hangisini almak mantıklı?
Sipariş ettikten bir gün sonra %40 indirim olması... 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️

Scudo
Hijyenik ürün olduğundan iade alınmaz diye tahmin ediyorum. Mağazada bile denetmiyorlar.
Aynen bu tarz ürünlerin iadesi mümkün olmayabilir, dikkat edilmeli
Sipariş ettikten bir gün sonra %40 indirim olması... 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 🤦‍♂️
Siparişi iptal edip yeniden oluşturmayı deneyin

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Dün akşam mezurasız şekilde ölçtüğümde bel çevrem 103 cm çıkmıştı. Bugün mezurayla ölçtüğümde ise 93 cm olduğunu gördüm. Bu yüzden L bedeni sipariş edeceğim az sonra. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bel ve basen farklı olur, karıştırma.
Hijyenik ürün olduğundan iade alınmaz diye tahmin ediyorum. Mağazada bile denetmiyorlar.
Internet siparişimin beden değişimini mağaza yapmıştı.

Nası bi zihniyet ya. başkasının denediği taytı siz giymek ister miydiniz?
Bu tür ürünlerde iade olmaz.

Bu zihniyeti Decathlon ile tartışabilirsiniz. Bu arada müsterih olun denemeden değişim yapmıştım, size falan denk gelirse.:D

Tayt, iç çamaşırı kategorisinde olmayabilir değişim/iade için belki, ama iç çamaşırı iadesi bile alıyorlar. Farkında olun diye yazıyorum.

Saygı gereği ben denemedim yine, ama herkes aynı mıdır Decathlon'a sormak lazım...

Son düzenleme:
Hocam 183 boy, 84 kilo ile hangi beden sipariş etmem gerekir. 85 TL lik üründe benimle benzer ölçüde olanlar XL bedenden memnun kalmışlar. Ama ben bilemedim.

iptal et yeniden al başkan
Hocam iki gün önce sipariş etmiştim. İndirim mesajı dün atılmış, onu ben bugün gördüm, dünden önceki gün (veya bir önceki?) sipariş vermiştim. Bugün de dağıtıma çıktı ve teslim edildi bile.. İade edebilirim sanırım ama uğraşamayacağım. 2 fiyatına 1 almış gibi oldum :)

Bu arada Decathlon'un 3 farklı taytini kullanıyorum ben, yakında buraya bir inceleme yazacağım hepsi hakkında.

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Merhaba arkadaşlar, ben yeniyim buralarda. Bir kaç gündür forumu takip etmeye çalışıyorum. Kuralları anlamaya çalıştım. Çok fazla forum deneyimim yok. Hatam olursa uyarın lütfen.

Yeni üye olduğum için link paylaşamıyorum maalesef. Decathlon'da "Siyah-ST 500 ROCRIDER" içliği de olan pedli bir şort beğendim. Gravel G2 bisikletim ile kullanmayı düşünüyorum. Bu ürünü bilen arkadaşların yourumunu merak ediyorum. Ya da; bana önerebileceğiniz benzer ürünler var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Merhaba arkadaşlar, ben yeniyim buralarda. Bir kaç gündür forumu takip etmeye çalışıyorum. Kuralları anlamaya çalıştım. Çok fazla forum deneyimim yok. Hatam olursa uyarın lütfen.

Yeni üye olduğum için link paylaşamıyorum maalesef. Decathlon'da "Siyah-ST 500 ROCRIDER" içliği de olan pedli bir şort beğendim. Gravel G2 bisikletim ile kullanmayı düşünüyorum. Bu ürünü bilen arkadaşların yourumunu merak ediyorum. Ya da; bana önerebileceğiniz benzer ürünler var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
ST 500 birkaç yüz km yaptım. Bir seferde 70 km yaptım, başka bir sefer 50 km yaptım. Epey rahat, tavsiye ederim. Fakat bütçen izin veriyorsan ST 900 çok daha rahat. Pedi çok farketmiyor bence, en azından ben bir fark hissetmedim. Ama kumaşı çok aşırı iyi ST 500'e kıyasla. Çok daha esnek. ST 500 ile sürekli içliği hissediyordum sert olduğu için. ST 900 ile içimde birşey olduğunu bile unutuyorum, o kadar fark var. İkisi de mutlu eder ama özellikle yeni başlıyorsan.

