Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tayt veya şort önerileri

Ikı arasındaki farka değer mi. 90 ve 65 kg/m3 yazıyor anlamadığım bi değerler ama galiba 90 olan daha sert sünger oluyormuş

(link)

(link)

Scudo
Ikı arasındaki farka değer mi. 90 ve 65 kg/m3 yazıyor anlamadığım bi değerler ama galiba 90 olan daha sert sünger oluyormuş

(link)

(link)
Hocam ben askisiz olarak bu modeli almistim cok memnun kaldim

(link)

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Ne olursa olsun askılı olsun derim.
Tayt için bütçemı düşük tuttum :) askılılar pahalı
Hocam ben askisiz olarak bu modeli almistim cok memnun kaldim

(link)
Diğerini almaktansa bu daha mantıklı gibi. Essentıal olanı alacaktım aslında. Ne kadar süredir kaç km dir kullanıyorsunuz. Çabuk yıpranır diye düşük kalite alayım diye düşünmüştüm

• Beğen
Tepkiler: by0ne
Askılı alın jordanred vs olabilir. Ben yaptım o hatayı çok dedim askılı alsaydım diye..

(link)

(link)
Birinde m3 başına 65 kg yoğunlukta sünger var, diğerinde m3 başına 90 kg sünger var.

Yani "metre küp" başına düşen "kilogram" ne kadar fazla olursa malzemenin yoğunluğu o denli artar demek isteniyor.

Malzemenin yani süngerin yoğunluğunun artması da o süngerin-dolgunun daha sıkı ve hacimli olması anlamına geliyor ki, sıkı ve hacimli bir sünger de popo ağrısını azaltır mantığını oluşturuyor.

Bu mantıktan yola çıkarak fikir yürütebilirsiniz.

Tayt için bütçemı düşük tuttum :) askılılar pahalı

Diğerini almaktansa bu daha mantıklı gibi. Essentıal olanı alacaktım aslında. Ne kadar süredir kaç km dir kullanıyorsunuz. Çabuk yıpranır diye düşük kalite alayım diye düşünmüştüm
Askılı istemiyordunuz diye hatırlıyorum daha önce de konuşmuştuk sanki emin olmamakla beraber. . 🙂 bunu 2 aydır kullanıyorum hocam en uzun 3,5 saat kadar kullandim, cok konforluydu

• Beğen
Askılı alın jordanred vs olabilir. Ben yaptım o hatayı çok dedim askılı alsaydım diye..
Yazın tekrar alabilirim şimdilik biraz geçici olacak.
Askılı istemiyordunuz diye hatırlıyorum daha önce de konuşmuştuk sanki emin olmamakla beraber. . 🙂 bunu 2 aydır kullanıyorum hocam en uzun 3,5 saat kadar kullandim, cok konforluydu
Alayım o zaman bunu l beden olarak. Essentıal ile aynıdır heralde kalıpları

Yazın tekrar alabilirim şimdilik biraz geçici olacak.
Alayım o zaman bunu l beden olarak. Essentıal ile aynıdır heralde kalıpları
Sayfada beden klavuzu var hocam, gene de ordan faydalanin derim web den alacaksanız

• Beğen
Askılı olmayan her tayt üstümüzde kayıyor mu ? Tam anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: wrmsty
Herkese merhaba arkadaşlar, amatör bir sürücüyüm ve bir kaç saatlik sürüşlerde popo kısmım ağrıyor ve acıyor. Önerebileceğiniz tayt vb varmıdır? Decathlon taki uygun fiyatlı fakat bana olur mu hiç bilmiyorum. Boy 1.80 Kilo 92

Herkese merhaba arkadaşlar, amatör bir sürücüyüm ve bir kaç saatlik sürüşlerde popo kısmım ağrıyor ve acıyor. Önerebileceğiniz tayt vb varmıdır? Decathlon taki uygun fiyatlı fakat bana olur mu hiç bilmiyorum. Boy 1.80 Kilo 92
her markanın XL - XXL bedenleri rahatlıkla olur diye tahmin ediyorum. bütçenize göre exuma, jordanred, sora, asistan gibi markalara bakabilir, yorumlara göre seçebilirsiniz. biraz deneme yanılma süreci sonrası daha kaliteli italyan firmalarını da €100+ gibi ücretlere bulabilirsiniz

Shimano (link) almayı düşünüyorum. Shimano bib seçim uygulaması 90km için Hikari, 120km için Nozomi ve Evolve öneriyor.
Hikari(840TL) kullanımım için uygun sanırım ama Nozomi(1.016TL) ile arasındaki fiyat farkı çok olmadığı için arada kaldım.

Bu tayları deneyen var mı acaba?

Normalde 3-4 saatlik sürüşler yapıyorum. Decathlondan aldığım taytlar 1.5 saatte rahatsız etmeye başlıyor.

Son düzenleme:
İyi sporlar. Hemoroid( basur ) rahatsızlığım var kısa mesafelerde alt kısmında uyuşma oluyor. Jordanred ve decathlon taytlari arasında kaldım. 300 TL civarlari onerebileceginiz tayt var mı?

Shimano (link) almayı düşünüyorum. Shimano bib seçim uygulaması 90km için Hikari, 120km için Nozomi ve Evolve öneriyor.
Hikari(840TL) kullanımım için uygun sanırım ama Nozomi(1.016TL) ile arasındaki fiyat farkı çok olmadığı için arada kaldım.(Evolve 1365TL)

Bu tayları deneyen var mı acaba?

Normalde 3-4 saatlik sürüşler yapıyorum. Decathlondan aldığım taytlar 1.5 saatte rahatsız etmeye başlıyor.
Bende decatlondakşni kullanıyorum 3 4 saatlim sürüşlerim sürekli oluyor selenizde bi sorun olabilir mi ?

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Telçeken
Selede sorun olduğunu zannetmiyorum. Decathlon un hangi taytini önerirsiniz?

Selede sorun olduğunu zannetmiyorum. Decathlon un hangi taytini önerirsiniz?
Kısa mesafe dediğiniz ne kadar bir mesafe ? Ayrıca uyuşma ön taraftamı oluşuyor yoksa bahsettiğiniz sorunlu kısımda mı?

Ön kısımda daha çok oluyor 10-15. km den sonra basliyor

Ön kısımda daha çok oluyor 10-15. km den sonra basliyor
Ön kısımda ise ve bahsettiğiniz gibi çok kısa bir mesafede uyuşma başlıyorsa yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi sorun sele ayarınızdan kaynaklı Sele ayarını doğru yapmadığınız sürece tayt giysenizde bir faydası olmayacaktır. Bazen sele ayarida yetmiyor komple sele değiştirmek gerekebiliyor.

Teşekkür ederim sele ayarını kontrol edicem inşallah. Tayt kullanımı gerekecek hangi taytı önerirsiniz 300 TL civarı

Geri