Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

O iki ürün yerine 50 lira verip kaliteli bir tayt almanı öneririm. Jelli sele kılıfı gerçekten çok kötü duruyor bisiklette.

Scudo
O fiyatlarda yok ki kaliteli jelli tayt hem kısa olması sıkıntı oldu uzun ve sele jeli alıcam galiba

Jel tavsiye etmem dekatlondan almıştım , zamanla rahatsız etti, parçalayıp atmıştım. İyi bir sele daha doğru bir çözüm bence. Tabi ki pedli tayt önemli, brooks geldi bana İngiltereden ona bile şart. Tabi sürekli binmeyince broks da kar etmiyor, poponun alışkın olması açısından sürekli binmek önemli.

Decathlon'dan jel sele kılıfı da almıştım zamanında. Hiç memnun kalmadım. İyi bir sele kalıcı çözüm olur. Ben Selle Royal Lookin Moderate Men aldım ve çok memnunum, tavsiye ederim. (link)

Bu konuda ben de yukarıdaki abilere katılıyorum, yol bisikletimde ben de bu 300'den kullanıyordum, Bursa'ya Yalova'ya Sakarya'ya gittim, hatta Kadıköy - Pendik sahil yolunu bitirdiğimde bile hiçbir şey fark ettirmiyordu ve üstüne yakıyordu, Sakarya'yı Bursa'yı düşün artık. Adım atacak bacak kalmamıştı. Kaldı ki Sakarya turunu 300 ped artı o jelli sele kılıfı ile yapmıştım. Daha fazla yakmaktan başka bir şey yapmıyor.

santini sp60
eğer bütçe uygunsa santini sp70
kaliteli ürün alınca uzun vadede daha karlı çıkacaktır

Ben Vaude almıştım,çok gusel bence tavsiye ederim :harika:

Mevcut başlık altında benimde birşeyler sormamın bir mahsuru yoktur umarım. gözlükle alakalı neredeyse tüm başlıkları inceledim çıkan sonuç denemeden almayalım oldu. Tamam denemeden almayalım da nasıl alacağız Kocaeli satan neredeyse yok olan yerlerde öpüyorlar. Eeee o zaman ben nereden nasıl bir gözlük alacağım. En kullanışlı olanı Amber renkli olanıymış ben bunu nasıl anlayacağım. Şöyle kullanışlı bir gözlük yokmu. Görüntü kalitesi iyi olan bir gözlük yokmudur

Erdoğanlar bisiklette scott marka taytlarda güzel indirimler var. ( %50 ve üstü ) Bu gün RC PRO askılı seriden bir tane aldım. Yarın büyük olasılıkla gelir. Scott ın taytını ilk kez kullanacağım için bir fikrim yok, bütçene uygun olursa ve beklersen yarın deneyip ona göre buradan bilgilendiririm.

(link)

Arkadaşlar jel desteği ile çok rahat diye yazıyor siz ne dersiniz?

BTwin'in 300 serisi taytlarını yalnızca trainerda ve işe giderken kullanıyorum. Uzun sürüşler için uygun değil. 500 hatta mümkünse 700 serilerinden kullanmakta fayda var. Evet daha pahalı ama 30 lira verip işe yaramayan bir şeydense 50 lira verip işe yarayanını almak daha mantıklı.

300 serisi adamı mahveder yakar da yakar aman allah ama popo yapısıyla da alakalı ben alıştım.Taytsiz bile sorun olmuyor pek

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Şu Linki bir inceleyin, almış olduğum tayt bu gün geldi, fakat hava müsait olmadığı için deneme fırsatım olmadı. İzlenim olarak scott kalitesi kendini gösteriyor. Pad'in kalınlığı yeterli gibi görünüyor.

@MuratHan

Beden olarak normal giysi bedeni mi yoksa daha küçük ya da büyük mü almak lazım?

aman süngerli taytlar! günlerce penguen gibi yürüme nedeni! hiç tavsiye etmem, ben aldığımı direkt çöpe attım.
yani çöpe giden para.
alın kaliteli bir ürün, yıllarca giyin.

@Eyup Bozkurt

Yakından inceleme fırsatım oldu. Ped kısmı bence yetersiz. Yazlık ürün olarak aşağıdaki modellere bakın derim, en azından daha kaliteli ürünler almış olursunuz.

(link)

(link)

(link)

Funkier Active kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. 4-5 saatlik turlarda bile çok rahatım.

Altura da kaliteli bir ped'e sahip, kısmetse onu da bu yaz deneyeceğim.

@sinan sertkaya, askılı tayt seçiminde boy oranına da dikkat etmek gerekiyor.Kendimden örnek verecek olursam askısız xl tam olurken, askılı da boydan dolayı sıkıntı yaşıyorum. Bu yüzden xxl tercih etmek zorunda kaldım. Askısız tercih edecekseniz ve bacaklarınız çok kalın bir yapıda değil ise normal giysi bedeniniz olacaktır. Ben askılı tavsiye ederim, askısız modeller bisiklet üzerinde sıkıntı yaratabiliyor.

@Erdal YILMAZ

Teşekkürler,fiyatlar makul
Peki kargo ücreti belli mi? Zarar yapmayalım sonra :p

Piyasa da ki en iyi tayt Endura markasına ait her çeşidi var ve herşeyi açıklayıcı. İyi bir sele bir seçenek ama yol bisikletinde mesela rahat sele kullanmak mümkün değil. İyi bir tayt kaskla beraber bisiklette en önemli giyim ürünleri.

Geri