Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Herkese merhaba. RC500 taytım elime bugün ulaştı. İlk izlenimlerimi aktaracak olursam kumaşı kaliteli. Askıları da Jordanred'e göre daha esnek yapıda ve teri daha kolay uzaklaştırabilecek yapıda. Bacak uçlarındaki kayma önleyici şeritler de fena değil, işini yerine getirir gibi duruyor.

271725 dosyayı görüntüle

Ped için şu aşamada bir şey söylemek pek doğru olmaz zira kullanmadım. Kalınlığı fazla değil ama az da değil. Yani iş görür vaziyette. Dikişlere gelecek olursak görünürde çok dikiş yok. Dikişlerin herhangi bir sorun yaratacağını zannetmiyorum.

271726 dosyayı görüntüle

Beden konusunda basen ölçüsü yerine belimi ölçmüşüm ve ölçü 93 cm çıkmıştı(182 boy, 76 kg). Buna göre de L beden alacaktım. Karta para yatırmaya çıktım sonra eve sipariş vermeye geldim ve bir de ne göreyim, L beden bitmiş :eek: Ben de oflaya puflaya mecburen XL sipariş verdim. Kargo süresince de uyum konusunda sürekli bir tedirginlik yaşadım taa ki ürün elime ulaşıncaya kadar. XL beden tam oldu. Ne dar ne bol, biçilmiş kaftan. İlk başlarda şanssızlık olarak görsem de bu benim için çok büyük fırsatmış. L beden alsaydım şimdi değişim işlemleriyle meşguldüm :snzdglsn: Sonuç olarak genel anlamıyla tayttan memnun kaldım. Sırada sürüş yapıp izlenimlerimi görmek var. Okuduğunuz için teşekkür ederim ;)

271727 dosyayı görüntüle
Güle güle kullanın
bu pedlerin handikapı bir süre sonra inceliyor ve kullanan bir arkadaşım pedin kasık kısmının biraz kısa tutulduğunu söylemişti, bundan dolayı ön tarafta mahremiyet sınırlı kalabiliyormuş😄

Scudo
Güle güle kullanın
bu pedlerin handikapı bir süre sonra inceliyor ve kullanan bir arkadaşım pedin kasık kısmının biraz kısa tutulduğunu söylemişti, bundan dolayı ön tarafta mahremiyet sınırlı kalabiliyormuş😄
Bugün ilk kez kullandım. Ped çok tatmin edici değil. Taytın kumaşı çıplak halde sürüyormuşum gibi hissettirdi. Jordanred'in Airmash pedine göre daha konforsuz. 450 tllik bir tayt değil yani. Bu fiyata alınabilirse güzel özellikle Sora gibi markaların fiyatlarını gördüğümüzde pek de sorun olacağını sanmıyorum. Dikişleri ve kumaş kalitesi gerçekten iyi.

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Evet haklısınız, o devasa çarpı işaretini gördüm ben de :) Benim bahsettiğim üründe ise ped resmi var ve o çarpı işareti yok. O yüzden teyit etmek istedim zaten. Neyse, ben sipariş vereyim de, gelince anlarız artık. Buraya da yazarım sonucu. Teşekkürler yardımınız için.
Ürün(ERKEK DAĞ BİSİKLETİ ŞORTU - SİYAH - ST 500 ROCKRIDER), şort+pedli tayt ile birlikte geldi. Ben Gravel G2 ile kullanıyorum. Dün 40 Km'lik bir sürüş yaptım ve oldukça rahat ettim. 1,83 boy - 80 Kg ile L beden aldım ve cuk diye oturdu üzerime. Ürün şu anda indirimde. Düşünen varsa kaçırmasın derim.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ordi
Ürün(ERKEK DAĞ BİSİKLETİ ŞORTU - SİYAH - ST 500 ROCKRIDER), şort+pedli tayt ile birlikte geldi. Ben Gravel G2 ile kullanıyorum. Dün 40 Km'lik bir sürüş yaptım ve oldukça rahat ettim. 1,83 boy - 80 Kg ile L beden aldım ve cuk diye oturdu üzerime. Ürün şu anda indirimde. Düşünen varsa kaçırmasın derim.
Bende 183 boy 84 kilo ile L siparişi verdim bekliyorum. Umarım banada cuk diye oturur :)

Maximum 1,5/2 saat sizi kurtarır bu ped…onun üzeri sürüşlerde ciddi yorar sizi…güle güle kullanın.

decathlondaki en ucuz tayt ile bile 3-4 saatlik sürüşleri sıkıntısız sonlandırıyorum. bugün ise rc500 tayt ile ilk sürüşü yaptım. arada müthiş fark var. 5-6 saatten önce ciddi rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
decathlondaki en ucuz tayt ile bile 3-4 saatlik sürüşleri sıkıntısız sonlandırıyorum. bugün ise rc500 tayt ile ilk sürüşü yaptım. arada müthiş fark var. 5-6 saatten önce ciddi rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum.
Ben de rc500 ile bugün 4 saate yakın bir sürüş yaptım. Ped beni hiç rahatsız etmedi. Ben de sizinle aynı fikirdeyim. 7-8 saatin üzerini de rahat şekilde görülebilir. Şunu da söyleyeyim; bisiklete aktif şekilde biniyorum. Yani popom alışkın bunu da göz önünde bulunduralım.

• Beğen
Tepkiler: Aesert
Memnum kalmanıza sevindim..ben aynı verimi alamadım…belki kilo ile alakalıda olabilir derdim ama 2 ayda 13 kilo verdim bu bisikletle.ilk gün ile şimdiki arasında ben fark göremedim..bu 2 saatlik sürüşte hiç mola vermiyorum,etkisi varmıdır emin değilim tabii..

