Scudo Sports

Tchibo

Scudo
@onur_özkan
Ben kullanıyorum. Çok rahat 60 psi. hava basıyorum. İnen araç lastiğine hava basıp tamirciye bile gittim. Sürekli aracımda taşıyorum. 6 bar yaklaşık 90 psi. dır. Bu da bisiklet dış lastiğini patlatabilir.

@Y. Serdar Güler Bende aynı üründen aldım. çok memnun kaldım. sadece beden ölçüleri konusunda biraz sıkıtı oldu Smal ürün bile medium gibi oldu. Geçenlerde de termal koşu taytını aldım ürün mükemmel. Tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Bahri Kaplan ben şu acıdan yaklastım 6 bar basabilen bir el pompasını matara kafesimin altında taşıyorum.o kapasitede bir pompanın daha güçlü olması gerektiğinin kanaatindeyim.ama göstergeli olması + tabi :)

• Beğen
Tepkiler: Bahri Kaplan
@onur_özkan bende aynı düşüncedeyim.

kıyafet ürün alanlara şunu tavsiye edeyim benim bedenim medium ama tchibodan aldığım ürünlerin hepsi small, içlik termal tayt pijama vs

şöyle de bir telefon tutucu varmış belki ilgilenen olur..

https://i.hizliresim.com/68jvZ3.jpg

(link)

@Türka¥ güzel bir ürünmüş aslında ama ben tercih etmiyorum allah korusun düşme durumlarında bisiklete bize zarar geliyor zaten birde telefona bişey olmasın :D

@serkanoz87 sağlamlığını bilemem.. Benim 5.7 inç kocaman telefon için mecburen başka bir şey aldım .. Ama Tchibo'nun giyim ürünlerinden genelde memnunum.. Geçen koşu için olan ürünler bisiklet için de gayet kullanılabilir.. Aldım kullanıyorum.. :harika:

• Beğen
Tepkiler: uSLaNMaZz
@amoush00 ürün kalitesinden bende memnunum termal aldım, koşu için bende tayt filan aldım, yağmur pantolnu panço filanda aldım sıkıntı yok, düşme anı için dedim, ne kadar sağlam bişey olsa bile telefona zarar gelebilir sonuçta, ben o riske girmem sadece onu demek istedim :)

Kadın versiyonu yok mu ? Eşime alsaydım ..

Arkadaşlar ben kullanıyorum fena bir ürün değil. Ayrıca kask da 30 TL'ye düşmüş.

Ben kullanıyorum. 30 tl lik bir üründen 100 tl lik performans beklememek lazım sonuçta. Ama 1-2 saatlik küçük turlarda gayet işinizi görebilecek bir ürün.

siparişi verdim az önce bakalım gelince deneyip yorumları yazarım

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Tchibo ürünleri iyidir. Ben ben sürekli kapsül kahve alıyorum zaten Tchibo' dan. Yanında başka şeyler de aldığım oluyor. Şu ana kadar kötü bir ürününe rastlamadım.
Tayttan haberim yoktu, konu faydalı olmuş. Fiyat çok güzel. Geçenlerde Decathlon' da 120 lira fiyat çektiler jelli tayta. Baktım, inceledim o kadar edecek gibi de durmuyordu. Ben de Alibaba sitesinden 35 liraya, 3d jelli, kullanıcılardan olumlu feedbackler almış bir tayt bulup sipariş vermiştim, henüz gelmedi.
Tchibo' dan da sipariş verdim şimdi, 2 tane olsun.
Tchibo' da 2 tane aynı fiyatlı ürün var. Biri erkek, biri bayan sanırım. Ürünleri tıklayınca resimlerinden belli oluyor, bedenler de farklı zaten. Aslında kask ihtiyacım da vardı. Giro kaskımı alalı 6-7 sene oldu ve artık emekli olma zamanı gelmişti. Bir de kask siparişi verdim 30 liradan. Ama 2 tane kask var. Biri 30, diğeri 60 lira. Farkları ne anlayamadım. Aynı gibi duruyor. 30 lira olanda s/m kalmamış, l/xl olarak sipariş verdim. Stok eritme maksatlı bir indirim de olabilir, çünkü 60 liralık olanda s/m seçeneği mevcut. Büyük gelmez inşaAllah. Gerçi ayarlanır, problem olmaz diye düşünüyorum. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler :harika:

Geri