Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

big_2db483972d68465dbed2a7c1461e45b1.jpg

Normal kask dışında bunun siyahını kullanıyorum, şehir içinde, kısa mesafede, katlanır bisikletle, serin havalarda çok ideal, biraz ağır ama koruma olarak bisiklet kasklarından çok daha iyi.

Scooter kaskı diye geçiyor, 60lira civarında

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Merhabalar
Mtb için linkteki kask uygun mudur? Yorum yapabilecek herkese teşekkürler
(link)

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)

Linkteki kaskı mtb için önerir misiniz?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar,
Kendime uygun bir gözlük bulamıyorum. Kafa bedenim biraz büyük. Decathlon'da hepsini denedim hepsi küçük geliyor. Şakaklardan baskı yapıyor , burnumdan düşüyor. Bunların bedenli olanları var mıdır ? Yardımcı olursanız sevinirim.

@Aydınlıyurt Tuncay

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

@Kerem Groims

Ben de az önce şunu gördüm,çok süper bir görüntüsü var:cool::cool:
Fiyatı da uygun gibi:harika::harika:
(link)

Bu arada SALICE kullanan yok mu?? Eurosport da reklamı çıkıp duruyor..!!! o_Oo_O:)

Bütçe ve tasarım gibi kişisel olaylar değişkenlik gösterebileceği için biraz daha teknik gereklerden bahsetmek istiyorum.
Photochromatic demek gözlük camının ışık yoğunluğuna göre koyulaşıp ışık geçirgenliğini ayarlaması teknolojisinin adıdıdır. Ülkemizde kolormatik gözlük camı diye bilinen şeydir ve gayet kullanışlıdır.
Polarize cam teknolojisi ise bir filtre teknolojisidir ve değişik yönlerden gelen saçılmış ışığı engeller ve görüntü kalitesini artırır.
Uv400 teknolojisi bir standarttır ve güneşin zararlı ışınlarını o gözlük camının yeterli bloke edebildiğini gösterir. Bu standart taktığımız gözlüğün koruması için olmazsa olmaz bir özelliktir. Ülkemizde satılan güneş gözlükleri bu standartı karşılamak zorundadır. Yurtdışı ürünlerde mutlaka sorgulanmalıdır.
Taktığınız gözlük yerleri çukur gösteriyorsa veya nesneleri eğri puslu bulanık gösteriyorsa o cam optik olarak nötr değildir kullanmak çok doğru değildir.
Numaralı tek camlı güneş ve hatta sporcu gözlükleri yapılabiliyor işbir optiğin böyle çözümleri mevcut. Numaralı gözlük kullanmak için Bence en sağlıklısı bu. Rx clip tarzı metod da kullanışlı. Kurı gözden muzdarip olmayanlar kontakt lens ile güneş gözlüğünü beraber kullanabilir. Saygılar

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Arkadaşlar geçen gün aldım gözlüğü. Çok rahat , hiç yormuyor. Baya da hafif bir gözlük. Gözü tamamıyla kapatıyor, benim gözümün etrafı çukur olmasından dolayı kapatmıyordu bazı gözlükler ama bunun camı geniş. Aliexpressten alacaktım ancak zaten 2 cam işime yarayacak, beyaz ve siyah. Aliexpresstekinin bana göre tek artısı bantla gözlüğün takılabilmesi. Bir de kutusu sanki daha cafcaflı :D Bu arada bu Decathlondaki üründe de kutuyla yolluyorlar, ben beze sarıp yolluyorlar sanıyordum :D

arkadaşlar bu konu üzerinde bende kafa yordum ancak gözlüklü olduğum için gözlük almaktan vazgeçtim :D
Ne diyosunuz?

@iksis
tahminimce Kullandığın optik gözlüğün çerçevesi bisiklet gözlüklerine göre daha pahalıdır o gözlüğün bisiklet sürerken yere sürttüğünü düşün :D ve git kendine bir tane bisiklet gözlüğü al benim optik gözlüğün yarısı eridi oradan biliyorum :harika:

@iksis Gözlük kullanmanı tavsiye ederim. En azından gözün yüksek hızlarda (performans sürücüsü olduğunu varsayıyorum) kuruma, göze birşey kaçma, güneş ışınlarından korunma gibi ana koruyucu önlemlerini yerine getirirsin.

@iksis hocam ben de optik özürlüyüm. Xlc'nin numaralı cam takılan aparatı olan gözlüğünü aldım. Kendi numaramı atasuna yaptırdım. Daha önceden kaydım olduğu için reçete istemediler. 64 lira gözlük 70 lira da camları için harcadım. Gözlüğün siyah, sarı ve şeffaf camları var.

Merhabalar. Yaklaşık 3 hafta önce Mosso wildfire xcrace bisiklet aldım.Yeniyim henüz. :) Kask ve gözlük arayışlarına girdim. Rectus marka kasklar tam sağlam olmadığı halde fiyatları fazla geldi.(80-90 lira ) Bunun üzerine decathlondan araştırdım. Almayı düşünüyorum. Alınmalı mı sağlam mı ? Teşekkürler

(link)
Bu gözlük Akşam da Kullanılabilir mi?

(link)
Buda Kask.

@cratenjohn gece sürüşü yapmadığım için nasıldır bilemem ama bisiklet sürürken ve günlük hayatımda kullanıyorum çok memnunum.

@cratenjohn
Hocam bu 3. Seviye tam günesli havalar icin, gece önünüzü göremezsiniz sakatlik cikar. Beyaz ya da sarı camlı bir gozluk lazim aksam surusleri icin.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN cevabınız için teşekkürler. Decathlonda göremedim bu fiyatta. 13.99 vardı oda kör eder herhalde. Önerebileceğiniz birşey var mı? decathlondan

@cratenjohn resim atmama gerek yok ki, dekatlonun sitesindeki aynı ürün hiçbir farkı yok kırmızı.

@cratenjohn
Ben bunu aldim gecen gun baya guzel, 3 camli ne zaman cikacaginiza gore takarsiniz.
(link)

Geri