ordi
Daimi Üye
- Tepki
- 309
- İsim
- Orhan K
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Çok dar oldu. XL ile değişim istedimGaliba L beden bana dar olacak :/
Çok dar oldu. XL ile değişim istedimGaliba L beden bana dar olacak :/
Selam ,Arkadaşlar Decathlon dan (link) tayt siparişi de verdim. ST500 (dağ bisikleti şortu) siparişi de vermiştim. Geldiklerinde hangisi kafama yatarsa diğerini geri iade edeceğim. İkisi arasında konfor açısından sizin yorumunuz ne olur?
Teşekkür ederim. Her ikisininde XL beden sipariş verdim. İlk başta ST500 ü L beden aldım ancak küçük olduğu için değişime gönderdim.Selam ,
Ben de ikisinden de sipariş verdim ikisini de kullanırım diye. Gördüğüm kadarıyla şortun içinde zaten o tayttan var. Bu arada tayt ve daha önce aldığım ST100 şortu L beden olmasına rağmen bu aldığım ST500 şortun L bedeni ufak geldi.
Bilginiz olsun istedim.
Sakın pişik olursunuz.arkadaşlar RC500 bisiklet taytı bugün geldi. 183 boy 84 kilo ile XL tam oldu. ancak daha önceden tayt deneyimim olmadığı için bana biraz rahatsız hissettirdi, özellikle ped kısmı. alta boxer gitsek çok mu saçma olur?
Decathlon taytı hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak Wiggle'da DHB termal taytta indirim var. Shipping ve vergisi ile beraber bütçenizi aşmayan bir tutara geliyor. Bunu değerlendirebilirsiniz.Merhaba,
Hala link paylaşamıyorum maalesef 🤦♂️ Decathlon'a ait ERKEK DAĞ BİSİKLETİ 7/8 TAYT - SİYAH - ST 500 ROCKRIDER kışlık taytı deneyen bilen birisi var mıdır? Gravel bisikletim ile 4-5 saate varan sürüşlerde kullanmayı planlıyorum. Termal bir içlik ile kullanıldığında kaç derecelere kadar sıcak tutuyor? İçliksiz kullandığımızda kaç derecelere kadar idare ediyor. Teri dışarı atma özelliği gibi konularda da tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Kış koşulları için farklı markalardan tayt önerilerinize de açığım tabii ki. 500-600 TL bandında bütçe ayırabilirim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
273094 dosyayı görüntüle
Decathlon taytı hakkında bir şey diyemeyeceğim ancak Wiggle'da DHB termal taytta indirim var. Shipping ve vergisi ile beraber bütçenizi aşmayan bir tutara geliyor. Bunu değerlendirebilirsiniz.
Selam,Selam ,
Ben de ikisinden de sipariş verdim ikisini de kullanırım diye. Gördüğüm kadarıyla şortun içinde zaten o tayttan var. Bu arada tayt ve daha önce aldığım ST100 şortu L beden olmasına rağmen bu aldığım ST500 şortun L bedeni ufak geldi.
Bilginiz olsun istedim.
Bu ürünü yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, 500 Km'den fazla yol yaptım. Pedli iç taytından memnunum. Şort da güzel. Fakat şunu farkettim ki; 4-5 saati bulan sürüşlerde kesinlikle sadece tayt giyilmesi gerekiyor. Bu tip pedli tayt içliği olan şortlar, uzun süreli sürüşlerde konforsuz oluyor. Belki 1-2 saatlik sürüşlerde önemsiz olabilir. Çok uzun olmayan sürüşlerde kullanmaya devam edeceğim ama uzun sürüşler için kesinlikle tayt bakmaya başladım bile. Özellikle soğuk havalarda kullanabileceğim tayt önerisi olan varsa, yönlendirmelerini bekliyorum. Teşekkürler.Ürün(ERKEK DAĞ BİSİKLETİ ŞORTU - SİYAH - ST 500 ROCKRIDER), şort+pedli tayt ile birlikte geldi. Ben Gravel G2 ile kullanıyorum. Dün 40 Km'lik bir sürüş yaptım ve oldukça rahat ettim. 1,83 boy - 80 Kg ile L beden aldım ve cuk diye oturdu üzerime. Ürün şu anda indirimde. Düşünen varsa kaçırmasın derim.
Kullanım sıklığı ve kalitesine göre değişir,sünger pedliler zamanla çökme yapıp özelliğini yitiriyor, jelli olanlar daha uzun ömürlü.Selamlar. Taytın daha doğrusu pedinin ömrü nedir?
Aliexpressten bunu sipariş vermeyi düşünüyorum. 183 boy 84 kilo L beden. Epey çok satmış bir ürün. Burada kullanan varmı
272821 dosyayı görüntüle
Yani şöyle diyeyim haftada 2 sürüş ortalama 1.5 saat gibi😀Kullanım sıklığı ve kalitesine göre değişir,sünger pedliler zamanla çökme yapıp özelliğini yitiriyor, jelli olanlar daha uzun ömürlü.