Tchibo ürünleri iyidir. Ben ben sürekli kapsül kahve alıyorum zaten Tchibo' dan. Yanında başka şeyler de aldığım oluyor. Şu ana kadar kötü bir ürününe rastlamadım.
Tayttan haberim yoktu, konu faydalı olmuş. Fiyat çok güzel. Geçenlerde Decathlon' da 120 lira fiyat çektiler jelli tayta. Baktım, inceledim o kadar edecek gibi de durmuyordu. Ben de Alibaba sitesinden 35 liraya, 3d jelli, kullanıcılardan olumlu feedbackler almış bir tayt bulup sipariş vermiştim, henüz gelmedi.
Tchibo' dan da sipariş verdim şimdi, 2 tane olsun.
Tchibo' da 2 tane aynı fiyatlı ürün var. Biri erkek, biri bayan sanırım. Ürünleri tıklayınca resimlerinden belli oluyor, bedenler de farklı zaten. Aslında kask ihtiyacım da vardı. Giro kaskımı alalı 6-7 sene oldu ve artık emekli olma zamanı gelmişti. Bir de kask siparişi verdim 30 liradan. Ama 2 tane kask var. Biri 30, diğeri 60 lira. Farkları ne anlayamadım. Aynı gibi duruyor. 30 lira olanda s/m kalmamış, l/xl olarak sipariş verdim. Stok eritme maksatlı bir indirim de olabilir, çünkü 60 liralık olanda s/m seçeneği mevcut. Büyük gelmez inşaAllah. Gerçi ayarlanır, problem olmaz diye düşünüyorum. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler