osmancan71
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.256
- İsim
- osman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Ne olursa olsun askılı olsun derim.Ikı arasındaki farka değer mi. 90 ve 65 kg/m3 yazıyor anlamadığım bi değerler ama galiba 90 olan daha sert sünger oluyormuş
(link)
(link)
Hocam ben askisiz olarak bu modeli almistim cok memnun kaldimIkı arasındaki farka değer mi. 90 ve 65 kg/m3 yazıyor anlamadığım bi değerler ama galiba 90 olan daha sert sünger oluyormuş
(link)
(link)
Tayt için bütçemı düşük tuttum askılılar pahalıNe olursa olsun askılı olsun derim.
Diğerini almaktansa bu daha mantıklı gibi. Essentıal olanı alacaktım aslında. Ne kadar süredir kaç km dir kullanıyorsunuz. Çabuk yıpranır diye düşük kalite alayım diye düşünmüştümHocam ben askisiz olarak bu modeli almistim cok memnun kaldim
(link)
Birinde m3 başına 65 kg yoğunlukta sünger var, diğerinde m3 başına 90 kg sünger var.Ikı arasındaki farka değer mi. 90 ve 65 kg/m3 yazıyor anlamadığım bi değerler ama galiba 90 olan daha sert sünger oluyormuş
(link)
(link)
Askılı istemiyordunuz diye hatırlıyorum daha önce de konuşmuştuk sanki emin olmamakla beraber. . 🙂 bunu 2 aydır kullanıyorum hocam en uzun 3,5 saat kadar kullandim, cok konforluyduTayt için bütçemı düşük tuttum askılılar pahalı
Diğerini almaktansa bu daha mantıklı gibi. Essentıal olanı alacaktım aslında. Ne kadar süredir kaç km dir kullanıyorsunuz. Çabuk yıpranır diye düşük kalite alayım diye düşünmüştüm
Yazın tekrar alabilirim şimdilik biraz geçici olacak.Askılı alın jordanred vs olabilir. Ben yaptım o hatayı çok dedim askılı alsaydım diye..
Alayım o zaman bunu l beden olarak. Essentıal ile aynıdır heralde kalıplarıAskılı istemiyordunuz diye hatırlıyorum daha önce de konuşmuştuk sanki emin olmamakla beraber. . 🙂 bunu 2 aydır kullanıyorum hocam en uzun 3,5 saat kadar kullandim, cok konforluydu
Sayfada beden klavuzu var hocam, gene de ordan faydalanin derim web den alacaksanızYazın tekrar alabilirim şimdilik biraz geçici olacak.
Alayım o zaman bunu l beden olarak. Essentıal ile aynıdır heralde kalıpları
her markanın XL - XXL bedenleri rahatlıkla olur diye tahmin ediyorum. bütçenize göre exuma, jordanred, sora, asistan gibi markalara bakabilir, yorumlara göre seçebilirsiniz. biraz deneme yanılma süreci sonrası daha kaliteli italyan firmalarını da €100+ gibi ücretlere bulabilirsinizHerkese merhaba arkadaşlar, amatör bir sürücüyüm ve bir kaç saatlik sürüşlerde popo kısmım ağrıyor ve acıyor. Önerebileceğiniz tayt vb varmıdır? Decathlon taki uygun fiyatlı fakat bana olur mu hiç bilmiyorum. Boy 1.80 Kilo 92
Bende decatlondakşni kullanıyorum 3 4 saatlim sürüşlerim sürekli oluyor selenizde bi sorun olabilir mi ?Shimano (link) almayı düşünüyorum. Shimano bib seçim uygulaması 90km için Hikari, 120km için Nozomi ve Evolve öneriyor.
Hikari(840TL) kullanımım için uygun sanırım ama Nozomi(1.016TL) ile arasındaki fiyat farkı çok olmadığı için arada kaldım.(Evolve 1365TL)
Bu tayları deneyen var mı acaba?
Normalde 3-4 saatlik sürüşler yapıyorum. Decathlondan aldığım taytlar 1.5 saatte rahatsız etmeye başlıyor.
Kısa mesafe dediğiniz ne kadar bir mesafe ? Ayrıca uyuşma ön taraftamı oluşuyor yoksa bahsettiğiniz sorunlu kısımda mı?Selede sorun olduğunu zannetmiyorum. Decathlon un hangi taytini önerirsiniz?
Ön kısımda ise ve bahsettiğiniz gibi çok kısa bir mesafede uyuşma başlıyorsa yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi sorun sele ayarınızdan kaynaklı Sele ayarını doğru yapmadığınız sürece tayt giysenizde bir faydası olmayacaktır. Bazen sele ayarida yetmiyor komple sele değiştirmek gerekebiliyor.Ön kısımda daha çok oluyor 10-15. km den sonra basliyor