Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Ben Decathlon'dan aldığım b'twin 500 kullanıyorum, çok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
@Orhan Akarkut
Askili askisiz ne tavsiye edersiniz?

Bütçenin ayırabildiğin kadar fazla kısmını kaska ayır.
Alabildiğin en kaliteli kaskı al.
Mümkünse Alman-İtalyan vb. Avrupa ülkesi üretimi olsun.
Mutlaka deneyerek al, internetten çok zorda kalmadığın sürece veya daha önce mağazada denediğin ve bedeninden emin olduğun bir kask değilse, internetten almamaya çalış.
Mümkünse 200 TL nin tamamını kask için ayır.
Eldiven 10-25TL, gözlük 25-50 TL arasında daha sonra alabilirsin.

Ben askısız kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yok.

Askılının amatörler için uygun olmadığını düşünüyorum. Kişiye göre değişir aslında.

Gözlüğümü decatlondan aldim 4 cam var kutusunda memnunum. 59 TL.

(link)

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
@Orhan Akarkut
Tavsiye icin tesekkurler.

Iki uc kere giyilmis askisiz giant var..yazin askisiz daha iyi oluyor daraltmiyor...ikinci el dusunurseniz 25 tl den veriyorum zira bende cok var..50 tl ye almistim..

Bende decathlon dan b'twin kullanıyorum gayet memnunum, tavsiye ederim.

Bence askılıda al askısızda al, her türlü lazım olacak

• Beğen
Tepkiler: s1nan_guv
60-70 tl ye jel destekli orjinal ürün bulamazsınız, pedli taytlar decathlon'da uygun fiyata var fakat 2 saat sonrası sürüşlerde sıkıntı çıkarır.
orjinal olmayan aliexpress vs tarzı sitelerde satılan tayların pedi biraz kalın açıkçası tayt ile ped arasındaki dikişler çabuk kopacak gibi duruyor.
orjinal pedli taytlar 150 liradan başlar, erdoğanlarda delta bisiklette vs yerlerde vardır. bende üçünden de var decathlon aliexpress birde orjinal. kısa sürüşlerde pedli olanı kullanıyorum genelde.

• Beğen
B'twin xc modeli jelli taytı kullanıyorum çok memenunum ,90 tl ye inmişti 160 tl den

• Beğen
Arkadaşlar merhaba Max 100 tl kadar bütçe var.Turkiyede rahat bulabilecegim modeller olursa sevinirim.Güzel gözlük önerilerini bekliyorum.. :)

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
Sağlık bakanlığından onaylı ve kaliteli bir lens tercih edin polarize gozlukleri 20-30 tl ye bile bulabilirsin ama önemli olan polarize film kalitesidir. Oakley bu konuda kendini aşmış bir firma ama fiyatlarda çok yüksek açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
Geri