Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Ben de decathlondaki orao marka aryoyo pack gözlükten sipariş verdim şimdi bakalım memnun kalırız inşallah. Gözlük şart gerçekten.

Scudo
Bisiklet gözlüğünde oakley dışında hiç bir gözlükten memnun kalmadım oakleyi kesinlikle tavsiye ederim

@Ismaildmr merhaba ben aynı gözlüğü numaralı cam ile de kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı olmuyor varlığını bile hissetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ismaildmr
Gözlük bence önemli bir ekipman çünkü mesela sabah yolda gidiyorsunuz güneş yavaş yavaş yükseliyor ve tam sizin gözünüze geliyor ve dikkatinizi dağıtıyor ve yolu net görmenizi engelliyor ve o anda karşınız aniden bir cisim çıktı onu görüp tepki verme sureniz uzayacaktır yada en basitinden yolda giderken biraz hız yaptınız 30-31 ortalamayı tuturdunuz o hızlarda gözünüze gelen bir sinek belki sizi kör bile edebilir yani olmaz deyip ben gözlük takmam demeyin yani gözlükte bir güvenlik aracı

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
IMG_6276.JPG İlk siparişimde ürün 2017 üretimi olarak geldi..fakat bağlantı yerinde böyle bir sorun vardı,değişim için yolladım..Bugün yeni gelen ve 2017 üretimi olarak görünen üründe de burada göründüğü gibi köpük kısmında ezilmeler mevcut..Sizce önemli midir? İade mi yapsam,kullansam mı? kararsız kaldım..

Dosyalar

• IMG_6337.JPG
    IMG_6337.JPG
    1,3 MB · Okunma: 57
@Alper Bolat Doğru söylüyorsunuz fakat TR'deki sitelerde Mipsli modeller ne yazık ki pek yok..Wiggle Sitesi'nden Giro Cinder modelini beğendim.Fakat kırmızı-siyah L stokta kalmamış..Beyaz rengini düşünüyorum..Bu siteden alsak sorun yaşar mıyız acaba?..Defolu ürün gelirse sıkıntı olabilir ama sipariş vermeyi düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: Alper Bolat
giro-cinder-mips-road-bike-helmet-review-09.jpg

Bu kaskı almaya karar verdim..(Giro Cinder Mips)..Wiggle sitesinden siparişimi verdim ve 2018 yılı üretimi olmasını rica ettim..Bu gün yanıt olumlu olarak geldi..Teslimat tarihi:17.10.2018 olarak görünüyor..İnşallah sorunsuz teslim alırız..

Sabah hava 15 derece olunca Sora tekstilin kışlık bisiklet formasını deneme şansı buldum bugün. (link)
İçine sadece ince bir base layer alıp çıktım sürüşe. Rüzgar kesme, sıcak tutma ve terletmeme konusunda oldukça başarılı bir ürün.
Yaka ve omuz kısmı windstopper özellikte;

IMG_20181005_150601.jpg

İç kısmı şardonlu denen, sıcak tutan bir kumaş;

IMG_20181005_150624.jpg

Kolların hava almaması için yapılan parmaklık detayı bana rahatsız geldi. (Baş parmağımda uyuşma yaptı, kullanmadım bir süre sürdükten sonra)

black-serisi-c5d6.jpg

Arka ceplerin korumalı oluşu güzel, ama alışmak lazım telefon alıp çıkartırken.
Bu sonbahar ayları için güzel bir forma seçeneği. Daha soğuklarda ise kalın bir içlik veya ceket kombinasyonu ile kış boyu kullanılabilir.

175950 dosyayı görüntüle Bu sabah buyukcekmece-Selimpaşa-ovayenice-catalca-buyukcekmece 50 km lik turda giydim. Çıkış saati 06.30 du içime uzun kollu ıclikle üşüdüm biraz ama herzaman söylenen gibi sürüşe çıkarken hafiften üşü yolda ısınırsın. Tam sonbahar modunda değil yani tek başına iş görmez ıçlik şart. Kisin ıçlik, bu forma ve mont 3 lusunu kullanırım büyük ihtimalle. Daha çok sanki ilkbahardan yaza geçiş modunda tek kullanilabilecek gibi. Ben sadece sahil de takılırım derseniz idare eder diyeyim. Vücudu güzel sariyor. Arkada 3 cep var fermuarli cep yok. Özelden sorulan soruya verdiğim cevabı buraya da yazayım. boyum 1,68, kilom 80 beden L. (link)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Sora nın Aerofit yazlık formasını bir kaç aydır giyiyorum.

Sırt kumaşı hava alır özellikte ,formanın genel dayanıklılığı ve estetik özellikleri de çok iyi.

Ancak aerofit formanın ön taraftaki kumaşı yazın bile yeteri kadar havalandırma sağlamıyor ve ter tutuyor.(65 kg ım ve aşırı terleyen birisi değilim).

Ön taraftaki kumaş daha iyisiyle değiştirilmeden benim aldığım fiyattaki haliyle (200 TL) pahalı ve tavsiye etmiyorum.

via Tapatalk.

@Another Day in Paradise
Bu forma sanırım şuan indirimde ve 99 lira Bu fiyata çok çok iyi bence 199 luk fiyat tartışılabilir.

Temmuz ayında fiyatı 200tl idi sezon içi olduğundan.

Şu an Sora da bir çok ürün indirimde.99TL bencede fena değil.

Performanslı sürüşlerde ise örneğin ağustos ortası Uludağ tırmanışının inişinde nemli kalmasından dolayı gazete kağıdı koymak zorunda kalmıştım.@Koray Gürel

via Tapatalk.

Ben de lens kullandığımdan ve hava kararınca mecbur güneş gözlüklerimi çıkarınca sıkıntı yaşadım. Sinek kaçmadı ama hızlanınca rüzgar gözlerimi kurutmaya başladı habire göz kırpmaya başladım , decathlondaki şeffaf gözlükten aldım dün akşam sürüşte epey rahat ettim gözlerim kurumadı.

Hele ki toz , sinek v.s. çok tehlike yaratabilir , gözlük şart. Yazın güneş varken güneş gözlüğü zaten var da , artık erken kararıyor. Bu gözlüğü tavsiye ediyorum.

(link)

Vizörlü kask düşünüyorum, deneyen oldumu? Rüzgar koruması iyimi?

önerebileceğiniz uygun fiyatlı camı değiştirilebilir gözlük var mı

2005'te işe bisikletle gitmeye ilk başladığımda sadece kask kullanıyordum. Ta ki bir gün Beşiktaş-Sarıyer turu yaparken gözümün içine kaçmasıyla bir sinek öldürene dek
Güneş ışığı ve gece araç farlarını dengelemesi cabası.

Geri