Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

@Yusuf G. İlk önce tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Decathlon dan Orao gözlük aldım gayet memnunum.Eldiven olarak sizin tavsiye ettiğinizin bi degisigini aldım.Kask olarak ordakileri denedim sizin önerdiğiniz de vardı ama benim hoşuma gitmedi.Su ürünü bulamadım hoş görünüyor sizce nasıl bir kask tır?
(link)

Scudo
peki her gözlükten en azından bu büyük kaskın üzerine dışarıdan takılan bu genelde cross motorcuların ve snowboardcuların kullandığı tip gözlüklerin camları değişiyor mu çinden gözlük alıp burada gözlüğün lensini değiştirmeyi düşünüyoruz göz sakata gelmez almışken iyi bir şey bakıyoruz Birde şu linkteki cam bu gözlüğe uyar mı ?
(link)

Dosyalar

• goggles.jpg
    goggles.jpg
    41,4 KB · Okunma: 33
@M.Furkan Kurt eldiveni decathlondan aldim cok kullanisli acuc icinde sungerli korumasi var.mavisi yoktu bende siyah aldim
Btwin bike gloves 500
Fiyati 36 tl

Dosyalar

• IMG_20150727_182739.jpg
    IMG_20150727_182739.jpg
    89,3 KB · Okunma: 48
@Mustafa555 Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Şimdilik idareden bi tane aldım memnunum :).Bana suan kask onerisi lazım :D

eldiven olarak nacizane önerim, bisiklet satış yerinden değilde taylanspor gibi fitnis malzemesi saten yerlerden alman, hem nefes alma özelliği vs çok iyi hemde fiyat olarak uygun oluyor

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
Kask için size Limar ı önerebilirim. Ultra light serisinden var bende fakat bundan once Limar 685 Beyaz kırmızı olan modelinden kullanmıştım. Oldukça da memnun kaldım. 120 lira civarı bir fiyatı var. 150 160 liralara da çıkarım derseniz Catlike nin çok güzel modelleri mevcut onlarada bir göz atın derim.

@M.Furkan Kurt
güle güle kullanın ozamansa :) kazasız belasız yollar diliyorum

@sonalp çok uzun zaman olmuş ama linkte paylaştığınız harika yazı için teşekkürler..
tüm arkadaşların okumasını tavsiye ederim..

Merhabalar. Pedli tayt almak istiyorum. Forumda biraz araştırma yaptım öneriler için fakat 2011-2013 konularıydı. Bulamadım ilgili konu. Sizden ricam alıp kullandığınız ve memnun kaldığınız pedli tayt linklerini özelden verir misiniz? Veya burda paylaşır mısınız? 60-70 lirayı geçmese iyi olur.

Edit: Tahrişi tek başına önler mi yoksa jel sele kılıfıda lazım mı?

bende aynı arayış içindeyim ama türkiyede 60 tl yi geçmeden kaliteyi bulmak zor gibi geldi bana. ebay den sipariş vericem tek sorun bir ay sürüyor gelmesi

• Beğen
Tepkiler: ikitekerbirdünya
(link)
Yaklaşık 6 aydır bu ürünü kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.Tabi ki 3-4 saati bulan sürüşlerde ağrılar başlaya biliyor ama bunu hangi taytı alırsanız alın yaşıyorsunuz maalesef.:mad:

Sana uygun bedeni var ise bu fiyata alabileceğin en iyi tayt diyebilirim.

(link)

Ben yazarken öneren olmuş zaten aynı tayt'ı :) Ben M beden bulmakta baya zorlanmıştım şu an stok'ta 1 adet var sanırım M. Beden ölçü tablosu var sayfada belini ölçerek bakabilirsin.

• Beğen
@Jokurx Dediğim gibi uzun sürüşlerde ağrı olabiliyor ama onun dışında sıkıntı yok.Alacaksan dikkat edin bu ürün şort içine giymek için fileli bir yapıya sahip.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G. ve Kazuya
@ikitekerbirdünya nın da dediği gibi bu model ve sanırım 300 modeli şort alıtına giymelik. Yanlız başına kullanamassınız transparan bi görüntütüsü var.
Ben bu sebeple bunu aldım, çok memnunum tekbaşına giyip çıkabiliyorsunuz

(link)

• Beğen
Geri