ST 500 birkaç yüz km yaptım. Bir seferde 70 km yaptım, başka bir sefer 50 km yaptım. Epey rahat, tavsiye ederim. Fakat bütçen izin veriyorsan ST 900 çok daha rahat. Pedi çok farketmiyor bence, en azından ben bir fark hissetmedim. Ama kumaşı çok aşırı iyi ST 500'e kıyasla. Çok daha esnek. ST 500 ile sürekli içliği hissediyordum sert olduğu için. ST 900 ile içimde birşey olduğunu bile unutuyorum, o kadar fark var. İkisi de mutlu eder ama özellikle yeni başlıyorsan.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

ST 900'ü içliksiz satıyolar galiba. Ürünü incelediğimde öyle anladım. İçliği ayrı mı almak gerekiyor? Eğer öyleyse bi hayli pahalıya gelmiş olacak. ST 500 pedli içlik ile birlikte satılıyor eğer yanlış anlamadıysam.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.

ST 900'ü içliksiz satıyolar galiba. Ürünü incelediğimde öyle anladım. İçliği ayrı mı almak gerekiyor? Eğer öyleyse bi hayli pahalıya gelmiş olacak. ST 500 pedli içlik ile birlikte satılıyor eğer yanlış anlamadıysam.
İki ürün de içlik, şortunuzun veya pantalonunuzun içine giyiyorsunuz. Tek başına alıyorsunuz, yanında birşey yok. Don yerine bunu giyiyorsunuz, üstüne pantalon veya şort. :) Birbirlerinin aynısı sadece 900'un kumaşı çok daha rahat.

Yanlış anlaşılma olmuş şimdi farkettim, ST 900 adli birkaç ürün var. Şunu kastediyorum:

(link)

Bunun da adı ST 900 ama ben bunu kastetmiyorum:

(link)

@teyteydragon

Benim söylediğim ürünü incelem şansınız oldu mu acaba(ERKEK DAĞ BİSİKLETİ ŞORTU - SİYAH - ST 500 ROCRIDER) ? Fotoğraflarda, içlik ve şort birlikte görünüyor. Ürün tanımını decathlonun sayfasında aratabilirseniz, bahsettiğim ürüne görebilirsiniz.

@teyteydragon

Benim söylediğim ürünü incelem şansınız oldu mu acaba(ERKEK DAĞ BİSİKLETİ ŞORTU - SİYAH - ST 500 ROCRIDER) ? Fotoğraflarda, içlik ve şort birlikte görünüyor. Ürün tanımını decathlonun sayfasında aratabilirseniz, bahsettiğim ürüne görebilirsiniz.
Şort konusunda bir bilgim yok, ben taytları ve içlikleri kullanıyorum. Fakat benim anladığım içlik dahil değil sorta. İlk fotoğrafta devasa bir çarpı var pedin üstünde farkederseniz. İçlik yok anlamına geliyor diye düşünüyorum. Açıklamada da yazmışlar zaten "Şort içliği olmadan satılır." diye.

Şort konusunda bir bilgim yok, ben taytları ve içlikleri kullanıyorum. Fakat benim anladığım içlik dahil değil sorta. İlk fotoğrafta devasa bir çarpı var pedin üstünde farkederseniz. İçlik yok anlamına geliyor diye düşünüyorum. Açıklamada da yazmışlar zaten "Şort içliği olmadan satılır." diye.
Evet haklısınız, o devasa çarpı işaretini gördüm ben de :) Benim bahsettiğim üründe ise ped resmi var ve o çarpı işareti yok. O yüzden teyit etmek istedim zaten. Neyse, ben sipariş vereyim de, gelince anlarız artık. Buraya da yazarım sonucu. Teşekkürler yardımınız için.

St500 turuncu renkli olan bir saat sonra sizi üzmeye başlar. Şimdi yeni başlıyorsunuz ama ilerleyen zamanlarda sürüşleriniz 4-5 saate veya daha üzerine çıkarsa yeniden bir şort tayt arayışına girersiniz, iki defa masraf edersiniz. Başlangıçta daha kaliteli bir şey alırsanız eğer bütçeniz müsaitse toplamda daha kârlı bir alışveriş olur.

(link)

Bu ürünü sipariş ettim. 183 boy 84 kiloyum bel 97cm, kalçayı bilmiyorum. L beden olur mu sizce ?

