merhaba arkadaşlar
daha dün aldığım uvex gözlüğün fotosunu ekliyorum:
https://i.hizliresim.com/AmEBV7.jpg
Ankara etlik forum outlet avm deki, Opmar optikten 80 tl ye 4 taksitle aldım. aynı modelin kırmızı kasalı olanı da vardı ve camı koyu renkti, diğer iki lensinden biri şeffaf diğeri sarı (antifar) renkti ( bendeki turuncu). tabi yine bu fiyata. işte şu linkteki:
(link)
almak isteyenlere duyurmak için açtım konuyu. bence bu fiyata kaçmaz. orijinal sert kabının içinden 2 adet yedek lens, bir adet yedek burunluk ve ince kılıf çıkıyor. fotoda görünen gözlüğümün saplarına takılı kahverengi ipi kaybettiğim
gözlüğümde kullanırdım. artık buna kısmetmiş
bu fiyatlara birkaç model (bisiklet ve sporcu gözlüğü tabii) daha vardı (nike vs.). hatta numaralı gözlük kullananlar için çift cam takılabilen bir model de vardı( hem numaralı hemde uv korumalı renkli cam aynı anda takılabiliyor), ayrıca, birde, siyah kasalı crow pro modeli de vardı fakat onun fiyatı 175 tl idi. haydi bakalım, erken giden kapar
modelin isminde small yazdığına bakmayın, gözlüğün büyüklüğüyle alakası yok. benim gibi tombik yüzlü birine bile tam oldu
ayrıca, kırmızı kasalı olanındaki burunluklar siyah renkti. Ankara'dan alan olur ve burunluklardan birini bendeki beyaz olanla değiştirmek isterse( böylece değişik renklerde kullanılabilir, konbin yapılabilir) lütfen özelden yazsın.
hıı, bir de sorum olacak siz değerli arkadaşlara; bu lenslerin füme renginden olanını nerden temin edebilirim? teşekkürler, hoşça kalınız...