Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@Edip Dinçer

Yavaş yavaş oraya gidiyorum Edip'cim. :D

@Emre Yönlüer

Bu ve benzer model xlc'leri daha önce inceledim. Bu hafta sonu bisiklet fuarında yeni model gözlüklere baktıktan sonra kesin kararımı verip satın alacağım modeli netleştireceğim. :) Teşekkürler

@MuratHan

Bu ürünü daha önce kullandım ve sattım. Fiyatına göre güzel ancak sürekli sağa sola kayma yapıyor ve ben bundan rahatsız olup iki de bir düzeltmek zorunda kalıyordum. Alan kişi mutlu mesut kullanıyor diye biliyorum. :) Teşekkürler

Endura Mullet diyenler? :D

https://www.bisikletforum.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.velo-addict.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F07%2Fwpid-wp-1404419570240.jpeg&hash=c90ecb884d9a816c356e66c3ec7a8a81

Scudo
Hazir konu acilmisken uvex gozluklerin kalitesi nasildir? Giris seviyesi bir modelini almayi düşünüyorum daha.once kullanmadim ve kullananida görüp görüş alamadığım icin goruse ihtiyacim var. Tesekkurler

Aldim kullaniyorum harika. Ben biraz kiytirik seyler kullanmistim bu zamana kdr bir ay kdr once aldim orjinal puma. Diger gozluklerimde aksam olunca simsiyah oluyordu hicbisey goremiyordum. Ama bu aksam hatta evin icinde isiklari kapatinca daha gozun nereleri ne sekilde gorutorsa ayni oyle gorus alanina sahip. Cok sasirmistim ilkten:) yani gunduz aynali cam gzl gece hic kesme yok.

Dosyalar

• IMG-20150216-WA0022.jpg
    IMG-20150216-WA0022.jpg
    13,5 KB · Okunma: 50
Decathlon'da satılan Orao Arroya model değiştirilebilir camlı (4 farklı renk) gözlüğü kullanıyorum, yüzüm büyük ve elmacık kemiklerim çıkık olmamasına rağmen yüze güzel oturuyor, deneme imkanınız varsa alternatiflerinize ekleyebilirsiniz.

@Eser Sevinç

Merhaba, bahsettiğiniz gözlüğü daha önce decathlon mağazasında denedim, burun kısmına oturan bölge gözlüğü gereğinden fazla yukarıda tutuyor. Bu nedenle yüzüme tam oturmadı ve satın almaktan vazgeçmiştim.

Teşekkürler

@Eser Sevinç
eser bey bende tamda onu diyecektim. gözlük ihtiyacım var ve öyle üst gruplardan değilde decathlon'dan almak istiyorum. takarak-deneyerek. daha isabetli olacağını düşünüyorum internetten sipariş etmek yerine. decathlon'dakiler çok mu kötü alınmaz mı yani kimse bahsetmemiş de. sizin kullandığınız dört renkli dediniz. gece görüşü nasıldır acaba. bugün decathlon güzergahım arasında. uğrayıp almak istiyorum.

Güzergahınız üzerindeyse kesinlikle deneyin derim, farklı camı var o günkü hava durumuna göre değiştirerek kullanıyorum. Gece görüşü için şeffaf camı kullanabilirsiniz.
Gözlük çok farklı bir giyecek, kişiden kişiye çok fark edebiliyor, burun, elmacık kemiği, alın ve kaşlara göre farklılık gösterebiliyor kişideki duruşu.
Çin malı replika gözlükler yerine en azından böyle bir şey kullanılmalı.

İlk mesaj da yer alan gözlükler hakkında, yorum yapacak olan var mı? :)

Son turumda gözlüğümü kaybettim yaklaşık olarak iki senedir kullanıyordum camları filan çizilmişti değiştirmek istiyodum zaten .Ben de salice ile bbb arasında kaldım ikisini de daha önce görmedim , denemeden gözlük almak biraz riskli ama sanırım tercihimi salice 006 rw modelinden yana kullanacam.

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Ben şahsen decathlondaki gözlüklerin hepsine baktım ve hiçbirisini beğenmedim. Yüzüme oturdu güzelde durdu fakat kalitelerinden memnun kalmadım. Bence bu gözlük işi diğer giyim aksesuarlarına göre üzerinde itina ile durulması gereken bir konu. daha sağlıklı olmak için spor yaparken 15 tl lik gözlükler ile göz sağlığından olmak çok ironik olur. ben maks. 200 tl ye kadar fiyat belirledim. 15 ay kadar gözlük işinde tecrübem var. decathlon'dakiler iş yapmaz derim. Şöyle bir şey buldum;

(link)

sizler ne dersiniz. Bu modeli kullanan var mı veyahut daha farklı bir model tavsiye edecEk. sadece spor mağazaları ile sınırlamayın. Normal optik mağazalarından bir marka model de olabilir.

Yardımcı olan herkese çok teşekkürler. Dün akşam evanscycles'dan Endura Mullet modelini satın aldım. :)

@Eser Sevinç

haftasonu decathlon'daydım. hemen gözlük reyonuna gittim ama tam bir hayal kırıklığı yaşadım. 15 tl den başlıyor gözlükler maks. 90 tl ye kadar. hiçbirini beğenmedim. 15 kadar gözlük işi ile uğraştım. ben bu işi azıcık biliyorsam şayet bu gözlükler adamı kör ederler. ayak bilek için fosfor şerit vardı. onu aldım çıktım.
bunun üzerine bende şu gözlüğü sipariş verdim. yüzüme oturmaz ise şayet değişim yaparım.
shimano ce-s40r.

Arkadaşlar tay alacağım (link) daha öncedem kullanan var mı ? Ayrıca bu tayt askısız tay düşme filan yaparmı ?

bu 300 serisinin pedleri çok kötü, daha doğrusu sünger.. sünger pedlerden uzak durmakta fayda var

300 serisini kesinlikle tavsiye etmem. 300-500-700 serisi tüm taylardan alıp denedim. En memnun kaldığım 500 serisi oldu.

Tayt en önemli bisiklet kıyafeti sıradan bir ürün alıp sonra pedinden rahatsız olup değiştirmek hiç mantıklı değil. İyi bir tayt almak önemli, tabi yapacağınız sürüş mesafesine göre de ayrıca seleye göre karar vermek mantıklı .

abiler o zaman 300 tayt alıyorum kısa olandan (20 tl) birde bisiklet jeli(20tl) alıcam olurmu ?

Geri