Memnum kalmanıza sevindim..ben aynı verimi alamadım…belki kilo ile alakalıda olabilir derdim ama 2 ayda 13 kilo verdim bu bisikletle.ilk gün ile şimdiki arasında ben fark göremedim..bu 2 saatlik sürüşte hiç mola vermiyorum,etkisi varmıdır emin değilim tabii..
Arada ayakta sürmek gerekir. Mola olmasa da 10 dakikada bir veya 20 dakikada bir 10 15 saniye ayakta sürmek gerekir. Bunu uygularsanız daha rahat edersiniz.

Arada ayakta sürmek gerekir. Mola olmasa da 10 dakikada bir veya 20 dakikada bir 10 15 saniye ayakta sürmek gerekir. Bunu uygularsanız daha rahat edersiniz.
Katılıyorum arada ayağa kalkıp sürüş pozisyonu değiştirmek iyidir,kan gitmeyen yerlere kan gider :komik: uyuşmalar ağrılar sızılar azalır.

@M.İhsan ve @Aesert şu an kullandığım tayt rc100(turuncu pedli olan). 100 kmlik sürüşlerimde beni rahatsız ediyor pedi. Bir çılgınlık yapıp RC500 almayı düşünüyorum zira Sora'nın taytları aldı başını gidiyor 430dan mı 450den mi ne başlıyor fiyatları..Yazdıklarınızı okudum ancak tekrar sormak istiyorum.Bu taytı tavsiye ediyor musunuz,olumsuz yönü var mıdır?Ped malum bölgede uyuşma vs yapıyor mu,almaya değer mi?Hazır fiyatı düşmüşken alayım bir tane diyorum.

@M.İhsan ve @Aesert şu an kullandığım tayt rc100(turuncu pedli olan). 100 kmlik sürüşlerimde beni rahatsız ediyor pedi. Bir çılgınlık yapıp RC500 almayı düşünüyorum zira Sora'nın taytları aldı başını gidiyor 430dan mı 450den mi ne başlıyor fiyatları..Yazdıklarınızı okudum ancak tekrar sormak istiyorum.Bu taytı tavsiye ediyor musunuz,olumsuz yönü var mıdır?Ped malum bölgede uyuşma vs yapıyor mu,almaya değer mi?Hazır fiyatı düşmüşken alayım bir tane diyorum.
Selamlar, ben askılısını kullanıyorum. İlk defa askılı deneyimledim bu tayt ile beraber. Hem pedler çok rahat, hem de askı ayrı rahat. Essential Triban denen tayttan geçtim şimdi onları çöpe atasım var desem yeterli olur sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Merhaba son zamanlarda sırtımda feci derecede akne sıkıntısı yaşıyordum. Doktoruma danıştığımda bana iki krem yazıp yollamıştı. Birkaç hafta geçmesine rağmen bir sonuç alamadım hatta daha da kötüleşti. Daha sonra gittiğim başka bir doktor giydiğim kıyafetlerden olabileceğini söyledi. Gerçekten de bisiklet forması yerine pamuklu tişörtlerle birkaç gün yol yaptıktan sonra belli oranda düzelme oldu. Ama bisiklet formalarının işlevselliğinden ve rahatlığından yoksun pamuklular. Bisiklet formasının güzel görüntüsünden de. Aynı zamanda teri tuttuğu için beni feci şekilde rahatsız ediyor. Bu duruma nasıl bir çare bulabilirim?

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Merhaba son zamanlarda sırtımda feci derecede akne sıkıntısı yaşıyordum. Doktoruma danıştığımda bana iki krem yazıp yollamıştı. Birkaç hafta geçmesine rağmen bir sonuç alamadım hatta daha da kötüleşti. Daha sonra gittiğim başka bir doktor giydiğim kıyafetlerden olabileceğini söyledi. Gerçekten de bisiklet forması yerine pamuklu tişörtlerle birkaç gün yol yaptıktan sonra belli oranda düzelme oldu. Ama bisiklet formalarının işlevselliğinden ve rahatlığından yoksun pamuklular. Bisiklet formasının güzel görüntüsünden de. Aynı zamanda teri tuttuğu için beni feci şekilde rahatsız ediyor. Bu duruma nasıl bir çare bulabilirim?
(link) forma ile vücudunuz arasına şöyle bir katman giyerek deneme yapabilirsiniz.

forma ile vücudunuz arasına şöyle bir katman giyerek deneme yapabilirsiniz.
Öneriniz içün çok teşekkürler ama bunda da 92% polyester, 8%de elastan var. Doktorum bu kumaş tiplerinin bende sorun yarattığını söyled

Lafuma, North Face gibi markaların gömleklerini deneyebilirsiniz.

Normal fiyatına deyeceğini düşünmüyorum. İndirimsiz fiyatına bunun yerine Sora alınır. Bu fiyata öneririm. Pedi çok korkutmasın sizi işini görüyor. Önceki mesajlarımda yazdığım gibi diğer bileşenleri yani kumaş, dikiş, askı vs. parçalar kaliteli. Taytın kumaşı oldukça yeterli.

yün formalar var, rahatlık olarak da görüntü olarak da sentetik formalardan iyiler bence, ama pahalılar maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Feunard
yün formalar var, rahatlık olarak da görüntü olarak da sentetik formalardan iyiler bence, ama pahalılar maalesef.
merhaba internette araştırmama rağmen böyle bir forma bulamadım. nerden bulabilirim acaba?

merhaba internette araştırmama rağmen böyle bir forma bulamadım. nerden bulabilirim acaba?
(link)

(link)

Baselayer

(link)

merino wool cycling jersey diye google arat satan siteler çıkıyor..

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Aktif Pedal'da varmış ama fiyatı acayip gerçekten de.

(link)

Geri