Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Scudo
Bu 4 adet kısa parmak eldivenlerden hangisini önerirsiniz?

(link)

(link)

(link)

(link)

up

@Ufuk Dönmez 60 cm kafa ölçüsüne sahibim. Decatlondan aldığım (link) kaskın L bedenini kullanıyorum ve memnunum. Baf ile sıkışmadan rahat rahat kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ufuk Dönmez
200-250 liraya kadar kask arayışındayım, turda kullanacağım, tek önceliğim beyni zonklatmayacak kadar kafamı ısıtmaması, sedona'nın basic bir kaskını kullanıyordum (60 tl'ye almıştım) en son havaalanında daha da taşımaya gerek yok diye çöpe attım 5 dakikada bir sıcak basmasından çıkarma ihtiyacı hissetmeyeceğim bir kask önererek beni bu dertten kurtarın lütfen:)

@mahden decahtondan b’twin road500 modelini aldım 140 lira çok hafif kullanırken basımda hissetmiyorum bazen acaba takmayı mı unuttum diye kontrol ediyorum
(link)

@Cem Tunç sadece kasklar değil tüm bisiklet ekipmanları çok pahalı

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
@tange Bell kaskın havalandırması yazın yeterli oluyormu? Diğer kaskla kıyaslarmısınız sıcaklık bakımından.

@PanigaleR ikisininde havalandirmasi cok iyi aradaki fark bell digerinden biraz daha agır

@Mrmath @Fırat Ç. bu kaskları misal yazın 30+ derecelerde kullandınız mı acaba, serinlik her şeyden önemli benim için:)

@mahden alalı henüz 1 ay kadar oldu sıcak havalarda şimdilik kullanma imkanım olmadı

wiggle da giro foray morlu olan model 32.18$ ,

ihtiyacı olanlar kaçırmasın,

nasıl olsa istedigiiniz renge boyayabilirsiniz.

(link)

@mahden
ben kask mojito kullanıyorum onuda tercih edebilirsiniz onu kullandım ama giro foray da havalandırma konusunda mojito gibi olacağını umuyorum.

• Beğen
Tepkiler: mahden
Bu marka popülerleştikçe fiyatları arttırıyor. Aktifpedal'dan 130 liraya gayet kaliteli specialized forma alabiliyorken neden tasarım yoksunu formaya 160 lira istiyorlar anlayamıyorum. Alıcısı var demek ki deyip, köşeme çekiliyorum.

@Mustafa Zeybek

Çok guzel anlatmis :snzdglsn: Kullanmadim ama gruptaki arkadaslardan duydugum yorumlarin aynisi :kötü:

Sora, kisisellestirilebilir forma urettigi icin yukseldi, kaliteli oldugu icin veya f/p urunu oldugu icin degil. Cok daha ucuza kipeo marka forma alinabilir, tam olarak ayni kalite :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@Serkan Mıstınoğlu
Aslında başlığı ben hortlatacaktım ama madem hortladı, yazayım. Sora benimle geç olsa da Cumartesi akşamı iletişime geçti. @ghkoseoglu iç bacak ölçümü alarak, yeni bir tayt göndermeyi teklif etti. Elime geçtiği zaman yine bu başlığa yazacağım.

@alcest

@Serkan Mıstınoğlu

Toplu satış özel üretim ürünlerimizde fiyatlarımız 55tl ile 100tl arasında hâla 2 sene öncede böyleydi, değişen fiyatlar değil kullandığımız materyallerin kalitesini yükseltmek oldu.

Web sitemizi şu anda güncelliyoruz. Güncelleme hakkında aşağıda yazdıklarımı kabataslak söyleyebilirim.

-Arayüz tasarımları ürün detay alanları tamamen değişiyor.
-Kategoriler ve Türkiyedeki ünlü tasarımcılar ile çalışacak yeni ürünler şık tasarımlar ortaya çıkıyor.
-Bütün ürünler için dış ve iç mekan çekimleri olacak ürünler dijital resimler ile değil gerçek resimleri ile yayınlanacak.
-Detaylı beden tablo bilgilendirmesi olan bir sayfa çalışmamız var.
-Sora Classic adı altında bir kategorimiz olacak ve bu kategoride satılan ürünlerin fiyatları ekonomik seviyede olacak, eski fiyatlarımızdan daha aşağıya çekmeyi planlıyoruz.
-Yeni tasarımlar genel hatları ile sadeliği temsil edecek renk uyumları ile genel tasarımları şekillendiriyoruz.
-Kredi kartlarına taksit seçeneklerinde servis sunucuları ile anlaşmaya varacağız ve taksitlerdeki ek komisyon tutarını kaldıracağız.
-Sitemiz genel olarak her zaman güncel olacak ve ürün güncellemelerini direkt olarak anasayfadan takip edebileceksiniz.

Geri