Arkadaşlar marmaraforum Decathlon da sağlam bir tayt indirimi var. 3 tane xxl bir tane s beden kalmış durumda. Fiyat 500 den 250 liraya düşmüş. Bedeni uyan kesinlikle kaçırmasın

Dosyalar

• 20210813_164004.jpg
    20210813_164004.jpg
    65,1 KB · Okunma: 75
  • Beğen
Tepkiler: amasseia
Herkese merhaba. RC500 taytım elime bugün ulaştı. İlk izlenimlerimi aktaracak olursam kumaşı kaliteli. Askıları da Jordanred'e göre daha esnek yapıda ve teri daha kolay uzaklaştırabilecek yapıda. Bacak uçlarındaki kayma önleyici şeritler de fena değil, işini yerine getirir gibi duruyor.

20210814_123916.jpg

Ped için şu aşamada bir şey söylemek pek doğru olmaz zira kullanmadım. Kalınlığı fazla değil ama az da değil. Yani iş görür vaziyette. Dikişlere gelecek olursak görünürde çok dikiş yok. Dikişlerin herhangi bir sorun yaratacağını zannetmiyorum.

20210814_123935.jpg

Beden konusunda basen ölçüsü yerine belimi ölçmüşüm ve ölçü 93 cm çıkmıştı(182 boy, 76 kg). Buna göre de L beden alacaktım. Karta para yatırmaya çıktım sonra eve sipariş vermeye geldim ve bir de ne göreyim, L beden bitmiş :eek: Ben de oflaya puflaya mecburen XL sipariş verdim. Kargo süresince de uyum konusunda sürekli bir tedirginlik yaşadım taa ki ürün elime ulaşıncaya kadar. XL beden tam oldu. Ne dar ne bol, biçilmiş kaftan. İlk başlarda şanssızlık olarak görsem de bu benim için çok büyük fırsatmış. L beden alsaydım şimdi değişim işlemleriyle meşguldüm :snzdglsn: Sonuç olarak genel anlamıyla tayttan memnun kaldım. Sırada sürüş yapıp izlenimlerimi görmek var. Okuduğunuz için teşekkür ederim ;)

20210814_124015.jpg

Herkese merhaba. RC500 taytım elime bugün ulaştı. İlk izlenimlerimi aktaracak olursam kumaşı kaliteli. Askıları da Jordanred'e göre daha esnek yapıda ve teri daha kolay uzaklaştırabilecek yapıda. Bacak uçlarındaki kayma önleyici şeritler de fena değil, işini yerine getirir gibi duruyor.

271725 dosyayı görüntüle

Ped için şu aşamada bir şey söylemek pek doğru olmaz zira kullanmadım. Kalınlığı fazla değil ama az da değil. Yani iş görür vaziyette. Dikişlere gelecek olursak görünürde çok dikiş yok. Dikişlerin herhangi bir sorun yaratacağını zannetmiyorum.

271726 dosyayı görüntüle

Beden konusunda basen ölçüsü yerine belimi ölçmüşüm ve ölçü 93 cm çıkmıştı(182 boy, 76 kg). Buna göre de L beden alacaktım. Karta para yatırmaya çıktım sonra eve sipariş vermeye geldim ve bir de ne göreyim, L beden bitmiş :eek: Ben de oflaya puflaya mecburen XL sipariş verdim. Kargo süresince de uyum konusunda sürekli bir tedirginlik yaşadım taa ki ürün elime ulaşıncaya kadar. XL beden tam oldu. Ne dar ne bol, biçilmiş kaftan. İlk başlarda şanssızlık olarak görsem de bu benim için çok büyük fırsatmış. L beden alsaydım şimdi değişim işlemleriyle meşguldüm :snzdglsn: Sonuç olarak genel anlamıyla tayttan memnun kaldım. Sırada sürüş yapıp izlenimlerimi görmek var. Okuduğunuz için teşekkür ederim ;)

271727 dosyayı görüntüle
Güle güle kullanın,bende bu mavi pedli taytın kışlık olanı var 2senedir kullanıyorum,gayet konforlu ve görevini yerine getiriyor. 👍

Son düzenleme:

271725 dosyayı görüntüle

271726 dosyayı görüntüle

271727 dosyayı görüntüle
Maximum 1,5/2 saat sizi kurtarır bu ped…onun üzeri sürüşlerde ciddi yorar sizi…güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Geri