Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tchibo

Bu tayt bana süngeri gibi geldi. Yanlışım mı var acaba. Jeli mi yoksa

Scudo
@katran
Büyük ihtimalle sünger ped.
Ama sorun olacağını sanmıyorum. Ben önceki bisikletimde uzun bir süre sünger pedli tayt kullanmıştım. Hatta o tayt ve sert seleyle uzun tura bile çıkmıştım. Konforu iyiydi..

Kaskın M bedeni kalmamış maalesef, gayet uygun gelmişti ama.. Başka modeli var In Mould Bisiklet Kaskı (Kalite farkı varmı bilmiyorum) ona da 59,90 tl diyorlar.

@MuhasebeAnkara
30 liralık olanın da içine girip bakarsanız ondan da inmould olarak bahsediliyor. Resimleri de aynı. Ayrıca önceden beri bildiğim kadarıyla Tchibo' da tek çeşit kask var. Geçen sene mağazasında da incelemiştim, güzel bir kask. Sanırım bedenden dolayı iskonto yapmışlar. Bana zaten s olmuyor. M veya L olması lazım. Bedenler de S/M ve L/XL olarak geçtiğinden açıkçası büyük olan daha ideal olur diye düşündüm. En kötü mağazaya götürüp iade ederim. Tchibo' da internetten aldığınız bir ürünü mağazadan da iade edebiliyorsunuz.

(link)

tayt alacağım da , şu gözlüğü kullanan var mı . kaliteli midir acaba

• Beğen
Tepkiler: rf yılmaz
Mağazadan alınca yine 30 tl mi ?

Mağazada her ürünü denk getirmek mümkün olmuyor.

Ben taytsız sadece sele kılıfıyla 5-6 saatlik turlara çıkıyordum. Taytın pedi kalitesiz olsa bile kurtarmaz mı ?

Large bedeni bitirmişsiniz arkadaşlar, oldu mu hiç :(

Kaski nasil acaba Tchibo nun ?

32 beden jean pantolon giyiyorum, Medium beden siparis ettim. Umarim olur.

tayt bugün geldi sanırım koruma kısımları sünger ama fena sayılmaz hani 3-4 saat turlar için ideal birşeye benziyor yakın zamanda deniyeceğim :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Evet arkadaşlar, tayt geldi. Her zamanki gibi Tchibo' ya yakışır kalitede bir ürün. Lycralı, arka kısmında fermuarlı küçük bir cebi var. Paça kısımları, sürüş esnasında yukarı kaymasını engelleyecek şekilde kaydırmaz özelliğe sahip. Pedi sünger dolgulu. Ayrıca yine pedin üzerinde, terlemeyi engellemek maksadıyla minik hava delikleri mevcut. 30 Liraya bedava da diyebiliriz :harika:
20160309_165610.jpg 20160309_165955.jpg 20160309_170106.jpg 20160309_170240.jpg 20160309_170018.jpg

Komik bir şekilde ödemesini yaptığım siparişi iptal etmişler paypaldan ödeme alınamamıştır diye selamlarımı iletiyorum firmaya..

Benimde siparisim iptal olmus, M bedeni kalmamis. Siparis verirken M butonu aktifti, demek ki yetisemedik.

Paypal ödemelerinde sistemden kaynaklanan sorun nedeniyle iptal maili gönderiliyormuş kısacası sipariş iptal değilmiş ürünler kargoya verilmiş..

Bende aldım keske bı kac tane daha alsaymısım dedım, fıyatına gore cok ıyı gercekten

Geri