Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@Eyup Bozkurt

18-20 TL arası kargo ücreti tutuyor. 1-2 hafta içerisinde elinize ulaşır.

Scudo
Erdal bey teşekkürler,
Tamamen sizin tavsiyenize güvenerek Funkier active tercih edeceğim sanırım
Son olarak uzun tur düşünmüyorum askılı tatta gerek var mı? En fazla 100 km yaparım

1 Mart akşamı sipariş verdiğim gözlüğüm bugün öğlen saatlerinde elim ulaştı. Kutusu ve ürünün malzeme kalitesi beklediğimden daha iyi ve kaliteli çıktı diyebilirim. Gözlük yüze tam oturuyor ve göz altı kısmından çok çok az bir boşluk kalıyor.Karşıdan bakıldığında göz altı bölgesini kapatan bir yapısı var.

Camların kenarlarında buharlaşmayı önlemesi için hava delikleri mevcut. Gözlüğün
kargo ücreti dahil bana maliyeti 165 TL'sı oldu.

Yardımcı olup fikir veren herkese tekrardan teşekkür ediyorum.:)9317 dosyayı görüntüle 9318 dosyayı görüntüle 9319 dosyayı görüntüle 9320 dosyayı görüntüle 9321 dosyayı görüntüle

@Erdal YILMAZ
Camların reaksiyonu nasıl Erdal?
Hızlıca koyulaşıyorlar mı ?

@Edip Dinçer

Edip'cim henüz bisiklet üzerinde ve dışarıda deneme fırsatım olmadı. Işığa tutunca kısa sürede camların karardığını gördüm ama. :)

Gözünü seveyim Rayban :) Şakası bir yana bende decathlondaki modelleri beğenmiştim. Sanırım bu sene bir tane alacağım.

@Edip Dinçer

Acelen yoksa biraz daha bekle Edip'cim. Güneşli güzel bir hafta sonu gözlüğü deneyip, sana daha tatmin edici bir cevap yazabilirim diye düşünüyorum. :D

decathlon'daki gözlüklere bakmıştım fakat hiçbirisini beğenmemiştim daha önceki yazımda belirtmiştim. onun üzerine şöyle bir gözlük aldım;

http://i.imgur.com/eZx0AmX.jpg
http://i.imgur.com/B1Ajcy6.jpg
http://i.imgur.com/7VWhLpN.jpg

yarın akşam inşallah deneme fırsatım olacak allah'ın izniyle.

• Beğen
Tepkiler: erphan
@Saim Karagöz
eyvallah allah razı olsun. buğu yapmasında inşallah.

Max. 100 liram var. Saglam cin ve turk mali olmayan bir kask tavsiye edebilir misiniz? Bu linkteki iyi mi?(link)

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
linkteki kask benim de dusundugum bir kask. ama yorumları ben de cok merak edıyorum..

Decathlon'un kendi kaskları fiyatını hak ediyordur diye düşünüyorum ama yinede decathlonda satılan bell modelini tavsiye ederim. Ciddi bir kazada görevini fazlası ile yerine getirerek benden geçer not almıştır.

Tesekkur ederim. Gecmis olsun bu arada. Lutfen kullanan ya da baska fikri olan yazsin.

prowell f59r kask.. buna da bakabilirsin..

kafam azcık kocaman olduğundan :D gittim sedona denedim xl si bile olmadı yanlardan aşırı bastı kafamı. sonra lazer denedim ki 150 liradan başlıyor fiyatları onların en büyüğü L oda olmadı. prowell in en büyüğü L. dedim bide bunu deneyelim. kask geldi denedim ve inanılmaz rahat. 4 noktada ayarlama opsiyonu sunuyor. çok memnun kaldım açıkçası. hissiyatı da baya kaya gibi. prowell öneririm.

Merhaba Arkadaşlar gözlük almayı düşünüyorum bütçem 70-80 tl şöyle birşey buldum nedersiniz;

(link)

Diğer önerilerinizi bekliyorum.

Ben aliexpresten 15 dolara 5 camlı almıştım gayet memnunum.hem polarize cam

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
ben aliexpresten snowboard sipariş ettim. onu takıcam artık. bazan yokuş aşşalarda hızlı gidince gözlerim yaşarıyor bide şekil duracağını düşünüyorum. bi gelsinde.

Geri